Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy ja widzę banerek Twojej galerii?!

haha tak! w ogóle zrobiłam se 4 bannery i nie wiedziałąm, który wybrać więc póki co mam ten, a potem ew. zamienie hihi najgorszy był napis na nim hihii

zapomniałam

następnym razem pamiętaj i weź! a tero czekamy na te piątkowe :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niesamowity.... wygląda zupełnie jak moja sunia z czasów dzieciństwa (tylko moja była kopiowana i niestety miała jedno ucho złamane, a podobno była piękna -pod kątem wystaw) sentyment mam ogromny. a tak cichutko mówiąc to jest to chyba jedna z bardzo niewielu ras, która podoba mi się również niekopiowana, bo np. do dobków czy rotków nie mogę się przyzwyczaić, a sznupy jakoś tak hmmm normalnie wyglądają ogono-uszaste ;)

jak już znalazłam galerie z takim sznupem to będę się domagać zdjęć ;)

Posted

[quote name='mrowa23']niesamowity.... wygląda zupełnie jak moja sunia z czasów dzieciństwa (tylko moja była kopiowana i niestety miała jedno ucho złamane, a podobno była piękna -pod kątem wystaw) sentyment mam ogromny. a tak cichutko mówiąc to jest to chyba jedna z bardzo niewielu ras, która podoba mi się również niekopiowana, bo np. do dobków czy rotków nie mogę się przyzwyczaić, a sznupy jakoś tak hmmm normalnie wyglądają ogono-uszaste ;)

jak już znalazłam galerie z takim sznupem to będę się domagać zdjęć ;)

[quote name='Mani2000']jaki Irys jest piękny tylko mówić o nim można!:loveu:

cieszę się, że się podoba :loveu: jak wróci ze spaceru z drugą pańcią to mu opowiem, ucieszy się :D

CD fotek (chyba mnie poniosło w ten piątek :))

Posted

ale to i dobrze:D

im więcej fotek to Mani jest szczęśliwsza!

a to powiedzże jest śliczny ,kochany owłosiony i brodaty:loveu: i na koniec pomiziaj z uszkiem i powiedz od cioteczki mani:)

Posted

[quote name='Mani2000']a to powiedzże jest śliczny ,kochany owłosiony i brodaty:loveu: i na koniec pomiziaj z uszkiem i powiedz od cioteczki mani:)

oczywiście przekażę :loveu:

tylko żeby mi się chłopak nie rozbestwił od takich komplementów :mad:

Posted

http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4153281-1.jpg
myślałam, że on biegnie do tego żółtego, a tu taki żarcik ;D

http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4153285.jpg
:loveu:

haha wyobraziłam sobie jakby jakiemuś człowiekowi powiedzieć takie komplementy - jesteś owłosiony i brodaty :evil_lol:

EDIT

proszę, są i resztki zdjęć z piątku (tak liczyłam, że na cały weekend wystarczy )

ale przecież starczy..? ;)

Posted

[quote name='anka11']http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4153281-1.jpg
myślałam, że on biegnie do tego żółtego, a tu taki żarcik ;D

http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4153285.jpg
:loveu:

haha wyobraziłam sobie jakby jakiemuś człowiekowi powiedzieć takie komplementy - jesteś owłosiony i brodaty :evil_lol:

EDIT

ale przecież starczy..? ;)

tak liczyłam = spodziewałam się ;)

a z komplemetami trzeba spróbować :D

[quote name='Mani2000']sama słodycz:loveu:
normalnie cu,miód i orzeszki!

:loveu: a jakieś zdjęcia Furbego się zapowiadają? :hmmmm:

Posted

tak liczyłam = spodziewałam się

a z komplemetami trzeba spróbować

a bardziej zrozumiałam że hm.. liczyłaś na to ale się przeliczyłaś czy coś takiego :P

no Ala ale dzisiaj[..] pięknie wyglądasz jesteś taka owłosiona i brodata :evil_lol:

Posted

anka11 napisał(a):
a bardziej zrozumiałam że hm.. liczyłaś na to ale się przeliczyłaś czy coś takiego :P

no Ala ale dzisiaj[..] pięknie wyglądasz jesteś taka owłosiona i brodata :evil_lol:

hahaha, dziękuję :roflt:

klaudusia0219 napisał(a):
hahah ! :D
a ta nam zdj dawkuje :mad:

hym dawkuję, ale przynajmniej są :cool3:

Posted

ahedok napisał(a):
tak liczyłam = spodziewałam się ;)

a z komplemetami trzeba spróbować :D

:loveu: a jakieś zdjęcia Furbego się zapowiadają? :hmmmm:

a będą będą ale jutro:)

Posted

Hej, czytałam że twój psiak troszkę ciągnie na smyczy:D
Powiem Ci (chyba że ktoś już mówił) że super rozwiązaniem jest kantarek/halter ;) My chodzimy i jest super - pełna kontrola :)
Oczywiście zakładamy i kantar i obrożę, a czasami szekli, w tedy jest bezpiecznie i nie martwię się że mi gdzieś zwieje ;)
Przyznam się ze Toro jak był mały to też zakładałąm mu kolczatkę, ale obiecałam jemu i sobie że więcej tego błędu nie zrobię ;)

Kurcze strasznie mi sie podoba Irysek:loveu:
Kocham sznaucery prawie tak jak niufy:loveu: W sensie gdyby na świecie nie było niufków to miałabym olbrzymka :D
Jeszcze ten twój jest jaki wielki :loveu: BOSKI :loveu:

Posted

Niufciak napisał(a):
Hej, czytałam że twój psiak troszkę ciągnie na smyczy:D
Powiem Ci (chyba że ktoś już mówił) że super rozwiązaniem jest kantarek/halter ;) My chodzimy i jest super - pełna kontrola :)
Oczywiście zakładamy i kantar i obrożę, a czasami szekli, w tedy jest bezpiecznie i nie martwię się że mi gdzieś zwieje ;)
Przyznam się ze Toro jak był mały to też zakładałąm mu kolczatkę, ale obiecałam jemu i sobie że więcej tego błędu nie zrobię ;)

kantarka to ja się boję, bo nieumiejętnie użytym można psiaka skrzywdzić
a problem że tak powiem rozwiązał się sam, bo przechodzimy na obrożę :)

Posted

aa :)
jeszcze chciałam napisać, że mogłabyś zapytać rodziców o wyjazd do Klaudii :eviltong: bo nawet jak nie pks to w dwójke(w czwórke właściwie) można by przejechać się pociągiem