Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 548
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mieliśmy nadzieję, że Nikolas znalazł dom... Docelowy... Ale niestety nie to już pewne, w tym domu jest tymczasowo sunia dobka chora, która czeka na operacje. Dopóki ona domu nie znajdzie Nikolas do tego domu nie trafi.

Szukamy więc innego domu dla Nikolasa. Im szybciej psiak bowiem znajdzie dom, tym lepiej.

Posted

Czy znalazł by sie ktoś z Warszawy, kto miałby czas, chęć i samochód by jechać w najbliższą sobotę do WOT - u z Nicolasem?
Nicolas już od ponad pół roku szuka domu... Chcemy zrobić jak najwięcej, by już nie musiał aż tyle czekać.

Posted

Rany, jeszcze z żadną inna "rasą" nie spotakałam się z takimi idiotami...
Jedna babka chciała przyuczac Nicolasa do jej dziecka, który panicznie boi się psów... Zapytana o znajomość ras, powiedziała że nie wazne jaki, wazne by był rasowy...
Inni psioczyli ze za stary....
A jeszcze inni chcieli koniecznie rozmnożyć Nicolasa, bo "doberman jest dobermanem" - nie wazne by miał rodowód.

Posted

Ja miałam jeden telefon, w którym facet bezpośrednio mi powiedział (dobrze, że był na tyle szczery), że psa będą sobie pożyczać bo wśród znajomych same suki dobermanie są... :roll:

Nikolasek, kiedy znajdziesz ten wspaniały, jedyny domek???