*Magda* Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 ahedok napisał(a): czekam ;) Storczyki do obejrzenia w mojej galerii :p Quote
ahedok Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 [quote name='Saththa']Matko :mdleje: dopisek mnie najbardziej załamał... najgorsze dla mnie jest to, że prawie byśmy kupili psa z pseudo, bo, o zgrozo, był bliżej niż Irys na szczęście doszliśmy do wniosku, że kupowanie kota w worku jest niebezpieczne przy takiej rasie i nie ma mowy... a teraz zdjęcia: tak się bawi, tak się bawi IRYSEK :evil_lol: pozdrawiamy wszystkich już prawie wakacyjnie! :multi: Quote
ahedok Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 [quote name='Silky123']Biedne psiaki .. Nienawidzę takich ludzi .. ale co z nimi zrobić ? Idioci tez muszą żyć na świecie jak widać .. :shake: i czekam na fotki ze zraszaczem. :evil_lol: niestety tak dobry. :eviltong: na pewno z niego mądre psisko. :multi: nie jest źle ;p [quote name='magdabroy']Storczyki do obejrzenia w mojej galerii :p lecę! Quote
Natalia&Cody Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 ooj gdyby mój pies tak się bawił. :cool3: Ten mój futrzak od zraszacza ucieka na kilometr, ale dzisiaj go wzięłam na ciastko i się trochę pobawił, mam nadzieję, że stwierdził, że to fajna zabawa. :multi: My również pozdrawiamy prawie wakacyjnie. Parę dni jeszcze musimy wytrzymać. :eviltong: Quote
ahedok Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Silky123 napisał(a):ooj gdyby mój pies tak się bawił. :cool3: Ten mój futrzak od zraszacza ucieka na kilometr, ale dzisiaj go wzięłam na ciastko i się trochę pobawił, mam nadzieję, że stwierdził, że to fajna zabawa. :multi: My również pozdrawiamy prawie wakacyjnie. Parę dni jeszcze musimy wytrzymać. :eviltong: u mnie dochodzi rekrutacja, ale jakoś wytrzymam ;p Quote
anka11 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 mnie też powaliły, samym wyglądem, nawet nie musiały robić sztuczek nawet na zdjęciach wyglądają cudownie, a co dopiero na żywo! ale Iryś zarósł ^^ Quote
Tekla64 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 no wyjazd piekny sadzac po zdjeciach Irys tez i wyrosl i zarosl a bawi sie przednie nic dziwnego w takie upaly Quote
weszka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Piękne krajobrazy z dalekiego świata :) Ale swojski Irys ze zraszaczem równie piękny ;) Quote
ahedok Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Silky123 napisał(a):u mnie na szczęście jeszcze nie. :P no to zazdroszczę ;P Saththa napisał(a):gdzie ta rekrutacja?:) do LO ;) anka11 napisał(a):ale Iryś zarósł ^^ jak to on :D Tekla64 napisał(a):no wyjazd piekny sadzac po zdjeciach Irys tez i wyrosl i zarosl a bawi sie przednie nic dziwnego w takie upaly upały koszmarne :diabloti: weszka napisał(a):Piękne krajobrazy z dalekiego świata :) Ale swojski Irys ze zraszaczem równie piękny ;) też tak uważam ;) Quote
Korenia Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 A do którego LO chcesz iść ? Takiego smaka mi zrobiłaś na te wakacje, że hej! A przede mną jeszcze całaaa sesja i pełno zaliczeń... ja chce być już pooooo sesji! Quote
ahedok Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Korenia napisał(a):A do którego LO chcesz iść ? Takiego smaka mi zrobiłaś na te wakacje, że hej! A przede mną jeszcze całaaa sesja i pełno zaliczeń... ja chce być już pooooo sesji! do wrocławskiej czternastki niestety ;) a przede mną jeszcze walka o oceny :diabloti: Quote
ahedok Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 anka11 napisał(a):a jak nie tam to co na drugi dałaś? :D trójkę i piątkę bodajże, ale najpierw mam 6 klas u mnie wymienionych a Ty? Quote
anka11 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 to Ty jesteś ścisłowcem, że do trójki? tam chyba nie ma klas humanistycznych nie? ja se dałam LO 30 na nowym dworze mam tam kilku dobrych znajomych, a to dla mnie ważne :> ogólnie bardzo niski próg, więć jestem pewna, że tam się dostanę. TYlko, że oistatnio się dowiedziałam, że jeszcze będzie jeden dzień na zmianę i ciąglę się zastanawiam, mam atpliwości , czy nie dać jednak czegoś innego. Trudne to jest ogólnie ten wybór hihi myślałam też o dobrym(jak na technikum) technikum, ale nie ma ciekawych we wro kierunków oprócz ochrona środkowiska co jest dla mnie w miare interesujące ;) Quote
Korenia Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 ahedok napisał(a):do wrocławskiej czternastki niestety ;) a przede mną jeszcze walka o oceny :diabloti: A to powodzenia xD Pożegnaj się z życiem towarzystkim, niestety :P Ale daleko będziesz miała dojeżdżać ;) Quote
anka11 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ala chyba już się przyzwyczaiła, w gim też miała pewnie niezłą jazde :diabloti: Quote
ahedok Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 anka11 napisał(a):to Ty jesteś ścisłowcem, że do trójki? tam chyba nie ma klas humanistycznych nie? ja se dałam LO 30 na nowym dworze mam tam kilku dobrych znajomych, a to dla mnie ważne :> ogólnie bardzo niski próg, więć jestem pewna, że tam się dostanę. TYlko, że oistatnio się dowiedziałam, że jeszcze będzie jeden dzień na zmianę i ciąglę się zastanawiam, mam atpliwości , czy nie dać jednak czegoś innego. Trudne to jest ogólnie ten wybór hihi myślałam też o dobrym(jak na technikum) technikum, ale nie ma ciekawych we wro kierunków oprócz ochrona środkowiska co jest dla mnie w miare interesujące ;) nie zastanawiałam się nad 2 i 3 wyborem bo idę do 1 ;) Korenia napisał(a):A to powodzenia xD Pożegnaj się z życiem towarzystkim, niestety :P Ale daleko będziesz miała dojeżdżać ;) pożegnałam się 3 lata temu, idąc tam do gim49 :P anka11 napisał(a):Ala chyba już się przyzwyczaiła, w gim też miała pewnie niezłą jazde :diabloti: dokładnie, ponoć w lo jest lżej ;) Quote
Korenia Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Anka a ile masz pkt rekrutacyjnych ? Jak już ND to może XV?. W XXX to raczej się dużo nie nauczysz... jeżeli myślisz o studiach dziennych na uczelni państwowej, to będziesz musiała bardzo, bardzo dużo w domu się uczyć. Ahedok ja bym aż w takim stopniu nie poświęciła życia towarzystkiego ;) Jeszcze może gimnazjum tak, ale LO to najlepszy okres w życiu(ciągłe 18stki, która są przeważnie w niedziele), a Ty będziesz musiała ślęczeć nad książkami :P Ja chodziłam do dobrego LO, jak w nim byłam to w rankingu było na drugim miejscu, zaraz za 14stką, ale u nas było życie towarzyskie i fajni ludzie xD i nie było wyścigu szczurów - u nas nauczyciele nie mówili nie dawaj ściągać, bo to twój konkurent, musisz być lepszy od niego xD O nie, nie! :) Quote
eria Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/czerwiec/P6044125640x480.jpg ale ma ubaw Irys !! :) fotki z wakacji super ! zazdraszczam , ale tylko troszeczkę :) Quote
jambi Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Piękne zdjęcia wyjazdowe! :) Biały Tygrys - boski!!! a ta fota szczególnie mi sie podoba - pełen synchron http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/teneryfa/P5313955800x600.jpg Quote
ahedok Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Korenia napisał(a):Ahedok ja bym aż w takim stopniu nie poświęciła życia towarzystkiego ;) Jeszcze może gimnazjum tak, ale LO to najlepszy okres w życiu(ciągłe 18stki, która są przeważnie w niedziele), a Ty będziesz musiała ślęczeć nad książkami :P Ja chodziłam do dobrego LO, jak w nim byłam to w rankingu było na drugim miejscu, zaraz za 14stką, ale u nas było życie towarzyskie i fajni ludzie xD i nie było wyścigu szczurów - u nas nauczyciele nie mówili nie dawaj ściągać, bo to twój konkurent, musisz być lepszy od niego xD O nie, nie! :) o tak, to są właśnie te mity o czternastce :D kto chodził, ten wie, że jest inaczej ;) eria napisał(a):http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/czerwiec/P6044125640x480.jpg ale ma ubaw Irys !! :) fotki z wakacji super ! zazdraszczam , ale tylko troszeczkę :) ;) jambi napisał(a):Piękne zdjęcia wyjazdowe! :) Biały Tygrys - boski!!! a ta fota szczególnie mi sie podoba - pełen synchron http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/teneryfa/P5313955800x600.jpg te delfiny tak miały :D Quote
mychaaaaa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 hahahah jak Irys fajnie bawi się spryskiwaczem :D mój Honey podobnie atakuje wodę ;) :) Quote
Recommended Posts