jambi Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 WATACHA napisał(a):Matko on żyje ;)? jakto po imprezie ;) WATACHA napisał(a):Dziewczyny a jakie Wy te książki lubicie bo mam trochę na zbyciu ;)?Z tym że nie wiem czy ta tematyka Was interesuje.Tanio policzę , na sznupki ;) ejże, to zamiast tak pokątnie to dawaj - robim bazarra! a doczytałam, juz lilo na to wpadła ;) Quote
malawaszka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 wilczy zew napisał(a): na moje oko to jest szkot a nie sznauc :razz: a diabli wiedzą co autor miał na myśli :lol: podobny i do tego i do tego, nie widać żeby był mocno wydłużony Quote
Saththa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Aaaaa ja jak zwykle gapa i spóżniona, ale Już Lilo Jestem u Lilo i Lilo:) Basenikowa historyja świetna tylko mnie sie wydaje, ze zdjęć jakoś mało;) Moge tu zostać?:D Quote
lilo Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 pewnie Sandrus zostan zostan :) zdjec bedzie wiecej bo gdzies mam całą sesje z tego dnia ale musze poszukac :) Quote
Saththa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 lilo napisał(a):pewnie Sandrus zostan zostan :) zdjec bedzie wiecej bo gdzies mam całą sesje z tego dnia ale musze poszukac :) Super :sweetCyb::Cool!: Quote
wilczy zew Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 lilo napisał(a): zdjec bedzie wiecej bo gdzies mam całą sesje z tego dnia ale musze poszukac :) To szukaj :mad: Quote
lilo Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 znalazłam ale jeszcze nie powrzucałam na stronę więc dziś tylko ... Liluś kontempluje nad piłeczką :) jezdzimy na rowerze ;) w tle widac wszystkie tuje Lilusia , wiecie jaka to ciezka robota oblac codziennie każdą z wszystkich stron :) Quote
Margi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Link do liliowców: https://picasaweb.google.com/Remireich/Liliowce# Quote
lilo Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 [quote name='Margi']Link do liliowców: https://picasaweb.google.com/Remireich/Liliowce# to Twoje ?? Quote
Margi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 lilo napisał(a):to Twoje ?? Tak część osobiście wychodowałam z nasion.Większość kupowana. Quote
lilo Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 ojaaaa , to jest cos - naprawdę przepiekne - zazdroszczę bardzo :) Quote
Margi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 nie zazdrość tylko nabądź kłącze i wsadź do gruntu,reszta sama wyrośnie.Nie trzeba o to ekstra dbać. Muszę przyznać,że to moje ulubione ogródkowe kwiaty. Quote
jambi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 ale kiedy w zasadzie lilia sama rośnie ;) u mojego padre na działce sa lilije - wklejałam u siebie kiedys foty :) pięękne, i wcale sie nie trzeba naskakać przy nich, ale to jak sie ma ogródka kawałek :) Quote
Margi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Zresztą żółtymi i czerwonymi jednokolorowymi mogę się podzielić,bo mają już dość duże kępy. Quote
Margi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 jambi napisał(a):ale kiedy w zasadzie lilia sama rośnie ;) u mojego padre na działce sa lilije - wklejałam u siebie kiedys foty :) pięękne, i wcale sie nie trzeba naskakać przy nich, ale to jak sie ma ogródka kawałek :) To prawda samo rośnie,tylko trzeba pamiętać,że lilia i liliowiec to dwie różne rośliny. Quote
lilo Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Marguś a powiedz mi czy liliowiec urośnie na takiej kiepskiej ziemi ?? mam takie miejsce pod oknem - od zachodu wiec słońca dośc dużo zwłaszcza popołudniu ale ziemia jest atka glinista twarda i nie wiem co tam nasadzic Quote
Margi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Jak sobie wejdziecie w mój album w picassie to możecie też pooglądać weszkę z suczynkami na wystawie psów we Wrocławiu. Quote
Margi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 lilo napisał(a):Marguś a powiedz mi czy liliowiec urośnie na takiej kiepskiej ziemi ?? mam takie miejsce pod oknem - od zachodu wiec słońca dośc dużo zwłaszcza popołudniu ale ziemia jest atka glinista twarda i nie wiem co tam nasadzic powinny urosnąć,bo w przepisie jest ,że w każdych warunkach rosną.To jest roślina nie wymagająca ekstra warunków. Quote
lilo Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 ja kupiłam takie : i takie to lilie azjatyckie maja byc :) Quote
Margi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Słoneczko moje kupiłaś lilie,a posadzić masz liliowce. Wpisz w allegro liliowiec lub liliowce i wyskoczą te właściwe. Quote
Margi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 a lilie wsadź na rabatkę na słoneczku i też pięknie wyrosną. Quote
lilo Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 dobra , dziękuję :) już poszukam bo Twoje sa przepiekne :) Quote
WATACHA Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 jambi napisał(a):jakto po imprezie ;) ejże, to zamiast tak pokątnie to dawaj - robim bazarra! a doczytałam, juz lilo na to wpadła ;) Dobra, dobra a mogę się uśmiechnąć do Ciebie o zrobienie, bo ja nie mam do tego talentu i konta w banku nawet nie mam więc bym musiała i tak czyjeś podać :)? Ja w tym roku jedynie kwiatki na balkonie będę sadzić.Może jakieś warzywka. Quote
wilczy zew Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 WATACHA napisał(a):konta w banku nawet nie mam więc bym musiała i tak czyjeś Jak ktoś chce wpłacić pieniądze,to zawsze może na moje konto :evil_lol: Quote
lilo Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 WATACHA napisał(a):Dobra, dobra a mogę się uśmiechnąć do Ciebie o zrobienie, bo ja nie mam do tego talentu i konta w banku nawet nie mam więc bym musiała i tak czyjeś podać :)? a dasz rade zrobic zdjecia i potem porozsylac do ludzików ?? wilczy zew napisał(a):Jak ktoś chce wpłacić pieniądze,to zawsze może na moje konto :evil_lol: pewnie pewnie :) Quote
Recommended Posts