Korenia Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 ania90 napisał(a):czesc :multi: co tu taka cisza? Teneryfują się ;) Quote
ahedok Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 [quote name='Fides79']ale śmiszne i urocze malenstwo :p [quote name='mychaaaaa']Ale fajny chomik! Ja miałam kiedyś chomiczkę Lucy :) biało - rudą :) fajne takie małe stworzonka :) dzięki, też mi się podoba :) [quote name='magdabroy']Miłego wypoczynku ;) był miły ;) dziękuję [quote name='Tekla64']zdjecia sa obejrzane gryzon urokliwy Irek wspaniale zarosniety a ja jestem zbulwersowanan jak to na urlop bez Irka?????? jemu sie nie nalezy? hihihi baw sie dobrze jemu się nie należy :diabloti: zresztą nie wiem czy by dał radę w samolocie prawie 6h, a do hotelu to by go na pewno nie wpuścili :diabloti: [quote name='Saththa']Ja tez obejrzałam;) Chomik jak chomik :) Irysek cudo, miłego wypoczynku;) phi, a co miał byc jak mysz?! ;) dzięki [quote name='ania90']sliczny chomiczek :loveu: :loveu: [quote name='jambi']http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/maj/P5153698800x600.jpg duży chłopczyk ;) ahedok, ile on teraz ma? duży, duży, a niby był najmniejszy z miotu :hmmmm: 11 czerwca moje dzieciątko skończy ROK! [quote name='ania90']czesc :multi: co tu taka cisza? [quote name='Korenia']Teneryfują się ;) dokładnie ;) tak więc wróciłam... przeziębiona i z zatkanym uchem od lądowania (burza była i długo krążył) ale wypoczęta i opalona ;) było przeprzepięknie i mam trochę zdjęć będą widoczki (najwyższy szczyt Hiszpanii - Pico del Teide i wiele innych) oraz zwierzaczki - orki, delfiny, papugi, i wiele wiele innych tylko kabel znajdę :diabloti: PS u Irka wszystko w porządku, obudził mnie drań rano (a wróciłam do domu o 3 w nocy) ;) u chomika też :D Quote
Saththa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='ahedok'] tak więc wróciłam... przeziębiona i z zatkanym uchem od lądowania (burza była i długo krążył) ale wypoczęta i opalona ;) Heh przeczytałam ogolona :lol: A Irek obudził za karę, że go zostawiłaś :evil_lol: Quote
ahedok Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 najpierw zdjęcia z LORO PARQUE (http://www.loroparque.com/) goryle "planet pinguin" - kra lodowa z ponad 200 pingwinkami! Quote
ahedok Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 lwy morskie (miały tak świetne show, że nie zdążyłam zrobić zdjęć;)) znane i lubiane, czyli delfinki butlonosy Quote
ahedok Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 a teraz - największa atrakcja Loro, czyli orki Quote
ahedok Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 show z papugami i para tygrysków :loveu: koniec zwierzaczków ;) bonus - storczyki Quote
*Magda* Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Ooooooooooo delfiny :loveu: Ja raz w życiu widziałam delfiny i jest to dla mnie niezapomniane przeżycie. I pod koniec tego miesiąca też będę widziała delfinki, to też wrzucę zdjęcia :p A storczyki mam ładniejsze w domu :eviltong: Quote
Saththa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Oooo prosze ileż zdjęć;) Delfinów i orek mi zawsze żal jest ehhh... czegoż to człowiek nie zrobi dla swojej przyjemności, chociaz nie ukrywam, ze patrzy się na to niesamowicie ;) Tygrysek białasek :loveu: Czekam na więcej;) Quote
Culineo Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Saththa napisał(a):Oooo prosze ileż zdjęć;) Delfinów i orek mi zawsze żal jest ehhh... czegoż to człowiek nie zrobi dla swojej przyjemności, chociaz nie ukrywam, ze patrzy się na to niesamowicie ;) mi też, ale mi jednak najbardziej żal tych słoni, lwów, gepardów ;) Quote
Saththa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 klaudusia0219 napisał(a):mi też, ale mi jednak najbardziej żal tych słoni, lwów, gepardów ;) one tez oczywiście. Chociaż milej się patrzy na "zabawy" delfinów i orek niż na snujące się kociaki;) Quote
Culineo Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Saththa napisał(a):one tez oczywiście. Chociaż milej się patrzy na "zabawy" delfinów i orek niż na snujące się kociaki;) racja :D ale kociaki też są słodkie :D Quote
Saththa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 klaudusia0219 napisał(a):racja :D ale kociaki też są słodkie :D Sa słodkie... ale z odległości paru metrów :lol: Quote
ahedok Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 magdabroy napisał(a):Ooooooooooo delfiny :loveu: Ja raz w życiu widziałam delfiny i jest to dla mnie niezapomniane przeżycie. I pod koniec tego miesiąca też będę widziała delfinki, to też wrzucę zdjęcia :p A storczyki mam ładniejsze w domu :eviltong: to proszę się pochwalić tymi storczykami :D ania90 napisał(a):zwierzaczki piekne :) piękne, niektóre wręcz imponujące Saththa napisał(a):Oooo prosze ileż zdjęć;) Delfinów i orek mi zawsze żal jest ehhh... czegoż to człowiek nie zrobi dla swojej przyjemności, chociaz nie ukrywam, ze patrzy się na to niesamowicie ;) Tygrysek białasek :loveu: Czekam na więcej;) te delfiny i orki nie mają wcale tak źle - ogromne czyste zbiorniki, kochający opiekunowie, jedzenie, leczenie, zabawy - wszystko jest biorąc pod uwagę to, że nie są to zwierzaki złapane na wolności, tylko urodzone w zoo, to i tak nieźle trafiły ;) będzie więcej zdjęć, ale już bez zwierząt klaudusia0219 napisał(a):mi też, ale mi jednak najbardziej żal tych słoni, lwów, gepardów ;) żal, żal, ale co poradzić? wypuścić ich się nie da... Saththa napisał(a):one tez oczywiście. Chociaż milej się patrzy na "zabawy" delfinów i orek niż na snujące się kociaki;) te zwierzęta sprawiały wrażenie, jakby naprawdę się bawiły/popisywały ;) klaudusia0219 napisał(a):racja :D ale kociaki też są słodkie :D Saththa napisał(a):Sa słodkie... ale z odległości paru metrów :lol: dokładnie ;) za chwilę nowe zdjęcia - tym razem naturalnych krajobrazów z najwyżej położonego hiszpańskiego parku narodowego :D Quote
ahedok Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Czas na zdjęcia z PARQUE NACIONAL DE LAS CAÑADAS DEL TEIDE Pico del Teide - najwyższy szczyt Hiszpanii (3718 m.n.p.m.)- czynny wulkan, który wznosi się nad amfiteatrem Las Cañadas (ponad 2000 m.n.p.m.) piękna roślina - symbol parku narodowego: widok na porośnięty ziołami amfiteatr: Quote
ahedok Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 el Teide: widoki spod szczytu (żeby wejść na sam krater potrzebne było specjalne zezwolenie, którego niestety nie miałam, ale gondola wwiozła nas na wysokość 3500 metrów skąd roztaczały się piękne widoki na amfiteatr z lawy otoczony kołderką z chmur) zastygnięta lawa: Quote
ahedok Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Pico Viejo (sąsiedni krater wulkaniczny): widoczki: Quote
ahedok Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 chyba jedyny śnieg na Kanarach ;) księżycowy krajobraz: Quote
ahedok Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 z powrotem wśród roślin: zbliżenie: rzut oka na Pico del Teide: Quote
Recommended Posts