ahedok Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 czas na zdjęcia niestety tylko z domowej sesyjki :shake: z ulubioną zabawką - "pierożkiem" (zwaną tak ze względu na kształt, niemiłosiernie zmiażdżoną z każdej strony zakrętką od słoika :lol:) Quote
ahedok Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 i ciąg dalszy: taki skoczny z niego psiak :D a tutaj dla porównania, żeby nie było, że się bardzo zmienił przez tych 8 miesięcy u nas: i jeszcze ustawianko: Quote
Tekla64 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 no no no no pieknie sie prezentowa!!! jejku jaki on juz jest duzy kudlacz jeden hihih Quote
ahedok Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Tekla64 napisał(a):no no no no pieknie sie prezentowa!!! jejku jaki on juz jest duzy kudlacz jeden hihih dziękujemy :) rośnie chyba ciągle, niedługo się w drzwiach nie zmieści :D Quote
Tekla64 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 oj to tego rosniecia jeszcze macie przed soba hihihi tak inaczej to dwa lata , patrzac na Done , co prawda juz nie tak intensywnie ale rozwija sie rozrasta do dwoch lat spokojnie Quote
ahedok Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Tekla64 napisał(a):oj to tego rosniecia jeszcze macie przed soba hihihi tak inaczej to dwa lata , patrzac na Done , co prawda juz nie tak intensywnie ale rozwija sie rozrasta do dwoch lat spokojnie oj, żeby on mi tylko maksymalnych wymiarów nie przekroczył :D Quote
Rumi. Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 i ja zapisuję galerię i ślicznego Iryska :D Lecz nadrobię dopiero w czwartek lub piątek bo teraz egzaminy, jak się nie mylę ty także od jutra piszesz i się uczysz od rana do wieczora :eviltong: dobra mały żarcik na początek to był, bo komu się chce uczyć :D Lecz na początku zauważyłam że ostrzyżony psiak :crazyeye: to ty go nie trymujesz? no i sama to robisz? Quote
ahedok Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 greatmadwomen napisał(a):i ja zapisuję galerię i ślicznego Iryska :D Lecz nadrobię dopiero w czwartek lub piątek bo teraz egzaminy, jak się nie mylę ty także od jutra piszesz i się uczysz od rana do wieczora :eviltong: dobra mały żarcik na początek to był, bo komu się chce uczyć :D Lecz na początku zauważyłam że ostrzyżony psiak :crazyeye: to ty go nie trymujesz? no i sama to robisz? witamy, dziękujemy za komplement :loveu: uczyć to się nie uczę, nawet udawać nie próbuję :D ostrzyżony, bo nie mamy planów wystawowych, a sama, bo to całkiem ciekawe, zresztą może się czegoś nauczę przy okazji :) Quote
Rumi. Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ah to ja myślałam że jednak wystawy będą... po tych zdjęciach na pierwszej. Ja się właśnie biorę po 6 latach za trymowanie mojej sunia, ale to o wiele mniejsza powierzchnia do ogarnięcia :D Życzę powodzenia na egzaminach :) (nie dziękuj! bo zapeszysz) Quote
Fides79 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 domowa sesja zdjeciowa super http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4113185.jpg o jaki zmęczony :p http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4113191.jpg a tu chyba tez chcial porozmawiac przez telefon :evil_lol: http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4113188.jpg:loveu: http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4113208.jpg piękny węgielek :) Quote
ahedok Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 greatmadwomen napisał(a):Ah to ja myślałam że jednak wystawy będą... po tych zdjęciach na pierwszej. Ja się właśnie biorę po 6 latach za trymowanie mojej sunia, ale to o wiele mniejsza powierzchnia do ogarnięcia :D Życzę powodzenia na egzaminach :) (nie dziękuj! bo zapeszysz) z tymi wystawami to do końca nie wiadomo, może jak pójdę do liceum i będę mieć więcej czasu to się zabiorę za show, rodowód jest, więc możliwości niby też nie dziękuję :D Fides79 napisał(a):domowa sesja zdjeciowa super dziękujemy, domowa z braku zdrowia... Quote
Rumi. Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ahedok napisał(a):z tymi wystawami to do końca nie wiadomo, może jak pójdę do liceum i będę mieć więcej czasu to się zabiorę za show, rodowód jest, więc możliwości niby też nie dziękuję :D w liceum też nie będziesz mieć czasu :D ale z tymi wystawami to jest to o ile dobrze jestem poinformowana że trzeba mieć kasę na to(opłata za udział w wystawie m.in.) i duuużo czasu, psa trzeba odpowiednio pielęgnować, mieć czas na jeżdżenie po wystawach, czyli po różnych miastach itd. ja zostawiam sobie tą zabawę na później :D Quote
ahedok Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 greatmadwomen napisał(a):w liceum też nie będziesz mieć czasu :D ale z tymi wystawami to jest to o ile dobrze jestem poinformowana że trzeba mieć kasę na to(opłata za udział w wystawie m.in.) i duuużo czasu, psa trzeba odpowiednio pielęgnować, mieć czas na jeżdżenie po wystawach, czyli po różnych miastach itd. ja zostawiam sobie tą zabawę na później :D wiem wiem o wszystkim a czasu będzie dużo więcej niż teraz, bo chodzę do stukniętego gimnazjum :) Quote
anka11 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 świetną ma brodę :loveu: :loveu: a co do egzaminów - ja se zrobiłam test z gazety wyborczej, co prawda tylko humana, bo na matme jakoś nie miałam już siły hahahah EDIT PRZEPRASZAM! matematyczno-przyrodniczy :D:D Quote
ahedok Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 malawaszka napisał(a):piękny gigant z niego :loveu: dzięki :) anka11 napisał(a):świetną ma brodę :loveu: :loveu: a co do egzaminów - ja se zrobiłam test z gazety wyborczej, co prawda tylko humana, bo na matme jakoś nie miałam już siły hahahah EDIT PRZEPRASZAM! matematyczno-przyrodniczy :D:D dziękujemy :loveu: ja nic niestety oprócz tego co w szkole, nie mam weny :D Quote
anka11 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 dobrze nam pójdzie wszystkim - jestem tego pewna hahahha :D Quote
Rumi. Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ja się pocieszam że próbne testy zawsze są trudniejsze a ten normalny łatwiejszy i że w zeszłym roku dali trudny test im to nam dadzą łatwy :D Quote
anka11 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 hihi, wszyscy się tak pocieszają ;) ale nasz próbny moim zdaniem był dość łatwy... więc mogą zrobić trudny haha z humana najbardziej przejmuję się długą formą, że walną coś z lekturą, a ja nie będę pamietać coś/czegoś o jakimś bohaterze.. Quote
Rumi. Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ooo... tak dokładnie... ja się boję że dadzą jakąś charakterystykę albo bohatera np. z kamieni na szaniec albo syzyfowych prac Quote
anka11 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 nie strasz.... ja większośc lektur nie pamiętam w ogóle- nawet z trzeciej klasy, więc jak takie zadanie dadzą to polegnę Quote
ahedok Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 więcej się teraz namartwicie niż potem na egzaminie luz, będzie dobrze :D Quote
Saththa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4113181.jpg Ooo normalnie jakbym Tazza widziała z tym patrzeniem wszedzie tylko nie tam gdzie ja jestem z aparatem :) http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/kwiecien/P4113185.jpg Matko jaka broda :o :mdleje: Zawstydzona uciekam...:scared: Quote
Culineo Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 hihi powodzenia na egzaminach ! :D bannerek i avek ... lodzio miodzio Panie :D brodacz niesamowity :loveu: Quote
Recommended Posts