Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Saththa']Matko :mdleje:

dopisek mnie najbardziej załamał...
najgorsze dla mnie jest to, że prawie byśmy kupili psa z pseudo, bo, o zgrozo, był bliżej niż Irys
na szczęście doszliśmy do wniosku, że kupowanie kota w worku jest niebezpieczne przy takiej rasie i nie ma mowy...

a teraz zdjęcia:

tak się bawi, tak się bawi IRYSEK :evil_lol:

pozdrawiamy wszystkich już prawie wakacyjnie! :multi:

Posted

[quote name='Silky123']Biedne psiaki .. Nienawidzę takich ludzi .. ale co z nimi zrobić ? Idioci tez muszą żyć na świecie jak widać .. :shake:
i czekam na fotki ze zraszaczem. :evil_lol:

niestety

tak dobry. :eviltong:
na pewno z niego mądre psisko. :multi:

nie jest źle ;p

[quote name='magdabroy']Storczyki do obejrzenia w mojej galerii :p

lecę!

Posted

ooj gdyby mój pies tak się bawił. :cool3:
Ten mój futrzak od zraszacza ucieka na kilometr, ale dzisiaj go wzięłam na ciastko i się trochę pobawił, mam nadzieję, że stwierdził, że to fajna zabawa. :multi:
My również pozdrawiamy prawie wakacyjnie. Parę dni jeszcze musimy wytrzymać. :eviltong:

Posted

Silky123 napisał(a):
ooj gdyby mój pies tak się bawił. :cool3:
Ten mój futrzak od zraszacza ucieka na kilometr, ale dzisiaj go wzięłam na ciastko i się trochę pobawił, mam nadzieję, że stwierdził, że to fajna zabawa. :multi:
My również pozdrawiamy prawie wakacyjnie. Parę dni jeszcze musimy wytrzymać. :eviltong:

u mnie dochodzi rekrutacja, ale jakoś wytrzymam ;p

Posted

mnie też powaliły, samym wyglądem, nawet nie musiały robić sztuczek

nawet na zdjęciach wyglądają cudownie, a co dopiero na żywo!

ale Iryś zarósł ^^

Posted

Silky123 napisał(a):
u mnie na szczęście jeszcze nie. :P

no to zazdroszczę ;P

Saththa napisał(a):
gdzie ta rekrutacja?:)

do LO ;)

anka11 napisał(a):
ale Iryś zarósł ^^

jak to on :D

Tekla64 napisał(a):
no wyjazd piekny sadzac po zdjeciach
Irys tez i wyrosl i zarosl a bawi sie przednie nic dziwnego w takie upaly

upały koszmarne :diabloti:

weszka napisał(a):
Piękne krajobrazy z dalekiego świata :) Ale swojski Irys ze zraszaczem równie piękny ;)

też tak uważam ;)

Posted

A do którego LO chcesz iść ?
Takiego smaka mi zrobiłaś na te wakacje, że hej! A przede mną jeszcze całaaa sesja i pełno zaliczeń... ja chce być już pooooo sesji!

Posted

Korenia napisał(a):
A do którego LO chcesz iść ?
Takiego smaka mi zrobiłaś na te wakacje, że hej! A przede mną jeszcze całaaa sesja i pełno zaliczeń... ja chce być już pooooo sesji!

do wrocławskiej czternastki niestety ;)
a przede mną jeszcze walka o oceny :diabloti:

Posted

to Ty jesteś ścisłowcem, że do trójki? tam chyba nie ma klas humanistycznych nie?

ja se dałam LO 30 na nowym dworze mam tam kilku dobrych znajomych, a to dla mnie ważne :> ogólnie bardzo niski próg, więć jestem pewna, że tam się dostanę. TYlko, że oistatnio się dowiedziałam, że jeszcze będzie jeden dzień na zmianę i ciąglę się zastanawiam, mam atpliwości , czy nie dać jednak czegoś innego. Trudne to jest ogólnie ten wybór hihi

myślałam też o dobrym(jak na technikum) technikum, ale nie ma ciekawych we wro kierunków oprócz ochrona środkowiska co jest dla mnie w miare interesujące ;)

Posted

ahedok napisał(a):
do wrocławskiej czternastki niestety ;)
a przede mną jeszcze walka o oceny :diabloti:

A to powodzenia xD Pożegnaj się z życiem towarzystkim, niestety :P Ale daleko będziesz miała dojeżdżać ;)

Posted

anka11 napisał(a):
to Ty jesteś ścisłowcem, że do trójki? tam chyba nie ma klas humanistycznych nie?

ja se dałam LO 30 na nowym dworze mam tam kilku dobrych znajomych, a to dla mnie ważne :> ogólnie bardzo niski próg, więć jestem pewna, że tam się dostanę. TYlko, że oistatnio się dowiedziałam, że jeszcze będzie jeden dzień na zmianę i ciąglę się zastanawiam, mam atpliwości , czy nie dać jednak czegoś innego. Trudne to jest ogólnie ten wybór hihi

myślałam też o dobrym(jak na technikum) technikum, ale nie ma ciekawych we wro kierunków oprócz ochrona środkowiska co jest dla mnie w miare interesujące ;)

nie zastanawiałam się nad 2 i 3 wyborem bo idę do 1 ;)

Korenia napisał(a):
A to powodzenia xD Pożegnaj się z życiem towarzystkim, niestety :P Ale daleko będziesz miała dojeżdżać ;)

pożegnałam się 3 lata temu, idąc tam do gim49 :P

anka11 napisał(a):
Ala chyba już się przyzwyczaiła, w gim też miała pewnie niezłą jazde :diabloti:

dokładnie, ponoć w lo jest lżej ;)

Posted

Anka a ile masz pkt rekrutacyjnych ? Jak już ND to może XV?. W XXX to raczej się dużo nie nauczysz... jeżeli myślisz o studiach dziennych na uczelni państwowej, to będziesz musiała bardzo, bardzo dużo w domu się uczyć.
Ahedok ja bym aż w takim stopniu nie poświęciła życia towarzystkiego ;) Jeszcze może gimnazjum tak, ale LO to najlepszy okres w życiu(ciągłe 18stki, która są przeważnie w niedziele), a Ty będziesz musiała ślęczeć nad książkami :P Ja chodziłam do dobrego LO, jak w nim byłam to w rankingu było na drugim miejscu, zaraz za 14stką, ale u nas było życie towarzyskie i fajni ludzie xD i nie było wyścigu szczurów - u nas nauczyciele nie mówili nie dawaj ściągać, bo to twój konkurent, musisz być lepszy od niego xD O nie, nie! :)

Posted

Korenia napisał(a):
Ahedok ja bym aż w takim stopniu nie poświęciła życia towarzystkiego ;) Jeszcze może gimnazjum tak, ale LO to najlepszy okres w życiu(ciągłe 18stki, która są przeważnie w niedziele), a Ty będziesz musiała ślęczeć nad książkami :P Ja chodziłam do dobrego LO, jak w nim byłam to w rankingu było na drugim miejscu, zaraz za 14stką, ale u nas było życie towarzyskie i fajni ludzie xD i nie było wyścigu szczurów - u nas nauczyciele nie mówili nie dawaj ściągać, bo to twój konkurent, musisz być lepszy od niego xD O nie, nie! :)

o tak, to są właśnie te mity o czternastce :D
kto chodził, ten wie, że jest inaczej ;)

eria napisał(a):
http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/czerwiec/P6044125640x480.jpg
ale ma ubaw Irys !! :)
fotki z wakacji super ! zazdraszczam , ale tylko troszeczkę :)

;)

jambi napisał(a):
Piękne zdjęcia wyjazdowe! :)

Biały Tygrys - boski!!!

a ta fota szczególnie mi sie podoba - pełen synchron http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/teneryfa/P5313955800x600.jpg

te delfiny tak miały :D