Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saththa napisał(a):

Ciiiii.... już zmieniam, bo ja piszę jak mi na myśl przyjdzie i jak kojarzę :roll: właśnie w Twojej galerii zauważyłam jak się pisze i miałam zmieniać, lecz miał nadzieję że nikt nie zauważył :siara:

Edit: teraz zauważyłam co wykombinowałam na końcu i się sama zaczęłam śmiać... bo to było takie haha :eviltong:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

greatmadwomen napisał(a):
Ciiiii.... już zmieniam, bo ja piszę jak mi na myśl przyjdzie i jak kojarzę :roll: właśnie w Twojej galerii zauważyłam jak się pisze i miałam zmieniać, lecz miał nadzieję że nikt nie zauważył :siara:

Edit: teraz zauważyłam co wykombinowałam na końcu i się sama zaczęłam śmiać... bo to było takie haha :eviltong:

hehehe dlatego się smieję :)Zaszalałaś po całości rzekłabym :lol:

Posted

Mani2000 napisał(a):
Dzięki za PW:)

nmzc, chciałam pomóc :)

a egzamin dzisiaj = fuuuuuuuuuuuuuuuuuu po prostu tragedia, jeszcze ja chora, nic z tego nie będzie :(

Posted

a egzamin dzisiaj = fuuuuuuuuuuuuuuuuuu po prostu tragedia, jeszcze ja chora, nic z tego nie będzie

czyli będziesz miała 45/50 pkt? heheh ;) moim zdaniem jeśli chodzi o zamknięte - łatwiejsze niż human
ja się najbardziej ciesze, że już za nami :D szkoda, że pogoda taka lipna... pooglądałabym se foty Irysa na dworzu hih

Posted

wiesz jak sie ma takie mysli to rzewaznie dobrze wyszlo czego ci z calego serca zycze!!!

a jak reszta egzaminowanych dzis bo jakos nigdzie nie widze???

oo jednak sie odezwala , to dobrze, ciesze sie ze pwowli macie tyn caly stres za soba

Posted

odgryzamy się na szelkach (trochę zbyt dosłownie):

więc zostały zmienione przez kosteczkę z mamuta: :D

pies rośnie a posłanko niezbyt...

"o, a teraz to ja się poskarżę: w takim czymś myją mi łapki ci źli ludzie!"

koniec
tzn CDN, ale w bliżej nieokreślonej przyszłości :D

Posted

greatmadwomen napisał(a):
w liceum też nie będziesz mieć czasu :D ale z tymi wystawami to jest to o ile dobrze jestem poinformowana że trzeba mieć kasę na to(opłata za udział w wystawie m.in.) i duuużo czasu, psa trzeba odpowiednio pielęgnować, mieć czas na jeżdżenie po wystawach, czyli po różnych miastach itd. ja zostawiam sobie tą zabawę na później :D

Z tymi wystawami to jest tak, że im szybciej zaczniesz, tym szybciej się piesio przyzwyczai. Trzeba go nauczyć chodzenia, stania wystawowego i takie tam. Oczywiście trzeba mieć sporo kaski, bo ten sport sporo kosztuje;-)Przygotowanie szaty do wystawy tez nie jest tanie;-)
A tak w ogóle, to IRYSEK jest śliczniutki:loveu:

Posted

zakratowana cudna morda a i oczko widzialam !!!
pewnie odslonila specjalnie do tyj jednej fotki hihihi
piekny jest chlopak a szelek ja bych tyz nie lubila i kaganca napewno!!!

Posted

Doginka napisał(a):
Z tymi wystawami to jest tak, że im szybciej zaczniesz, tym szybciej się piesio przyzwyczai. Trzeba go nauczyć chodzenia, stania wystawowego i takie tam. Oczywiście trzeba mieć sporo kaski, bo ten sport sporo kosztuje;-)Przygotowanie szaty do wystawy tez nie jest tanie;-)
A tak w ogóle, to IRYSEK jest śliczniutki:loveu:

wiem, ale u mnie jak to u ucznia, ani czasu ani kasy :D
ustawianie ćwiczymy na ogródku :)
cieszę się, że się podoba :loveu:

Tekla64 napisał(a):
zakratowana cudna morda a i oczko widzialam !!!
pewnie odslonila specjalnie do tyj jednej fotki hihihi
piekny jest chlopak a szelek ja bych tyz nie lubila i kaganca napewno!!!

phi! zawsze jak leży na boczku to widać oczko, nawet czasem jak śpi to ma otwarte ;)

anka11 napisał(a):
http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4133230.jpg
wygląda jak kosmita w tym kagańcu haha :lol:
mm te piękne białe ząbki hihi
http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4133234.jpg
:loveu: :loveu:

białe, bo ogryzamy kosteczki po każdym posiłku (znaczy on ogryza, ja go nawet nie namawiam, właśnie się tłucze tam u siebie w holu tym gnatem obrzydliwym :D)

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
mój po tych gnatach -w sumie tylko świńskich nogach- rzyga :(

mój ma "mamucią" kość, nie wiem z jakiego ona na serio jest zwierza :D

a nóg nigdy nie jadł, to nie wiem

Posted

białe, bo ogryzamy kosteczki po każdym posiłku (znaczy on ogryza, ja go nawet nie namawiam, właśnie się tłucze tam u siebie w holu tym gnatem obrzydliwym

hihi, a już myślałam, że szczotkujecie :diabloti:
ciekawe czy naprawdę to coś daje, tzn. mycie psu zębów

moja poprzednia sunia uwielbiała nóżki świńskie, a Wena też wszystko wcina. Ostatnio dostała średnią kość i w pięć minut jej nie było, ale staramy się ogarniczać, bo ma potem zatwardzenie. Za to ciągle zapominam jej dać, leżą w worku żwacze...