Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aboslutnie , nigdy :) mój TZ-t uważa dogo za nieszkodliwe wariactwo :) ale uważa też za bezsens wrzucanie swoich fotek do sieci :) a może to on się mnie wstydzi.... hmmm.... na facebooku sama mu konto założyłam bo nie chciał :)

• Replies 958
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieńdobry :)
po wylukaniu u Dżambi, ze masz galerie, wyruszyłam na poszukiwania i mam Was :lol:
no i teraz już się mnie nie pozbedziesz :evil_lol:
a Liluś jest uroczym kawalerem a jako szczeniak sie super prezentował i wcale się nie dziwie, ze się zakochałaś w tym psiaku :p

a i widzę, ze wątek będzie ciekawy, nie tylko psi ale też muzyczno - kulinarny :lol:

Posted

Ja też się przywitam ! :) Podesłała mi wątek Tekla po starej dobrej znajomości hihi
To się rozgoszczę, poproszę więcej fotek, pysznych przepisów, fryzury i się mnie nie pozbędziesz :)

Posted

Czesc laseczki :) i witaj potworze Zerduchowy - dziekuję za wizyte i zapraszam ponownie - watek napewno będzie rozwijał się w wielu kierunkach bo ja fanka ciuchów kuchni i zwierzaków :)

Posted

No to dotarłam i ja do Fioletowego Chłopczyka :p i żeby nie było - nadrobiłam wszystko! :eviltong:

[quote name='lilo']aa i jeszcze coby nie zaśmiecac wątku Jambi będę sobie tu wklejac fajne filmiki . Na początek - wielka psia przyjaźń po Tsunami w Japonii.

phi! a kto powiedział że nie wolno? a poza tym zawsze mozesz zaśmiecać inne watki :megagrin:

zresztą pewnie zauważyłaś że sama wkleiłam to samo :lol:

[quote name='lilo'] ... Przeciąganie sznura , szarpanie renifera i gry w piłkę. To typowo męskie zabawy przeznaczone dla chłopaków

Ty wiesz jak to brzmi.... szczególnie zastanawia mnie to "szarpanie renifera"...

http://images39.fotosik.pl/741/2db2fb623e0a09adgen.jpg - miodzio! :)

[quote name='zerduszko']WOW, dawaj foty fryzury :-o Taka niepozorna Lilo, prasuje, gotuje, a tu proszę ogień :eviltong:

noo, a na fejsbuku taka delikatna sie wydawała... taka niewinna...włoski do ramion, ciemniutkie...

[quote name='lilo']nie mogłam mu powiedziec ze ma fryzury robic bo by mi pokazal :stupid: Powiedziałam - zrób nam zdjęcie :) a on - a po co Wam ... no i nie wiedziałam co powiedziec - ale zrobił :)

ee, no to było sie ruszać, majtać głową, pchac fryzure w obiektyw, on by stwierdził że zdjęcia nieudane bo sie ruszałaś, a Ty bys miała fote fryzury ;) co najwyżej by strzelił focha, ale nie zwątpił by przynajmniej w Twój stan umysłu :megagrin:

Posted

Jambulku tak po prawdzie to wiele nadrabiania nie było bo to dopiero początek mojej wybujałej galerii :) szarpanie renifera polega w dużej mierze na szarpaniu renifera :) Renifer zwany Bernardem jest maskotą ( z tych porzadnych ) co to ma kulki w dupie i w łapach i jest niezniszczalny a przy okazji fajnie szelesci - to prezent od mojego bardzo bardzo byłego chłopaka i Lilek go uwielbia ( renifera - nie chłopaka )
Co do fryzury to ja zmieniam ja z prędkoscią światła więc pewnie jeszcze niejedna metamorfoza się tu pokaże aczkolwiek terazniejsza jakoś do mnie pasuje :) Jak wróciłam od fryzjera pierwszy raz to wziełam psa na ręce i poszłam do salonu , mój TZ-t oglądał tv i jak mnie zobaczył krzyknął " Pomocy , jakis lis porwał nam psa " hehehe :) on zawsze mnie umie rozsmieszyc :) a musicie wiedziec ze pierwotna wersja tej fryzury miała kolor marchewki - wściekłej marchewki - szłam przez miasto i ludzie się usmiechali do mnie ( choc TZ-t twierdzi że sie śmiali wpół - ja tam nie wiem , wolę moja wersję )
A niewinna jestem nadal , wciąż i niezależnie od fryzury :)

Posted

jak ja to lubie :diabloti:

[quote name='lilo']Jambulku tak po prawdzie to wiele nadrabiania nie było bo to dopiero początek mojej wybujałej galerii :)

no ale nawet to mogłabyś docenić nieprawdaż :eviltong:

szarpanie renifera polega w dużej mierze na szarpaniu renifera :)

mów co chesz, dla mnie to i tak brzmi ... podejrzanie :razz:

Renifer zwany Bernardem jest maskotą ( z tych porzadnych ) co to ma kulki w dupie i w łapach i jest niezniszczalny a przy okazji fajnie szelesci - to prezent od mojego bardzo bardzo byłego chłopaka i Lilek go uwielbia ( renifera - nie chłopaka )

to pewnie dlatego Twój TZ tak chętnie pastwi się nad Berbardem_co_ma_kulki_w_dupie przy pomocy Lilkowych szczęk :evil_lol:

Co do fryzury to ja zmieniam ja z prędkoscią światła więc pewnie jeszcze niejedna metamorfoza się tu pokaże aczkolwiek terazniejsza jakoś do mnie pasuje :)

ja zasadniczo jestem stała w uczuciach, chociaż czasem jak mnie juz najdzie to dzieje się coś drastycznego jak obcięcie pół metra włosów, zmiana z blondu na bardzo ciemny brąz jak ostatnio - musze poszukać zdjęć i pokazac Wam różne wersje :p

Jak wróciłam od fryzjera pierwszy raz to wziełam psa na ręce i poszłam do salonu , mój TZ-t oglądał tv i jak mnie zobaczył krzyknął " Pomocy , jakis lis porwał nam psa " hehehe :) on zawsze mnie umie rozsmieszyc :) a musicie wiedziec ze pierwotna wersja tej fryzury miała kolor marchewki - wściekłej marchewki - szłam przez miasto i ludzie się usmiechali do mnie ( choc TZ-t twierdzi że sie śmiali wpół - ja tam nie wiem , wolę moja wersję )

pewnie, i tego sie trzymaj :evil_lol:

A niewinna jestem nadal , wciąż i niezależnie od fryzury :)

:roflt:

Posted

Zrobię i dam :)

Dziewczynki co myślicie żeby zrobic bazarek - wybory Miss i Mistera dogo ??:) za wrzucenie fotki jakas opłata a ostateczną sumę podzielic na pół - połowa dla psa wskazanego przez wygranego a połowa dla któregoś wskazanego przez nas ?? albo polowa dla miss polowa dla mistera :)

Posted

publicznosc oczywiscie :) i dla uzupelnienia to ma byc zwierzeca miss i zwierzecy mister - chyba ze wolicie ludzki :)

A przy okazji - moje przygoda na dogo zaczęła się jakiś czas temu , może nie tak bardzo dawno temu od jednego psa. Tzn. wcześniej poczytywałam ,czasem cos nabazgroliłam , parę groszy przesłałam. Ale pierwszy w którego się zaangażowałam był Pręguś - zmałpiłam zdjęcie z jego wątku - Pręgusiu przepraszam :) Niby staruszek ale serce i siły nastolatka, ciocie wyłapały go na ulicy potem ponad rok siedział w hoteliku, aż wreszcie znalazł swoja rodzinę i swojego przyjaciela w Niemczech-wchodzę na jego wątek i raduję serce fotkami -dlatego jedną wklejam tutaj :)

Pręgus to ten pręgowany :)

Posted

a jak sobie wyobrazasz nabor do tych misterow??? jakie kryteria?
jak i kto w komisji czy plebiscyt kto bedzie glosy liczyl??? masz juz to wszystko poplanowane ?
bo pomysl fajowy a jeszcze jak wypali i beda z tego jakies piniazki to byloby super no nie?

Posted

Tekla64 napisał(a):
a jak sobie wyobrazasz nabor do tych misterow??? jakie kryteria?
jak i kto w komisji czy plebiscyt kto bedzie glosy liczyl??? masz juz to wszystko poplanowane ?
bo pomysl fajowy a jeszcze jak wypali i beda z tego jakies piniazki to byloby super no nie?

mysle ze mogloby byc tak : przez okreslona ilośc dni można zaproponowac zdjęcie kandydata na miss lub mistera , każdy kandydat to 5 zł - jeśli kandydatów jest 2 to każdy 4 zł jeśli wiecej niz dwóch to za każdego płacimy 3 zł :) to promocja - żeby się cioteczki skusily i dały wiecej fotek bo jakby kazdy byl po 5 to 5 kandydatow juz duzo by kosztowało. Potem głosowanie : wygrany Mister dostanie połowę kasy dla wybranego psiaka a połowę Miss :) a my bierzemy 20 % dla naszego psiaka jako opłaty manipulacyjne :)

A może zrobic to w formie ankiety - wtedy nie będzie wątpliwości :) tylko nie wiem jak dziala taka ankieta czy mozna tylko raz kliknac czy ile sie chce:)

jambi napisał(a):
dobrze , że to dopisałaś, bo mogły być wątpliwości :roflt:

Ty to jednak jesteś dowcipniś...

Posted

Taki bazarek z fotkami już był tylko to były zimowe zdjęcia.... opłata była 10zł za zdjęcie publiczność głosowała i wszystko szło na bidę wybraną przez wygraną w tym przypadku wygrała malawaszka

Posted

oo jest i wujek Erhan - bardzo elegancko - witam wszystkich , wiem ze był ale to nie były wybory Miss- a to zawsze wzbudza zainteresowanie :)

Posted

Erhan napisał(a):
Bry ;)

Byli my i podziwiali damę z łysinką :evil_lol:

po przeanalizowaniu jeszcze raz wypowiedzi wujka erhana stwierdziliśmy z Lilkiem że:obrazic:

A że nie jesteśmy mściwi to uraczymy dziś cioteczki zdjęciami wakacyjno-urlopowymi :) czasem przyjeżdża rodzina i wtedy grom i zabawom nie ma końca. Liluś przez pierwsze 3 dni chce Lucjana zagryźc kolejne 3 bawi się z nim jak szalony a potem 3 dni za nim tęskni :) a za rok to samo - nie rozumiem wogóle :)

Temu psu cos się do pleców przykleiło :)

W tle widac Miśkę sukę sąsiadów którą to Lilek niedawno kochał namiętnie przez parę dni :)

Ej to mój sznurek , mój , mój - to mi mama kupiła ... Mamooooooooo...... Lilutku ale trzeba się dzielic z innymi. Doooobra mamooo .... to niech on się dzieli ze mną :)

Lilek: Zatop ta świnię , zatop ją !! Eee Ty to nawet świni nie potrafisz porządnie zatopic.
Lucjan :Sam ją zatop jak jesteś taki mądry
Lilek :A żebyś wiedział że jestem, patrz i podzwiaj!!
Pac , pac , pac - i łapą jej , i drugą łapą
Lilek: Ej patrz jak śmiesznie bąbelki puszcza
Lucjan: ale numer , sama puszcza!! Eee.... ej mały ale tu coś nie gra- te bąbelki za duże jakieś
Lilek: Aleś Ty głupi jest... eeeee no hmmm.... coś jest nie tak - basen się zmniejsza
Lucjan : Idioto !! Zatopiłeś nas - powietrze ucieka z basenu!!
Lilek: Sam jesteś idiotą , wyjdz z niego poprostu i nie panikuj
Lucjan : Wszystko powiem mojej mamie ..... mamoooooo
Lilek : Zamknij pysk !! przecież to świnia zatopiła , nie widzisz ??
Lucjan : Świnia ?? Hmmm.... no wiesz , może Ty masz rację
Lilo i Lucjan : Mamooooo bo świnia zatopiła baseeeennnnn !!!!

tak właśnie wakację spędza moje zwierzę :)
-

Właśnie zauważyłam dysproporcje naszych psów - wynika to stąd że Lilek jest niestety wielką miniaturą :( a Lucjan podrobionym labradorem ....

Posted

lilo napisał(a):
Lilek: Zatop ta świnię , zatop ją !! Eee Ty to nawet świni nie potrafisz porządnie zatopic.
Lucjan :Sam ją zatop jak jesteś taki mądry
Lilek :A żebyś wiedział że jestem, patrz i podzwiaj!!
Pac , pac , pac - i łapą jej , i drugą łapą
Lilek: Ej patrz jak śmiesznie bąbelki puszcza
Lucjan: ale numer , sama puszcza!! Eee.... ej mały ale tu coś nie gra- te bąbelki za duże jakieś
Lilek: Aleś Ty głupi jest... eeeee no hmmm.... coś jest nie tak - basen się zmniejsza
Lucjan : Idioto !! Zatopiłeś nas - powietrze ucieka z basenu!!
Lilek: Sam jesteś idiotą , wyjdz z niego poprostu i nie panikuj
Lucjan : Wszystko powiem mojej mamie ..... mamoooooo
Lilek : Zamknij pysk !! przecież to świnia zatopiła , nie widzisz ??
Lucjan : Świnia ?? Hmmm.... no wiesz , może Ty masz rację
Lilo i Lucjan : Mamooooo bo świnia zatopiła baseeeennnnn !!!!

buahahahahahahahahahhaha!!!!!!!! pękłam!!!!!! :roflt: :roflt: :roflt: