Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czas na zdjęcia

niestety tylko z domowej sesyjki :shake:

z ulubioną zabawką - "pierożkiem" (zwaną tak ze względu na kształt, niemiłosiernie zmiażdżoną z każdej strony zakrętką od słoika :lol:)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i ciąg dalszy:

taki skoczny z niego psiak :D

a tutaj dla porównania, żeby nie było, że się bardzo zmienił przez tych 8 miesięcy u nas:

i jeszcze ustawianko:

Posted

Tekla64 napisał(a):
no no no no pieknie sie prezentowa!!!

jejku jaki on juz jest duzy kudlacz jeden hihih

dziękujemy :)

rośnie chyba ciągle, niedługo się w drzwiach nie zmieści :D

Posted

oj to tego rosniecia jeszcze macie przed soba hihihi

tak inaczej to dwa lata , patrzac na Done , co prawda juz nie tak intensywnie ale rozwija sie rozrasta do dwoch lat spokojnie

Posted

Tekla64 napisał(a):
oj to tego rosniecia jeszcze macie przed soba hihihi

tak inaczej to dwa lata , patrzac na Done , co prawda juz nie tak intensywnie ale rozwija sie rozrasta do dwoch lat spokojnie

oj, żeby on mi tylko maksymalnych wymiarów nie przekroczył :D

Posted

i ja zapisuję galerię i ślicznego Iryska :D Lecz nadrobię dopiero w czwartek lub piątek bo teraz egzaminy, jak się nie mylę ty także od jutra piszesz i się uczysz od rana do wieczora :eviltong: dobra mały żarcik na początek to był, bo komu się chce uczyć :D Lecz na początku zauważyłam że ostrzyżony psiak :crazyeye: to ty go nie trymujesz? no i sama to robisz?

Posted

greatmadwomen napisał(a):
i ja zapisuję galerię i ślicznego Iryska :D Lecz nadrobię dopiero w czwartek lub piątek bo teraz egzaminy, jak się nie mylę ty także od jutra piszesz i się uczysz od rana do wieczora :eviltong: dobra mały żarcik na początek to był, bo komu się chce uczyć :D Lecz na początku zauważyłam że ostrzyżony psiak :crazyeye: to ty go nie trymujesz? no i sama to robisz?

witamy, dziękujemy za komplement :loveu:

uczyć to się nie uczę, nawet udawać nie próbuję :D

ostrzyżony, bo nie mamy planów wystawowych, a sama, bo to całkiem ciekawe, zresztą może się czegoś nauczę przy okazji :)

Posted

Ah to ja myślałam że jednak wystawy będą... po tych zdjęciach na pierwszej. Ja się właśnie biorę po 6 latach za trymowanie mojej sunia, ale to o wiele mniejsza powierzchnia do ogarnięcia :D Życzę powodzenia na egzaminach :) (nie dziękuj! bo zapeszysz)

Posted

Ah to ja myślałam że jednak wystawy będą... po tych zdjęciach na pierwszej. Ja się właśnie biorę po 6 latach za trymowanie mojej sunia, ale to o wiele mniejsza powierzchnia do ogarnięcia :D Życzę powodzenia na egzaminach :) (nie dziękuj! bo zapeszysz)

z tymi wystawami to do końca nie wiadomo, może jak pójdę do liceum i będę mieć więcej czasu to się zabiorę za show, rodowód jest, więc możliwości niby też

nie dziękuję :D

Fides79 napisał(a):
domowa sesja zdjeciowa super

dziękujemy, domowa z braku zdrowia...

Posted

ahedok napisał(a):
z tymi wystawami to do końca nie wiadomo, może jak pójdę do liceum i będę mieć więcej czasu to się zabiorę za show, rodowód jest, więc możliwości niby też

nie dziękuję :D

w liceum też nie będziesz mieć czasu :D ale z tymi wystawami to jest to o ile dobrze jestem poinformowana że trzeba mieć kasę na to(opłata za udział w wystawie m.in.) i duuużo czasu, psa trzeba odpowiednio pielęgnować, mieć czas na jeżdżenie po wystawach, czyli po różnych miastach itd. ja zostawiam sobie tą zabawę na później :D

Posted

w liceum też nie będziesz mieć czasu :D ale z tymi wystawami to jest to o ile dobrze jestem poinformowana że trzeba mieć kasę na to(opłata za udział w wystawie m.in.) i duuużo czasu, psa trzeba odpowiednio pielęgnować, mieć czas na jeżdżenie po wystawach, czyli po różnych miastach itd. ja zostawiam sobie tą zabawę na później :D

wiem wiem o wszystkim

a czasu będzie dużo więcej niż teraz, bo chodzę do stukniętego gimnazjum :)

Posted

świetną ma brodę :loveu: :loveu:
a co do egzaminów - ja se zrobiłam test z gazety wyborczej, co prawda tylko humana, bo na matme jakoś nie miałam już siły hahahah

EDIT
PRZEPRASZAM! matematyczno-przyrodniczy :D:D

Posted

malawaszka napisał(a):
piękny gigant z niego :loveu:

dzięki :)

anka11 napisał(a):
świetną ma brodę :loveu: :loveu:
a co do egzaminów - ja se zrobiłam test z gazety wyborczej, co prawda tylko humana, bo na matme jakoś nie miałam już siły hahahah

EDIT
PRZEPRASZAM! matematyczno-przyrodniczy :D:D

dziękujemy :loveu:
ja nic niestety oprócz tego co w szkole, nie mam weny :D

Posted

ja się pocieszam że próbne testy zawsze są trudniejsze a ten normalny łatwiejszy i że w zeszłym roku dali trudny test im to nam dadzą łatwy :D

Posted

hihi, wszyscy się tak pocieszają ;) ale nasz próbny moim zdaniem był dość łatwy... więc mogą zrobić trudny haha
z humana najbardziej przejmuję się długą formą, że walną coś z lekturą, a ja nie będę pamietać coś/czegoś o jakimś bohaterze..