ahedok Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 wybieram wersję eksperymentować na własnym psie będąc pod presją rodziny ("o nie, coś ty mu zrobiła, a takiego mieliśmy ładnego psa") :D Quote
Saththa Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='ahedok']wybieram wersję eksperymentować na własnym psie będąc pod presją rodziny ("o nie, coś ty mu zrobiła, a takiego mieliśmy ładnego psa") :D Ja top słysze po każdej wizycie u fryzjera... I czemu mu to zrobiła? A przed strzyzeniem "ale musimy? on taki fajny zarośnięty".. Ahhh :) TZ by go wogule nie ciachał ale no jak się cieplo robi to trzeba :) A Irys przepiekny jest i ta broda i zarosniety super;) Quote
anka11 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 zaśmiecaj, zaśmiecaj swoją śliczną Weną nasza kość też była większa, ale Irys się nią zajmuje codziennie i został tylko ten środek a robimy zawsze lustrzanką (jakiśtam Olympus) tylko nie zawsze wychodzi założe kiedyś tą galerie i przestane hehe ;P hihi, tak myślałam, że lustrem, ale wolałam się dopytać ;d http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4153270-1.jpg jak on wygląda hihi :) http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4153272-1.jpg http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4153273-1.jpg nie czaje tych zdjęć, on się trochę poruszył, że widać to zółte? bo mi się wydaje, że ciągle w tym samym miejscu stoi :evil_lol: EDIT o już widzę różnicę, jednak stoi trochę dalej[?] hihi Quote
wilczy zew Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 greatmadwomen napisał(a): Oczywiście nie mówiłam tu o mojej obecnej suni bo ona rozpieszczona jak nie wiem i ma już 6 lat więc nic jej nie nauczę :) chyba żartujesz,psa w każdym wieku można wszystkiego nauczyć Quote
ahedok Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 [quote name='Saththa']Ja top słysze po każdej wizycie u fryzjera... I czemu mu to zrobiła? A przed strzyzeniem "ale musimy? on taki fajny zarośnięty".. Ahhh :) TZ by go wogule nie ciachał ale no jak się cieplo robi to trzeba :) A Irys przepiekny jest i ta broda i zarosniety super;) też mi szkoda futerka... :loveu: [quote name='anka11']http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4153272-1.jpg http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4153273-1.jpg nie czaje tych zdjęć, on się trochę poruszył, że widać to zółte? bo mi się wydaje, że ciągle w tym samym miejscu stoi :evil_lol: EDIT o już widzę różnicę, jednak stoi trochę dalej[?] hihi chyba kręciłam obiektywem :D [quote name='wilczy zew']chyba żartujesz,psa w każdym wieku można wszystkiego nauczyć oj, nie do końca to znaczy można, ale ile pracy w to trzeba włożyć... Quote
Rumi. Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 wilczy zew napisał(a):chyba żartujesz,psa w każdym wieku można wszystkiego nauczyć zgadzam się, lecz to już nie to, to jest nasz misiek który ciągle śpi, nie widzę jej na wystawach :D Quote
ahedok Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 klaudusia0219 napisał(a):oh ten Irysek :loveu: ja to bym chętnie Sharka pooglądała :loveu: Quote
anka11 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 chyba kręciłam obiektywem widać, że troche mu się uszy poruszyły, a na początku w ogóle nie widziałam różnicy hihi Quote
ahedok Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 anka11 napisał(a):widać, że troche mu się uszy poruszyły, a na początku w ogóle nie widziałam różnicy hihi ha, bo różnica jest niezauważalna ;) Quote
Culineo Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 ahedok napisał(a):ja to bym chętnie Sharka pooglądała :loveu: zastanowie się :diabloti: Quote
ahedok Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 klaudusia0219 napisał(a):zastanowie się :diabloti: tu się nie ma nad czym zastanawiać, Irys niedługo zapomni jak kuzynek wygląda... Quote
Doginka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Ale u Was już zielono:loveu: I chyba magnolie kwitnące widziałam?:hmmmm::loveu: Quote
ahedok Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 klaudusia0219 napisał(a):iii tam :D muszę się na zdjęcia wybrać :D czekamy :) Doginka napisał(a):Ale u Was już zielono:loveu: I chyba magnolie kwitnące widziałam?:hmmmm::loveu: o tak, konkretnie to jedną, ale za to cudownie piekną :loveu: jak się rozwinie, to ją jeszcze obfocę :) Niufciak napisał(a):Twój psiak też jest boski:loveu::loveu: dziękujemy :loveu: uwaga uwaga, dzisiaj byliśmy na spacerku w OBROŻY :multi: na pole mamy około 10 minut przez osiedle i Ireczek był w miarę grzeczny, tylko na ostatnich 50 metrach tak się cieszył i rwał do przodu, że mało mi barku nie wyrwał :mad: może faktycznie nie jest dużo gorzej niż w kolczatce, ale na ruchliwej ulicy to bym się bała, bo jak głowę wykręci to może się wymsknąć :shake: Iryś wybawił się z koleżankami wyżlicami i wracając musiałam go siłą ciągnąć do domu, bo nogami powłóczył :lol: teraz śpi, a ja mam wolne (czyli piszę pracę na Olimpiadę Języka Angielskiego :diabloti:) Quote
*Magda* Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Witam się w galerii :D Irys jest przepiękny :loveu::loveu::loveu: Quote
ahedok Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 magdabroy napisał(a):Witam się w galerii :D Irys jest przepiękny :loveu::loveu::loveu: witamy :loveu: anka11 napisał(a):hihi udany dzień :) a będą zdjęcia?! udany i owszem (oprócz olimpiady oczywiście :D) a zdjęcia :hmmmm: wątpię, bo zapomniałam aparatu na pole, może wrzucę wieczorkiem coś z piątku jeszcze :) Quote
anka11 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 jak mogłaś na pole nie wziąć aparatu ;( tam się najlepsze/najciekawsze foty robi hihihi ;) Quote
ahedok Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 zapomniałam :( czy ja widzę banerek Twojej galerii?! Quote
Maalwi Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Jaki śliczny Irysek :) Hihih ta bródka najlepsza :) Quote
ahedok Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Maalwi napisał(a):Jaki śliczny Irysek :) Hihih ta bródka najlepsza :) bródka u brodacza ;) Quote
Recommended Posts