ahedok Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 ciekawe formacje z lawy: i jeszcze na koniec el Teide - zdjęcie robione z samochodu, przedstawia zieloną lawę :diabloti: Quote
wilczy zew Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Saththa napisał(a):Sa słodkie... ale z odległości paru metrów :lol: a myślisz,że orki czym się żywią :cool3: zdjęcia świetne :multi: jeszcze nigdy nie widziałam zielonej lawy :crazyeye: Quote
ahedok Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='Korenia']Pięknie :loveu: :loveu: [quote name='wilczy zew']a myślisz,że orki czym się żywią :cool3: opiekunów niby nie zjadły, ale ... zdjęcia świetne :multi: jeszcze nigdy nie widziałam zielonej lawy :crazyeye: dzięki, też pierwszy raz taka gratka mi się trafiła, dlatego zrobiłam z samochodu zdjęcie Quote
Saththa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='wilczy zew'] Napisał Saththa Sa słodkie... ale z odległości paru metrów :lol: a myślisz,że orki czym się żywią :cool3: Ale to było o kociakach ;) Zreztą i jedno i drugie to drapieżniki:) Quote
Rumi. Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Piękne zdjęcia, zazdroszczę wakacji... To ja od zoo to bardziej żałuję zwierzaków w cyrku, tam to jest rzeź... Kiedy przyjeżdża cyrk do krakowa to zawsze walcze z siostrą i mamą iż nie wolno im tam iśc i nakręcać okropny biznes... Jeśli jest bez zwierząt to w porządku ale jak z lwami, tygrysami to nie ma mowy... Quote
Fides79 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 łaaał jakie widoki, no zdjęcia super :p zdziwiła mnie ta zielona lawa, nie wiedziałam ze takowa istnieje :roll: Quote
*Magda* Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 ahedok napisał(a):to proszę się pochwalić tymi storczykami :D Jak znajdę chwilę (mam remont, ale może jutro się uda) to zrobię zdjęcia i wrzucę :p A jaszczurka najfajniejsza :eviltong: Quote
Doginka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Obejrzałam foty z zapartym tchem:crazyeye: Są super:loveu: Szkoda tylko, ze zaraz możesz dostać upomnienie od Admina i wszystkie foty zostaną zamienione w linki, bo dopuszczalny rozmiar to 6400X480ps;-) Quote
Rumi. Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 a ja ostatnio właśnie czytałam iż 640x640z edit: ah ale widzę iż one są większe.... lepiej zmniejsz je bo jak mod tu wpadnie to zrobi porzadek Quote
anka11 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 wszystkie zwierzęta super, ale orki... powaliły mnie - zazdroszczę! Quote
ahedok Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 greatmadwomen napisał(a):Piękne zdjęcia, zazdroszczę wakacji... To ja od zoo to bardziej żałuję zwierzaków w cyrku, tam to jest rzeź... Kiedy przyjeżdża cyrk do krakowa to zawsze walcze z siostrą i mamą iż nie wolno im tam iśc i nakręcać okropny biznes... Jeśli jest bez zwierząt to w porządku ale jak z lwami, tygrysami to nie ma mowy... do cyrku nie chodzę od kiedy skończyłam 5 lat, nie mogę patrzeć na te biedne zwierzaki... Fides79 napisał(a):łaaał jakie widoki, no zdjęcia super :p zdziwiła mnie ta zielona lawa, nie wiedziałam ze takowa istnieje :roll: przewodniczka uparcie twierdziła, że owszem :D klaudusia0219 napisał(a):jejku jak tam ślicznie ! :loveu: na żywo jeszcze śliczniej :loveu: magdabroy napisał(a):Jak znajdę chwilę (mam remont, ale może jutro się uda) to zrobię zdjęcia i wrzucę :p A jaszczurka najfajniejsza :eviltong: czekam ;) a jaszczurek spotkałam ze sto :D Doginka napisał(a):Obejrzałam foty z zapartym tchem:crazyeye: Są super:loveu: Szkoda tylko, ze zaraz możesz dostać upomnienie od Admina i wszystkie foty zostaną zamienione w linki, bo dopuszczalny rozmiar to 640X480ps;-) cieszę się, że się podobają ;) greatmadwomen napisał(a):a ja ostatnio właśnie czytałam iż 640x640z edit: ah ale widzę iż one są większe.... lepiej zmniejsz je bo jak mod tu wpadnie to zrobi porzadek a ja byłam pewna, że 800x640 oups... następne będą mniejsze anka11 napisał(a):wszystkie zwierzęta super, ale orki... powaliły mnie - zazdroszczę! mnie też powaliły, samym wyglądem, nawet nie musiały robić sztuczek ;) dzisiaj będą zdjęcia chmur robione z samochodu i trochę skał wulkanicznych wpadających do morza :loveu: tym razem w regulaminowej wielkości ;) Quote
ahedok Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 na początek chmury zdjęcia są robione niestety z jadącego samochodu, więc sorry za jakość, ale przedstawiają dośc ciekawe zjawisko, więc pozwolę sobie wrzucić ;) wszystkie pochodzą z wysokości od około 1500 do 2000 metrów (n.p.m.) Quote
ahedok Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 na Teneryfie (mimo braku gleby ;) ) są też lasy to naprawdę nie była mgła, tylko chmury :diabloti: Quote
ahedok Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 rzut oka na Los Gigantes, trzecie pod względem wielkości klify na świecie: a teraz już "zwykłe" skały wulkaniczne wpadające do oceanu ;) Quote
ahedok Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Playa de la Arena - naturalna plaża z czarnym piachem wulkanicznym :loveu: i Los Gigantes z daleka: Quote
Saththa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/teneryfa/P6024088640x480.jpg ale kolor wody :mdleje::) Quote
Natalia&Cody Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Piękne widoczki i śliczny Irysek. Pozazdrościć tak pięknego psa. Ma mądre spojrzenie. :loveu: Pozdrowienia dla Irysa. :evil_lol: Quote
ahedok Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 auć, oglądałam zdjęcia szczeniaczków i trafiłam na coś takiego http://www.bydgoszczcity.pl/flora-i-fauna/sprzedam/bydgoszcz-sznaucer-miniatura---szczeniaki.htm :shake: a za chwilę, żeby nikt nie zapomniał jak moje dziecko wygląda, zdjęcia IRYNIA ze zraszaczem ogrodowym :p Quote
ahedok Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 [quote name='Saththa']http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/teneryfa/P6024088640x480.jpg ale kolor wody :mdleje::) i kolor nieba :loveu: [quote name='Silky123']Piękne widoczki i śliczny Irysek. Pozazdrościć tak pięknego psa. Ma mądre spojrzenie. :loveu: Pozdrowienia dla Irysa. :evil_lol: bo jest mądry :evil_lol: [dobry żart? :diabloti:] pozdrowię :multi: Quote
Saththa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='ahedok']auć, oglądałam zdjęcia szczeniaczków i trafiłam na coś takiego http://www.bydgoszczcity.pl/flora-i-fauna/sprzedam/bydgoszcz-sznaucer-miniatura---szczeniaki.htm :shake: Matko :mdleje: W SPRZEDAŻY MAMY TEŻ SZCZENIĘTA RAS : - BOKSER ; - AMERICAN PIT BULL TERIER ; - AMERICAN STAFFORDSHIRE TERIER ( AMSTAFF ) ; - STAFFORDSHIRE BULL TERIER ( STAFFORD ) ; - BULL TERIER ; - LABRADOR RETRIEVER ; - BEAGLE ; - SHIH - TZU ; Quote
Natalia&Cody Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='ahedok']auć, oglądałam zdjęcia szczeniaczków i trafiłam na coś takiego http://www.bydgoszczcity.pl/flora-i-fauna/sprzedam/bydgoszcz-sznaucer-miniatura---szczeniaki.htm :shake: Biedne psiaki .. Nienawidzę takich ludzi .. ale co z nimi zrobić ? Idioci tez muszą żyć na świecie jak widać .. :shake: i czekam na fotki ze zraszaczem. :evil_lol: [quote name='ahedok'] bo jest mądry :evil_lol: [dobry żart? :diabloti:] pozdrowię :multi: tak dobry. :eviltong: na pewno z niego mądre psisko. :multi: Quote
Recommended Posts