eve-w Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Linssi']A ja prosze osoby, ktore cytowaly notatki z facebooka, aby usunely lub wykropkowaly nazwiska osob, ktore sie przewinely. Wiecie, facebook to facebook, a dogo to dogo. Osoby te moga sobie nie zyczyc publikowania ich danych. Za chwile wstawie linki...[/QUOTE] Przecież to cytaty. A autor cytatów jest w nich zawarty. A dlaczego mam usuwać ich nazwiska? Quote
illa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Eve-w dobrze że cię nie było bo by znowu powiedzieli że drazniłaś psy(hahaha).Wymądrzam się choc nie wiele wiem a jedynie to co dzisiaj usłyszałam ale tyle mi wystarczy za całą książkę:angryy:Powiedzcie czy dobrze zrozumiałam że tych BANDZIORÓW juz tam nie będzie! Andzia wiem że to nie na temat ale kiedy do mnie przyjdziesz?[url]http://www.dogomania.pl/threads/193166-Molly-słodka-kudłaczka-szuka-domu/page16[/url] tutaj cioteczki maja duzo chetnych na kudłacze więc jak macie to wstawcie. Quote
eve-w Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Tadam! [url]http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,35255,8469024,Policja_weszla_do_schroniska_w_Dyminach.html[/url] Rozeslijcie po całej dogomanii! Quote
andzia69 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='illa']Powiedzcie czy dobrze zrozumiałam że tych BANDZIORÓW juz tam nie będzie! Andzia wiem że to nie na temat ale kiedy do mnie przyjdziesz?[url]http://www.dogomania.pl/threads/193166-Molly-słodka-kudłaczka-szuka-domu/page16[/url] tutaj cioteczki maja duzo chetnych na kudłacze więc jak macie to wstawcie.[/QUOTE] może ich nie będzie...może:( pies, który konał i skonał był tak skopany, ze miał połamane żebra i wdała sie odma płucna - pewnie powiedzą, ze sam sie skopał:(:( [*] [*] o Molli i wizycie pamietam - najprędzej w sobotę;) Quote
Linssi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 eve-w, ale tak sie sklada, ze jedna z cytowanych przez Ciebie osob jestem ja. pod swoim imieniem i nazwiskiem opublikowalam swoj komentarz na facebooku, a nie tutaj. Quote
Ada-jeje Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 To juz ich koncowka, wiec mszcza sie na biednych psach :placz: wierzymy ze juz im sie nie uda usmiercac wiecej psow. Czapki z glow dla walczacych. Quote
eve-w Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Linssi']eve-w, ale tak sie sklada, ze jedna z cytowanych przez Ciebie osob jestem ja. pod swoim imieniem i nazwiskiem opublikowalam swoj komentarz na facebooku, a nie tutaj.[/QUOTE] Już wyedytowałam :) (nie zauwazylam tego :) ) Quote
Linssi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Dzieki! :) Czekamy na ewęb albo dziewczyny z Jedrzejowa. Ciekawe co sie tam dzieje. Gazeta rzucila newsa, ale nic wiecej nie wiadomo heh... Quote
erka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 To co dzisiaj zobaczyli, to jest norma w tej mordowni. Codziennie giną tam w takich męczarniach psy, nawet podczas w sumie nielicznych odwiedzin tego przybytku mogliśmy być świadkami takich zdarzeń, dziwnym trafem nigdy nie widzieli tego kontrolujący, ale do dzisiaj... Dzisiaj zginął biedak w świetle jupiterów, może jego śmierć przyniesie wybawienie pobratymcom . Już nie można będzie powiedzieć, że pani z TOZ-u tak trzęsła ogrodzeniem, aż sie psy pozagryzały:diabloti:. Dziękujemy bardzo EMIR, Potter za bezkompromisowe wystąpienia:loveu:. Quote
erka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 W tej chwili wróciła na teren schroniska kierowniczka, wezwana poleceniem służbowym, bo jak zwykle uciekła w popłochu , jak się zaczęła cała akcja:diabloti:. Quote
eve-w Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='erka']W tej chwili wróciła na teren schroniska kierowniczka, wezwana poleceniem służbowym, bo jak zwykle uciekła w popłochu , jak się zaczęła cała akcja:diabloti:.[/QUOTE] No to będzie jazda :eviltong: Co ona w ogóle robi w tym schronie, skoro nigdy jej nie ma? Pojawia się tylko wtedy, gdy trzeba polansować się przed kamerą ;/ jeżeli jej śmieszne wystąpienia można nazwać lansowaniem :D Quote
illa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='andzia69']może ich nie będzie...może:( pies, który konał i skonał był tak skopany, ze miał połamane żebra i wdała sie odma płucna - pewnie powiedzą, ze sam sie skopał:(:( [*] [*] o Molli i wizycie pamietam - najprędzej w sobotę;)[/QUOTE]:-oO matko ,Proszę zlituj się na demną i Molly ja nie pracuję od piatku do poniedz więc mogłabym z nią byc cały dzień żeby się zaaklimatyzowała mam umówiony transpotr na czwartek a potem juz nie będę miała.BŁAGAM :placz:przyjdż chociażby o 6 rano albo jeszcze dziś. Quote
erka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Teraz to jest podobno na zwolnieniu lekarskim bo jako bardzo wrażliwa osoba nie wytrzymuje tego wszystkiego:cool3:. Ale jak pracuje:cool3:, to też jej naczęściej nie ma, bywa czasamo godzinę w schronie. Jak się dzwoni i pyta o kierowniczkę, to zwykle słyszy się,ze jest w biurze:diabloti:. Quote
Linssi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Tu jest link do materialow z konferencji. Przepraszam za BARDZO slaba jakosc nagrania, ale nagrywalam telefonem. Skoki glosnosci to juz nie moja wina - kazdy mowil inaczej do mikrofonu (jesli w ogole mowil do mikrofonu) :/ Quote
Linssi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Nie dam rady wyslac na maila bo mam za slabe lacze :( Chyba ze jutro z pracy. A czemu nie mozesz sciagnac? Wystarczy kliknac w to niebieskie koleczko "pobierz" :razz: edit: zaczekaj chwile. widze ze trzeba wyslac smsa. zaraz cos pokombinuje. Quote
memory Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [URL]http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8469024,Policja_weszla_do_schroniska_w_Dyminach.html[/URL] [QUOTE][B]Policja weszła do schroniska w Dyminach[/B] angk, ziem 2010-10-05, ostatnia aktualizacja 55 minut temu Do schroniska dla bezdomnych zwierząt w kieleckich Dyminach weszła we wtorek policja. To wynik niespodziewanej inspekcji posłów i przedstawicieli Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami. Policja sprawdza warunki w schronisku po tym, jak na oczach wizytujących niemal nie zdechł z głodu jeden pies, a ciężarna suka zaczęła rodzić w otoczeniu innych zwierząt, co groziło życiu szczeniaków. We wtorek Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Kielcach zorganizowało konferencję poświęconą sytuacji w schronisku w Dyminach. W urzędzie wojewódzkim spotkali się m.in. z parlamentarzystami Pawłem Suskim, Konstantym Miodowiczem, Kariną Schwerzler z Kancelarii Prezydenta RP, która zajmuje się sprawami zwierząt, oraz Bożeną Kizińską, szefową biura europosłanki Joanny Senyszyn. Ustalili, że przygotują pismo do prezydenta Kielc z propozycjami zmian, które sprawią, że schronisko stanie się miejscem, w którym dba się o zwierzęta i gdzie nie dochodzi do nieprawidłowości. Ale tuż po spotkaniu grupa parlamentarzystów pojechała do Dymin, by na własne oczy zobaczyć w jakich warunkach trzyma się tam psy i koty. - [B]Zarzuty stawiane przez działaczki TOZ są słuszne. Nie wierzyliśmy, że to się może dziać. Na naszych oczach w klatce z kilkorgiem innych psów jedna z suk zaczęła rodzić. To niewyobrażalne. [/B]Wystarczy znać podstawowe zachowania zwierząt, by wiedzieć, że to zagrożenie dla niej i dla szczeniaków, które mogą zostać zagryzione przez inne psy - mówi wzburzony Grzegorz Świercz, kandydat PO na prezydenta Kielc.[/QUOTE] Quote
Linssi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 wrzucilam na chomika. tutaj nie trzeba za nic placic. wystarczy zalozyc konto i 50 mb jest do sciagniecia gratis. sorry, juz nic innego mi dzis nie przychodzi go glowy :/ [URL]http://chomikuj.pl/linssi/konferencja,366799934.rar[/URL] Quote
Malwi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 jak nie bedzie działać to mogę wrzucić na serwer i bedzie bezposrednio do sciagniecia... mi działa pierwszy link jak by co ;)) nic nie trzeba wysylac :P Quote
andzia69 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [URL]http://www.radio.kielce.pl/page,,Policja-skontrolowala-schronisko-dla-zwierzat-w-Dyminach,9dd67d5b36ea4f2f6bf08e899b717549.html[/URL] [URL]http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/266079,Spor-o-schronisko-dla-zwierzat[/URL] [url]http://www.radio.kielce.pl/page,,quot-Kieleckie-schronisko-to-mordownia-quot-mowili-obroncy-zwierzat,75a2b150175a206da7eec94932e7055a.html[/url] Quote
divia_gg Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 no rozwalil mnie ten koles. "Jesli sie oszczenila to nalezy sie cieszyc ze mamy wiecej psow i ze sa pod opieka". Nic bardziej durnego to juz nie mogl powiedziec. Nie no wybuchlam normalnie ... Quote
andzia69 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [B]POTRZEBNY NA CITO DOM DLA PSA Z NOSÓWKĄ!!!WYCIAGNIĘTEGO ZE SCHRONU:(:(:( EwaB jedzie z nim w tej chwili po surowicę do weta - jedynego, który ma na stanie:(:( POMOCY!!!! BO NIE MA CO ZROBIĆ Z NIM!!!![/B] Quote
Majaa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 I.............. bardzo dobrze ! Jeszcze wróce do samej konferencji - dużo słów już tutaj padło na ten temat od obecnych, więc dublować nie będę! Dodam tylko, że mnie osobiście rozłożył na łopatki człowiek z PUKu, który stanowisko PUKu czytał jak niezbyt bystre dziecko z 3ciej klasy:evil_lol: Dorzucę prywatnie swoje 3 grosze - nie mogę się oprzeć, więc wybaczcie :oops: Brawo Ewab! :klacz: I mega gratulacje za świetne, krótkie, acz konkretne wystąpienie Potter. Chylę czoła!!!! Quote
Elka_Ka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Rany! Czytam Wasze relacje z konferencji i tak się ucieszyłam, że się prawie popłakałam przed monitorem. Teraz tylko iść za ciosem i rozgnieść te robaki do końca:2gunfire: Dziewczyny jak pozbieracie te podpisy pod petycją to jeśli chcecie zróbcie skan i wyślijcie mi na maila - porozsyłam znowu gdzie się da. Wy też rozsyłajcie. Teraz nie możemy zasiąść na laurach. Super! Wielkie dzięki wszystkim, którzy zmieszali z błotem tych pękołków na konferencji, strasznie żałuję, że nie mogłam tam być:wallbash: też bym sobie użyła:diabloti::angryy: Quote
Majaa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Elka_Ka']Dziewczyny jak pozbieracie te podpisy pod petycją [/QUOTE] Moim skromnym zdaniem treść petycji zmieni się pewnie radykalnie po dniu dzisiejszym ........ ;) Quote
illa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ok to ja się wstrzymam ze zbieraniem podpisów i proszę o nową treść a chętnych się znajdzie. Quote
Recommended Posts