Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WATACHA napisał(a):
Matko on żyje ;)?

jakto po imprezie ;)

WATACHA napisał(a):
Dziewczyny a jakie Wy te książki lubicie bo mam trochę na zbyciu ;)?Z tym że nie wiem czy ta tematyka Was interesuje.Tanio policzę , na sznupki ;)

ejże, to zamiast tak pokątnie to dawaj - robim bazarra!

a doczytałam, juz lilo na to wpadła ;)

• Replies 958
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaaaa ja jak zwykle gapa i spóżniona, ale Już Lilo Jestem u Lilo i Lilo:)

Basenikowa historyja świetna tylko mnie sie wydaje, ze zdjęć jakoś mało;)

Moge tu zostać?:D

Posted

znalazłam ale jeszcze nie powrzucałam na stronę więc dziś tylko ...

Liluś kontempluje nad piłeczką :)

jezdzimy na rowerze ;)

w tle widac wszystkie tuje Lilusia , wiecie jaka to ciezka robota oblac codziennie każdą z wszystkich stron :)

Posted

nie zazdrość tylko nabądź kłącze i wsadź do gruntu,reszta sama wyrośnie.Nie trzeba o to ekstra dbać.
Muszę przyznać,że to moje ulubione ogródkowe kwiaty.

Posted

ale kiedy w zasadzie lilia sama rośnie ;) u mojego padre na działce sa lilije - wklejałam u siebie kiedys foty :) pięękne, i wcale sie nie trzeba naskakać przy nich, ale to jak sie ma ogródka kawałek :)

Posted

jambi napisał(a):
ale kiedy w zasadzie lilia sama rośnie ;) u mojego padre na działce sa lilije - wklejałam u siebie kiedys foty :) pięękne, i wcale sie nie trzeba naskakać przy nich, ale to jak sie ma ogródka kawałek :)

To prawda samo rośnie,tylko trzeba pamiętać,że lilia i liliowiec to dwie różne rośliny.

Posted

Marguś a powiedz mi czy liliowiec urośnie na takiej kiepskiej ziemi ?? mam takie miejsce pod oknem - od zachodu wiec słońca dośc dużo zwłaszcza popołudniu ale ziemia jest atka glinista twarda i nie wiem co tam nasadzic

Posted

lilo napisał(a):
Marguś a powiedz mi czy liliowiec urośnie na takiej kiepskiej ziemi ?? mam takie miejsce pod oknem - od zachodu wiec słońca dośc dużo zwłaszcza popołudniu ale ziemia jest atka glinista twarda i nie wiem co tam nasadzic

powinny urosnąć,bo w przepisie jest ,że w każdych warunkach rosną.To jest roślina nie wymagająca ekstra warunków.

Posted

jambi napisał(a):
jakto po imprezie ;)

ejże, to zamiast tak pokątnie to dawaj - robim bazarra!

a doczytałam, juz lilo na to wpadła ;)

Dobra, dobra a mogę się uśmiechnąć do Ciebie o zrobienie, bo ja nie mam do tego talentu i konta w banku nawet nie mam więc bym musiała i tak czyjeś podać :)?

Ja w tym roku jedynie kwiatki na balkonie będę sadzić.Może jakieś warzywka.

Posted

WATACHA napisał(a):
Dobra, dobra a mogę się uśmiechnąć do Ciebie o zrobienie, bo ja nie mam do tego talentu i konta w banku nawet nie mam więc bym musiała i tak czyjeś podać :)?

a dasz rade zrobic zdjecia i potem porozsylac do ludzików ??

wilczy zew napisał(a):
Jak ktoś chce wpłacić pieniądze,to zawsze może na moje konto :evil_lol:

pewnie pewnie :)