anka11 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 czy ja widzę banerek Twojej galerii?! haha tak! w ogóle zrobiłam se 4 bannery i nie wiedziałąm, który wybrać więc póki co mam ten, a potem ew. zamienie hihi najgorszy był napis na nim hihii zapomniałam następnym razem pamiętaj i weź! a tero czekamy na te piątkowe :) Quote
ahedok Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 proszę, są i resztki zdjęć z piątku (tak liczyłam, że na cały weekend wystarczy :D) Quote
mrowa23 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 niesamowity.... wygląda zupełnie jak moja sunia z czasów dzieciństwa (tylko moja była kopiowana i niestety miała jedno ucho złamane, a podobno była piękna -pod kątem wystaw) sentyment mam ogromny. a tak cichutko mówiąc to jest to chyba jedna z bardzo niewielu ras, która podoba mi się również niekopiowana, bo np. do dobków czy rotków nie mogę się przyzwyczaić, a sznupy jakoś tak hmmm normalnie wyglądają ogono-uszaste ;) jak już znalazłam galerie z takim sznupem to będę się domagać zdjęć ;) Quote
Mani2000 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 jaki Irys jest piękny tylko mówić o nim można!:loveu: Quote
ahedok Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='mrowa23']niesamowity.... wygląda zupełnie jak moja sunia z czasów dzieciństwa (tylko moja była kopiowana i niestety miała jedno ucho złamane, a podobno była piękna -pod kątem wystaw) sentyment mam ogromny. a tak cichutko mówiąc to jest to chyba jedna z bardzo niewielu ras, która podoba mi się również niekopiowana, bo np. do dobków czy rotków nie mogę się przyzwyczaić, a sznupy jakoś tak hmmm normalnie wyglądają ogono-uszaste ;) jak już znalazłam galerie z takim sznupem to będę się domagać zdjęć ;) [quote name='Mani2000']jaki Irys jest piękny tylko mówić o nim można!:loveu: cieszę się, że się podoba :loveu: jak wróci ze spaceru z drugą pańcią to mu opowiem, ucieszy się :D CD fotek (chyba mnie poniosło w ten piątek :)) Quote
Mani2000 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ale to i dobrze:D im więcej fotek to Mani jest szczęśliwsza! a to powiedzże jest śliczny ,kochany owłosiony i brodaty:loveu: i na koniec pomiziaj z uszkiem i powiedz od cioteczki mani:) Quote
ahedok Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='Mani2000']a to powiedzże jest śliczny ,kochany owłosiony i brodaty:loveu: i na koniec pomiziaj z uszkiem i powiedz od cioteczki mani:) oczywiście przekażę :loveu: tylko żeby mi się chłopak nie rozbestwił od takich komplementów :mad: Quote
anka11 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4153281-1.jpg myślałam, że on biegnie do tego żółtego, a tu taki żarcik ;D http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4153285.jpg :loveu: haha wyobraziłam sobie jakby jakiemuś człowiekowi powiedzieć takie komplementy - jesteś owłosiony i brodaty :evil_lol: EDIT proszę, są i resztki zdjęć z piątku (tak liczyłam, że na cały weekend wystarczy ) ale przecież starczy..? ;) Quote
Mani2000 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 sama słodycz:loveu: normalnie cu,miód i orzeszki! Quote
ahedok Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='anka11']http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4153281-1.jpg myślałam, że on biegnie do tego żółtego, a tu taki żarcik ;D http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4153285.jpg :loveu: haha wyobraziłam sobie jakby jakiemuś człowiekowi powiedzieć takie komplementy - jesteś owłosiony i brodaty :evil_lol: EDIT ale przecież starczy..? ;) tak liczyłam = spodziewałam się ;) a z komplemetami trzeba spróbować :D [quote name='Mani2000']sama słodycz:loveu: normalnie cu,miód i orzeszki! :loveu: a jakieś zdjęcia Furbego się zapowiadają? :hmmmm: Quote
anka11 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 tak liczyłam = spodziewałam się a z komplemetami trzeba spróbować a bardziej zrozumiałam że hm.. liczyłaś na to ale się przeliczyłaś czy coś takiego :P no Ala ale dzisiaj[..] pięknie wyglądasz jesteś taka owłosiona i brodata :evil_lol: Quote
ahedok Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 anka11 napisał(a):a bardziej zrozumiałam że hm.. liczyłaś na to ale się przeliczyłaś czy coś takiego :P no Ala ale dzisiaj[..] pięknie wyglądasz jesteś taka owłosiona i brodata :evil_lol: hahaha, dziękuję :roflt: klaudusia0219 napisał(a):hahah ! :D a ta nam zdj dawkuje :mad: hym dawkuję, ale przynajmniej są :cool3: Quote
Culineo Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ahedok napisał(a): hym dawkuję, ale przynajmniej są :cool3: :diabloti: Quote
Doginka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 anka11 napisał(a):...ale przecież starczy..? ;) Starczy to jest uwiąd:roflt: Pięknego masz tego Iryska;-):loveu: Quote
ahedok Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Doginka napisał(a):Starczy to jest uwiąd:roflt: Pięknego masz tego Iryska;-):loveu: łuhuhu, suszymy :roflt: dzięki :loveu: Quote
Mani2000 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ahedok napisał(a):tak liczyłam = spodziewałam się ;) a z komplemetami trzeba spróbować :D :loveu: a jakieś zdjęcia Furbego się zapowiadają? :hmmmm: a będą będą ale jutro:) Quote
KT Arts Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Hej, czytałam że twój psiak troszkę ciągnie na smyczy:D Powiem Ci (chyba że ktoś już mówił) że super rozwiązaniem jest kantarek/halter ;) My chodzimy i jest super - pełna kontrola :) Oczywiście zakładamy i kantar i obrożę, a czasami szekli, w tedy jest bezpiecznie i nie martwię się że mi gdzieś zwieje ;) Przyznam się ze Toro jak był mały to też zakładałąm mu kolczatkę, ale obiecałam jemu i sobie że więcej tego błędu nie zrobię ;) Kurcze strasznie mi sie podoba Irysek:loveu: Kocham sznaucery prawie tak jak niufy:loveu: W sensie gdyby na świecie nie było niufków to miałabym olbrzymka :D Jeszcze ten twój jest jaki wielki :loveu: BOSKI :loveu: Quote
ahedok Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Niufciak napisał(a):Hej, czytałam że twój psiak troszkę ciągnie na smyczy:D Powiem Ci (chyba że ktoś już mówił) że super rozwiązaniem jest kantarek/halter ;) My chodzimy i jest super - pełna kontrola :) Oczywiście zakładamy i kantar i obrożę, a czasami szekli, w tedy jest bezpiecznie i nie martwię się że mi gdzieś zwieje ;) Przyznam się ze Toro jak był mały to też zakładałąm mu kolczatkę, ale obiecałam jemu i sobie że więcej tego błędu nie zrobię ;) kantarka to ja się boję, bo nieumiejętnie użytym można psiaka skrzywdzić a problem że tak powiem rozwiązał się sam, bo przechodzimy na obrożę :) Quote
ahedok Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 anka11 napisał(a):aa zdjęcia kiedy?! :> a jutro mam skrócone lekcje, potem idę do sklepu, czyli około 16 będę w domciu i zrobimy sesyjkę :) Quote
anka11 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 supeer to czekam :D a po co do sklepu? :cool3: Quote
ahedok Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 a po upominek dla koleżanki urodzinkowy ;) Quote
anka11 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 aa :) jeszcze chciałam napisać, że mogłabyś zapytać rodziców o wyjazd do Klaudii :eviltong: bo nawet jak nie pks to w dwójke(w czwórke właściwie) można by przejechać się pociągiem Quote
ahedok Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 na razie mam pozwolenie na miasto, a poza to :hmmmm: Quote
Recommended Posts