Jump to content
Dogomania

Schron KIELCE - mini-goldenka GAFA odeszła za TM [*][*][*] , czy inne też odejdą?????

Recommended Posts

Posted

[quote name='Linssi']A ja prosze osoby, ktore cytowaly notatki z facebooka, aby usunely lub wykropkowaly nazwiska osob, ktore sie przewinely. Wiecie, facebook to facebook, a dogo to dogo. Osoby te moga sobie nie zyczyc publikowania ich danych.

Za chwile wstawie linki...[/QUOTE]

Przecież to cytaty. A autor cytatów jest w nich zawarty. A dlaczego mam usuwać ich nazwiska?

Posted

Eve-w dobrze że cię nie było bo by znowu powiedzieli że drazniłaś psy(hahaha).Wymądrzam się choc nie wiele wiem a jedynie to co dzisiaj usłyszałam ale tyle mi wystarczy za całą książkę:angryy:Powiedzcie czy dobrze zrozumiałam że tych BANDZIORÓW juz tam nie będzie! Andzia wiem że to nie na temat ale kiedy do mnie przyjdziesz?[url]http://www.dogomania.pl/threads/193166-Molly-słodka-kudłaczka-szuka-domu/page16[/url] tutaj cioteczki maja duzo chetnych na kudłacze więc jak macie to wstawcie.

Posted

[quote name='illa']Powiedzcie czy dobrze zrozumiałam że tych BANDZIORÓW juz tam nie będzie! Andzia wiem że to nie na temat ale kiedy do mnie przyjdziesz?[url]http://www.dogomania.pl/threads/193166-Molly-słodka-kudłaczka-szuka-domu/page16[/url] tutaj cioteczki maja duzo chetnych na kudłacze więc jak macie to wstawcie.[/QUOTE]

może ich nie będzie...może:( pies, który konał i skonał był tak skopany, ze miał połamane żebra i wdała sie odma płucna - pewnie powiedzą, ze sam sie skopał:(:(
[*]
[*]

o Molli i wizycie pamietam - najprędzej w sobotę;)

Posted

eve-w, ale tak sie sklada, ze jedna z cytowanych przez Ciebie osob jestem ja. pod swoim imieniem i nazwiskiem opublikowalam swoj komentarz na facebooku, a nie tutaj.

Posted

[quote name='Linssi']eve-w, ale tak sie sklada, ze jedna z cytowanych przez Ciebie osob jestem ja. pod swoim imieniem i nazwiskiem opublikowalam swoj komentarz na facebooku, a nie tutaj.[/QUOTE]

Już wyedytowałam :) (nie zauwazylam tego :) )

Posted

To co dzisiaj zobaczyli, to jest norma w tej mordowni. Codziennie giną tam w takich męczarniach psy, nawet podczas w sumie nielicznych odwiedzin tego przybytku mogliśmy być świadkami takich zdarzeń, dziwnym trafem nigdy nie widzieli tego kontrolujący, ale do dzisiaj...
Dzisiaj zginął biedak w świetle jupiterów, może jego śmierć przyniesie wybawienie pobratymcom .
Już nie można będzie powiedzieć, że pani z TOZ-u tak trzęsła ogrodzeniem, aż sie psy pozagryzały:diabloti:.

Dziękujemy bardzo EMIR, Potter za bezkompromisowe wystąpienia:loveu:.

Posted

W tej chwili wróciła na teren schroniska kierowniczka, wezwana poleceniem służbowym, bo jak zwykle uciekła w popłochu , jak się zaczęła cała akcja:diabloti:.

Posted

[quote name='erka']W tej chwili wróciła na teren schroniska kierowniczka, wezwana poleceniem służbowym, bo jak zwykle uciekła w popłochu , jak się zaczęła cała akcja:diabloti:.[/QUOTE]

No to będzie jazda :eviltong:

Co ona w ogóle robi w tym schronie, skoro nigdy jej nie ma? Pojawia się tylko wtedy, gdy trzeba polansować się przed kamerą ;/ jeżeli jej śmieszne wystąpienia można nazwać lansowaniem :D

Posted

[quote name='andzia69']może ich nie będzie...może:( pies, który konał i skonał był tak skopany, ze miał połamane żebra i wdała sie odma płucna - pewnie powiedzą, ze sam sie skopał:(:(
[*]
[*]

o Molli i wizycie pamietam - najprędzej w sobotę;)[/QUOTE]:-oO matko ,Proszę zlituj się na demną i Molly ja nie pracuję od piatku do poniedz więc mogłabym z nią byc cały dzień żeby się zaaklimatyzowała mam umówiony transpotr na czwartek a potem juz nie będę miała.BŁAGAM :placz:przyjdż chociażby o 6 rano albo jeszcze dziś.

Posted

Teraz to jest podobno na zwolnieniu lekarskim bo jako bardzo wrażliwa osoba nie wytrzymuje tego wszystkiego:cool3:. Ale jak pracuje:cool3:, to też jej naczęściej nie ma, bywa czasamo godzinę w schronie. Jak się dzwoni i pyta o kierowniczkę, to zwykle słyszy się,ze jest w biurze:diabloti:.

Posted

Tu jest link do materialow z konferencji. Przepraszam za BARDZO slaba jakosc nagrania, ale nagrywalam telefonem. Skoki glosnosci to juz nie moja wina - kazdy mowil inaczej do mikrofonu (jesli w ogole mowil do mikrofonu) :/

Posted

Nie dam rady wyslac na maila bo mam za slabe lacze :( Chyba ze jutro z pracy.
A czemu nie mozesz sciagnac? Wystarczy kliknac w to niebieskie koleczko "pobierz" :razz:

edit: zaczekaj chwile. widze ze trzeba wyslac smsa. zaraz cos pokombinuje.

Posted

[URL]http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8469024,Policja_weszla_do_schroniska_w_Dyminach.html[/URL]

[QUOTE][B]Policja weszła do schroniska w Dyminach[/B]
angk, ziem
2010-10-05, ostatnia aktualizacja 55 minut temu

Do schroniska dla bezdomnych zwierząt w kieleckich Dyminach weszła we wtorek policja. To wynik niespodziewanej inspekcji posłów i przedstawicieli Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami.

Policja sprawdza warunki w schronisku po tym, jak na oczach wizytujących niemal nie zdechł z głodu jeden pies, a ciężarna suka zaczęła rodzić w otoczeniu innych zwierząt, co groziło życiu szczeniaków.

We wtorek Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Kielcach zorganizowało konferencję poświęconą sytuacji w schronisku w Dyminach. W urzędzie wojewódzkim spotkali się m.in. z parlamentarzystami Pawłem Suskim, Konstantym Miodowiczem, Kariną Schwerzler z Kancelarii Prezydenta RP, która zajmuje się sprawami zwierząt, oraz Bożeną Kizińską, szefową biura europosłanki Joanny Senyszyn. Ustalili, że przygotują pismo do prezydenta Kielc z propozycjami zmian, które sprawią, że schronisko stanie się miejscem, w którym dba się o zwierzęta i gdzie nie dochodzi do nieprawidłowości.

Ale tuż po spotkaniu grupa parlamentarzystów pojechała do Dymin, by na własne oczy zobaczyć w jakich warunkach trzyma się tam psy i koty. - [B]Zarzuty stawiane przez działaczki TOZ są słuszne. Nie wierzyliśmy, że to się może dziać. Na naszych oczach w klatce z kilkorgiem innych psów jedna z suk zaczęła rodzić. To niewyobrażalne. [/B]Wystarczy znać podstawowe zachowania zwierząt, by wiedzieć, że to zagrożenie dla niej i dla szczeniaków, które mogą zostać zagryzione przez inne psy - mówi wzburzony Grzegorz Świercz, kandydat PO na prezydenta Kielc.[/QUOTE]

Posted

wrzucilam na chomika. tutaj nie trzeba za nic placic. wystarczy zalozyc konto i 50 mb jest do sciagniecia gratis. sorry, juz nic innego mi dzis nie przychodzi go glowy :/

[URL]http://chomikuj.pl/linssi/konferencja,366799934.rar[/URL]

Posted

jak nie bedzie działać to mogę wrzucić na serwer i bedzie bezposrednio do sciagniecia...

mi działa pierwszy link jak by co ;)) nic nie trzeba wysylac :P

Posted

[URL]http://www.radio.kielce.pl/page,,Policja-skontrolowala-schronisko-dla-zwierzat-w-Dyminach,9dd67d5b36ea4f2f6bf08e899b717549.html[/URL]

[URL]http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/266079,Spor-o-schronisko-dla-zwierzat[/URL]

[url]http://www.radio.kielce.pl/page,,quot-Kieleckie-schronisko-to-mordownia-quot-mowili-obroncy-zwierzat,75a2b150175a206da7eec94932e7055a.html[/url]

Posted

no rozwalil mnie ten koles. "Jesli sie oszczenila to nalezy sie cieszyc ze mamy wiecej psow i ze sa pod opieka". Nic bardziej durnego to juz nie mogl powiedziec. Nie no wybuchlam normalnie ...

Posted

[B]POTRZEBNY NA CITO DOM DLA PSA Z NOSÓWKĄ!!!WYCIAGNIĘTEGO ZE SCHRONU:(:(:( EwaB jedzie z nim w tej chwili po surowicę do weta - jedynego, który ma na stanie:(:(

POMOCY!!!! BO NIE MA CO ZROBIĆ Z NIM!!!![/B]

Posted

I.............. bardzo dobrze !

Jeszcze wróce do samej konferencji - dużo słów już tutaj padło na ten temat od obecnych, więc dublować nie będę! Dodam tylko, że mnie osobiście rozłożył na łopatki człowiek z PUKu, który stanowisko PUKu czytał jak niezbyt bystre dziecko z 3ciej klasy:evil_lol:

Dorzucę prywatnie swoje 3 grosze - nie mogę się oprzeć, więc wybaczcie :oops:
Brawo Ewab! :klacz:
I mega gratulacje za świetne, krótkie, acz konkretne wystąpienie Potter. Chylę czoła!!!!

Posted

Rany! Czytam Wasze relacje z konferencji i tak się ucieszyłam, że się prawie popłakałam przed monitorem. Teraz tylko iść za ciosem i rozgnieść te robaki do końca:2gunfire:
Dziewczyny jak pozbieracie te podpisy pod petycją to jeśli chcecie zróbcie skan i wyślijcie mi na maila - porozsyłam znowu gdzie się da. Wy też rozsyłajcie. Teraz nie możemy zasiąść na laurach. Super! Wielkie dzięki wszystkim, którzy zmieszali z błotem tych pękołków na konferencji, strasznie żałuję, że nie mogłam tam być:wallbash: też bym sobie użyła:diabloti::angryy:

Posted

[quote name='Elka_Ka']Dziewczyny jak pozbieracie te podpisy pod petycją [/QUOTE]
Moim skromnym zdaniem treść petycji zmieni się pewnie radykalnie po dniu dzisiejszym ........ ;)