*Magda* Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Pięknie wygląda na tym wiosennym spacerku ;) Czarne na zielonym tle-super! Quote
Mani2000 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 jak to mówią ,,czarny do wszystkiego pasuje,, Quote
ahedok Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Saththa napisał(a):http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4243434.jpg :iloveyou: :) uśmiechnął się chłopak do obiektywu ;) Mani2000 napisał(a):ale sie teraz zaśmiałam komp mi muli i minka :D mi sie wiesza super to wygląda ............................................. wychodzi jak wychodzi:D nie spamuj :eviltong: Jaga. napisał(a):ale piękne, uczta dla oka :loveu: nie potrafię jednego zacytować, wszystkie są obłędne :loveu: a z malutką samojedką jakie słodkie :) dzięki :loveu: weszka napisał(a):Oczywiście że tak! W Polsce chyba w zawodach żaden nie startuje ale np w USA z powodzeniem śmigają i dają radę. A tunel jest w sam raz i nie stanowi żadnego problemu. Pamiętaj tylko że rosnący młody olbrzym nie może trenować agility na wysokich przeszkodach! Co najwyżej na S-kach, a najlepiej na położonych. No i bardzo uważaj na przeszkody strefowe. A tak w ogóle to super te świąteczne zdjęcia :) Pozazdrościć fajnej pogody i takich letnich spacerów i strojów ;) dzięki za pocieszenie :p oczywiście, że hopki mu odpowiednio zmniejszyłam, a palisada jest całkowicie rozjechana, może jak zrobię jakieś zdjęcia, to pokażę pogoda faktycznie niczego sobie, za to dzisiaj rano miałam mniej przyjemny spacer w ulewie :shake: Fides79 napisał(a):ale słoneczne, piękne zdjęcia, super pogode mieliście :) a Irek z koleżanką samoyedką się fajowo komponuje :loveu: pasują kolorystycznie, chętnie bym sobie takie cudo sprawiła, ale rodzice nie chcą słyszeć o więcej niż 1 psie :shake: za to koleżanka się zasadza :razz: Tekla64 napisał(a):noo Irek odfutrzony piekny i jaki ruchliwy , nic ino wiecznie w jakiejs pozie hihihi wszystkiego dobrego po swietach bo on chwilę spokojnie nie ustoi, zdjęcia nieruchome tylko we śnie mu robię :evil_lol: dziękujemy i wzajemnie ;) magdabroy napisał(a):Pięknie wygląda na tym wiosennym spacerku ;) Czarne na zielonym tle-super! prawie jak Tora na tle mleczy :roll: Quote
Tekla64 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 wiesz ja znam takie psy hihihi i malo tego nigdy nie patrza w obiektyw i nie ustoja nic a nic paskudy jedne Quote
*Magda* Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 ahedok napisał(a): prawie jak Tora na tle mleczy :roll: Prawie robi wielką różnicę :evil_lol::diabloti: Quote
ahedok Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Mani2000 napisał(a):jak to mówią ,,czarny do wszystkiego pasuje,, :) Tekla64 napisał(a):wiesz ja znam takie psy hihihi i malo tego nigdy nie patrza w obiektyw i nie ustoja nic a nic paskudy jedne o, to ja takiego niewdzięcznika wychowuję :D magdabroy napisał(a):Prawie robi wielką różnicę :evil_lol::diabloti: i dlatego tam jest :evil_lol: Quote
eria Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4243447.jpg jaka postawa :) super sie oglądało takie kolorowe, wiosenne,świąteczne fotki z Irysem w roli głównej :) Quote
ahedok Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 eria napisał(a):super sie oglądało takie kolorowe, wiosenne,świąteczne fotki z Irysem w roli głównej :) miło, że się podobają, ale na Irku to ja się raczej nie nauczę fotografować, bo on mi nie daje szansy nic ustawić, biega i skacze jak dziki :D Quote
mrowa23 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 ale z drugiej strony jak na nim się nauczysz to już nic nie będzie Ci strasznę jako cel fotografa ;) Quote
mychaaaaa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Oooo jaka fajna samoyedka! :loveu: Jakaś znajoma? Z jakiej hodowli? :eviltong: Fajnie razem się komponują :) Black&White :) ahedok napisał(a):nie spamuj :eviltong: hahah czyżby i tutaj mieli jej dosyć? :evil_lol: Quote
ahedok Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 mrowa23 napisał(a):ale z drugiej strony jak na nim się nauczysz to już nic nie będzie Ci strasznę jako cel fotografa ;) o tak :D (liczę na to :eviltong:) mychaaaaa napisał(a):Oooo jaka fajna samoyedka! :loveu: Jakaś znajoma? Z jakiej hodowli? :eviltong: Fajnie razem się komponują :) Black&White :) hahah czyżby i tutaj mieli jej dosyć? :evil_lol: niestety nieznajoma, spotkana w parku na święta, a że śliczna to fakt :loveu: może nie od razu dosyć, rozumiem że z powodu wieku nie ogarnia, ale robić komuś śmietnik w galerii to nie ładnie :evil_lol: Quote
Doginka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ale miałam nadrabiania:crazyeye: Uffffffff, ale już wszystko ogarnęłam. Iruś super sie prezentuje w nowym fryzie:loveu: Ale to jest piękne:crazyeye::loveu: http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4243450.jpg Quote
Culineo Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Mani2000 napisał(a):no kwiat ładny taki inny:) a ty co ? już skończyłaś z prowadzeniem własnej galerii ? :razz: Quote
Saththa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 hahahahha :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Bardzo Cie przepraszam... Ale mi tak wesoło :D może nie od razu dosyć, rozumiem że z powodu wieku nie ogarnia, ale robić komuś śmietnik w galerii to nie ładnie :evil_lol: Quote
ahedok Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Doginka napisał(a):Ale miałam nadrabiania:crazyeye: Uffffffff, ale już wszystko ogarnęłam. Iruś super sie prezentuje w nowym fryzie:loveu: Ale to jest piękne:crazyeye::loveu: http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4243450.jpg a dzięki dzięki to babcia nam takie cudowności w ogródku hoduje dziwnie jest z tą cesarską koroną - raz zakwita, raz nie, ale w tym roku :loveu: Mani2000 napisał(a):no kwiat ładny taki inny:) faktycznie, nigdzie go nie widziałam, tylko u mnie w ogrodzie ;) klaudusia0219 napisał(a):a ty co ? już skończyłaś z prowadzeniem własnej galerii ? :razz: właśnie? Saththa napisał(a):hahahahha :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Bardzo Cie przepraszam... Ale mi tak wesoło :D nie ma za co, śmiać się można w mojej galerii do woli :roflt: :roflt: :roflt: tak btw, to fajny banerek i avek ;) Quote
Mani2000 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 w mojej galerii cisza bo nie mam dostępu do aparatu:( Quote
mychaaaaa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Mani2000 napisał(a):w mojej galerii cisza bo nie mam dostępu do aparatu:( Ale takie informacje powinnaś chyba podawać w swojej galerii a nie czyjejś? :evil_lol: A nie, sorry, widzę, że klaudusia pytała :cool3: Quote
Culineo Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 mychaaaaa napisał(a):Ale takie informacje powinnaś chyba podawać w swojej galerii a nie czyjejś? :evil_lol: A nie, sorry, widzę, że klaudusia pytała :cool3: huehuehue :D Quote
Saththa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 ahedok napisał(a): nie ma za co, śmiać się można w mojej galerii do woli :roflt: :roflt: :roflt: tak btw, to fajny banerek i avek ;) Podwójnie dziękuję :) za pozwolenie i za stwierdzenie, ze fajny banerek i av:) Quote
Doginka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Mani przyszła Was porozśmieszać, a wy tak na Nią najeżdżacie:roflt: Quote
ahedok Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Doginka napisał(a):Mani przyszła Was porozśmieszać, a wy tak na Nią najeżdżacie:roflt: nie najeżdżamy tylko korzystamy w pełni z tego rozśmieszania :roflt: a jeśli chodzi o Irka i ew. mnie, to wszystko u nas w porządku ;) jutro idę rano na konkurs matematyczny, potem do obi po fragmenty domowego agility :roll: a potem do domciuuu czyli wcześnie czyli będzie spacerek (pole/park) i zdjęcia :D zapraszamy serdecznie :multi: Quote
mychaaaaa Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 ahedok napisał(a):nie najeżdżamy tylko korzystamy w pełni z tego rozśmieszania :roflt: Dokładnie, dobrze, że nie pobiera za to opłat, możemy śmiać się za darmo :grin: Quote
Tekla64 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 tyyyy :-o ja tam nie chce byc upier... namolna ale u innych sie o fotki dopominasz a sama oszczednie nimi u siebie szafujesz !!!! wiecej obiecanek jak fotek:mad: Quote
Culineo Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 hahaha :roflt: a mówiłaś, że to ja obiecuje :diabloti: Quote
Recommended Posts