Korenia Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 ahedok napisał(a):o tak, to są właśnie te mity o czternastce :D kto chodził, ten wie, że jest inaczej ;) Kumpluje się z dziewczyną, która chodziła i ona mi o tym powiedziała ;) Quote
Doginka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Ale Irek ma fan ze zraszacza:roflt: A foty z wyjazdu są super - śliczny kolor wody, aż czasem zlewa się z niebem:loveu: Quote
ahedok Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 mychaaaaa napisał(a):hahahah jak Irys fajnie bawi się spryskiwaczem :D mój Honey podobnie atakuje wodę ;) :) chyba zwłaszcza w upał ;) Korenia napisał(a):Kumpluje się z dziewczyną, która chodziła i ona mi o tym powiedziała ;) o naszej szkole w ogóle krążą jakieś historie niestworzone :diabloti: część ludzi ucieka, ale mi się podoba, da się przeżyć, a wyścigu szczurów tudzież podjudzania na siebie uczniów to na pewno nie ma :shake: Doginka napisał(a):Ale Irek ma fan ze zraszacza:roflt: a jaki fan jak potem podbiega się w kogoś wytrzeć :eviltong: A foty z wyjazdu są super - śliczny kolor wody, aż czasem zlewa się z niebem:loveu: też uwielbiam ten kolor :p pozdrawiamy wszystkich: ja i prawie roczny Iruś :multi: Quote
ahedok Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='Jaga.']zraszacz show ;) super się bawi "maleństwo" :) jasne, że maleństwo :D [quote name='ania90']daj fotki :) no dobra ;) są zatrważająco kiepskie, bo ostatnio zdecydowanie zbyt często chodzę do szkoły i nie mam czasu tak Iryś spał od małego, tylko że on urósł, a podłoga kolo szafy nie ;) KONIEC ;p jutro jadę z klasą na całodniową wycieczkę do Złotego Stoku, ale raczej bez aparatu, więc fot nie będzie w sobotę Irys skończy ROK!!! ale wychodzę na prawie całodniową imprezę, więc fot będzie mało ;p a w niedzielę :hmmmm: zobaczymy :D pozdrawiamy wszystkich ciepło, ja i wykąpany Irys :multi: Quote
Doginka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Jak to, Irys w swoje urodziny zostanie bez Pańci:crazyeye: Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Doginka napisał(a):Jak to, Irys w swoje urodziny zostanie bez Pańci:crazyeye: HAŃBA!! :mad: oj oj nie ładnie;) chociaż on i tak nie wie ze ma urodziny :lol: Quote
ania90 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 oj nieladnie tak zostawiac syneczka w dniu ur samego ;) Quote
ahedok Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Doginka napisał(a):Jak to, Irys w swoje urodziny zostanie bez Pańci:crazyeye: nie cały, toż impreza się po południu zaczyna Saththa napisał(a):HAŃBA!! :mad: oj oj nie ładnie;) chociaż on i tak nie wie ze ma urodziny :lol: jak to nie wie: powiem mu ;) ania90 napisał(a):oj nieladnie tak zostawiac syneczka w dniu ur samego ;) z całą rodzinką, wytrzyma jakoś :diabloti: Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 ahedok napisał(a): jak to nie wie: powiem mu ;) no nie mogę :turn-l::turn-l::roflt::roflt: ja bym chciała to zobaczyć, a szczególnie reakcie Irka na ta wiadomość, może weź nagraj filmik :mdrmed: Quote
ahedok Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Fides79 napisał(a):no nie mogę :turn-l::turn-l::roflt::roflt: ja bym chciała to zobaczyć, a szczególnie reakcie Irka na ta wiadomość, może weź nagraj filmik :mdrmed: nagrałabym, ale nie mam czym, lustrzanka nie umie... a Irek jest kumaty i rozumie mnóstwo rzeczy (tzn. kojarzy z wydarzeniami) jak mu ładnie wytłumaczę to na pewno się ucieszy :roflt: my się dobrze rozumiemy Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='ahedok']nagrałabym, ale nie mam czym, lustrzanka nie umie... a Irek jest kumaty i rozumie mnóstwo rzeczy (tzn. kojarzy z wydarzeniami) jak mu ładnie wytłumaczę to na pewno się ucieszy :roflt: my się dobrze rozumiemy Albo zmartwi, ze go zostawiasz w taki wazny dla neigo dzien :lol: Quote
wilczy zew Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Fides79 napisał(a):no nie mogę :turn-l::turn-l::roflt::roflt: ja bym chciała to zobaczyć, a szczególnie reakcie Irka na ta wiadomość, może weź nagraj filmik :mdrmed: tu nie ma się co śmiać bo olbrzymkom można bardzo dużo wytłumaczyć i kumają :loveu: fakt,że trudniej jest takim młodym jak Irysek Quote
ahedok Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Saththa napisał(a):Albo zmartwi, ze go zostawiasz w taki wazny dla neigo dzien :lol: jakoś to przeżyje :P wilczy zew napisał(a):tu nie ma się co śmiać bo olbrzymkom można bardzo dużo wytłumaczyć i kumają :loveu: fakt,że trudniej jest takim młodym jak Irysek Irysek też młody, a kuma aż miło :D wróciłam jakimś cudem ze Złotego Stoku, wymiziałam stęsknionego Irysa i padłam ;) pozdrowionka :multi: Quote
vege* Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 ahedok napisał(a): dokładnie, ponoć w lo jest lżej ;) No nie powiedziałabym, chociaż nie wiem jak jest u was we Wrocławiu ;-) Chociaż powiem szczerze, że w LO bardziej mi się podoba, niż w gim, mimo, że gim miałam zajebiste! ;) Quote
ahedok Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 :new-bday::new-bday::BIG:dzisiaj moje kochane maleństwo szczęśliwie skończyło rok :diabloti: wszystkiego najlepszego, Irku :p a tutaj jeszcze torcik dla całego miotu I... z hodowli Dyas: :tort: Quote
Saththa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Noooo Wszystkiego co w psim zyciu najlepsze. Duzo powodów do merdania ogonkiem ;) Mokrej brody :lol: :multi: Quote
ahedok Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 dzięki wielkie, ale z tą mokrą brodą to niezbyt wychowawcze :diabloti: ;) ;) Quote
Saththa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 ahedok napisał(a):dzięki wielkie, ale z tą mokrą brodą to niezbyt wychowawcze :diabloti: ;) ;) Ciocia jest od rozpieszczania :lol: Quote
Doginka Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Ooo 100lat 100 lat i jeszcze dłużne niech nam żyje w zdrowiu i szczęśliwości oraz Pańcinej miłości Quote
Fides79 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 no to najpieśniejszego dla Irysa, duzo biegania, mnóstwa szaleństw i powodów do szczekania PS. i może jeszcze wizyty u fryzjera :lol: :BIG: Quote
eria Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Wszystkiego najlepszego dla Iryska, i pamiętaj o zdjęciach jakichś pourodzinowych skoro z urodzin nie będzie :) Quote
Recommended Posts