lilo Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 To może i śmiesznie brzmi ale to tak naprawdę wygląda - Lilek jest prowodyrem wszystkich wygłupów i głupich pomysłów a Lucjan jak taki wolniejszy większy kuzyn z miasta :) Lilek go szarpie , gryzie , robi mu na złośc a tamten nic wogóle... Quote
Fides79 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Napisał lilo Lilek: Zatop ta świnię , zatop ją !! Eee Ty to nawet świni nie potrafisz porządnie zatopic. Lucjan :Sam ją zatop jak jesteś taki mądry Lilek :A żebyś wiedział że jestem, patrz i podzwiaj!! Pac , pac , pac - i łapą jej , i drugą łapą Lilek: Ej patrz jak śmiesznie bąbelki puszcza Lucjan: ale numer , sama puszcza!! Eee.... ej mały ale tu coś nie gra- te bąbelki za duże jakieś Lilek: Aleś Ty głupi jest... eeeee no hmmm.... coś jest nie tak - basen się zmniejsza Lucjan : Idioto !! Zatopiłeś nas - powietrze ucieka z basenu!! Lilek: Sam jesteś idiotą , wyjdz z niego poprostu i nie panikuj Lucjan : Wszystko powiem mojej mamie ..... mamoooooo Lilek : Zamknij pysk !! przecież to świnia zatopiła , nie widzisz ?? Lucjan : Świnia ?? Hmmm.... no wiesz , może Ty masz rację Lilo i Lucjan : Mamooooo bo świnia zatopiła baseeeennnnn !!!! ha ha ha rewelacja, no nie mogę :errrr::roflt::roflt::roflt: Quote
lilo Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Niestety basen wytrzymał chyba tylko pół godzinki zabaw psich , potem został gumową szmatą i zniknął w czeluściach kosza na śmieci.... a psom pozostały zraszacze ogrodowe :) Quote
Fides79 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 a trzebabyło pieskom jakąś wanienke albo balie wystawic :lol: Quote
lilo Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 chciałam im przyjemnośc zrobic i kupiłam im basen :) zeby bylo milo i wakacyjnie jak rodzina przyjezdza :) nie doceniły prezentu :( Quote
lilo Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 malawaszka napisał(a):TU BYŁAM :diabloti: buahahahahahahhahahahahhaaaaaaaaahahahahahahahha :roflt: Tyś to jednak jest łobuziak :buzi: Quote
WATACHA Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 I ja dotarłam, mimo że mi nikt nie chciał pomóc :P. Quote
lilo Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 jak to nie chciał ... kto nie chciał ?? przyznawac się tu szybciutko !! Quote
WATACHA Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 lilo napisał(a):jak to nie chciał ... kto nie chciał ?? przyznawac się tu szybciutko !! Jam się pytała u Jambi w galerii i no nikt, no nikt mi nie pomógł:(, ale ja jestem sprytna i sama sobie znalazłam. Quote
zerduszko Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 WATACHA napisał(a):Jam się pytała u Jambi w galerii i no nikt, no nikt mi nie pomógł:(, ale ja jestem sprytna i sama sobie znalazłam. U Jambi, to wszyscy chyba maja problem z czytaniem :lol: Quote
WATACHA Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 zerduszko napisał(a):U Jambi, to wszyscy chyba maja problem z czytaniem :lol: No tak, podobnież :) Quote
jambi Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='zerduszko']U Jambi, to wszyscy chyba maja problem z czytaniem :lol: [quote name='WATACHA']No tak, podobnież :) :eek2: no tegoż sie po Was nie spodziewałam.... koleżanki... phi! :obrazic: Quote
zerduszko Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ale to komplement :) Twoje opowieści i zdjęcia tak nas wciągają i zachwycają, że nic poza tym nie widzimy :) Quote
lilo Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Jambi to wogóle dziwak - licytuje jakieś paskudne buty za 110 zł !!!!!!!!!! Quote
jambi Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='zerduszko']Ale to komplement :) Twoje opowieści i zdjęcia tak nas wciągają i zachwycają, że nic poza tym nie widzimy :) tratatata... przecież wyraźnie napisałaś że "u jambi wszyscy maja problem z czytaniem" znaczy że co? nie czytacie?! to po co ja to pisze?!! [quote name='lilo']Jambi to wogóle dziwak - licytuje jakieś paskudne buty za 110 zł !!!!!!!!!! nie dla siebie licytuje :obrazic: a wogóle to co? że niby teraz to paskudne?! a kto sie nimi zachwycał?! Quote
lilo Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 zachwycal od razu , zachwycał - zachwycał ale zmienił zdanie bo nie może ich miec :placz: Quote
Tekla64 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 ja sie przyznalam ze blednie przeczytalam wyraz ale czytam a butow nie widzialam wiec nic na tyn temat nie gadam Quote
lilo Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Teklo buty sa na bazarku u Zerduszko - sa naprawdę śliczne :) Quote
Tekla64 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 juz widzialam i se wyobrazilam jak ide w tych cudnych butach z wiaderm owsa do moich danieli hihihi fakt buty ladne ale nie dla mnie niestety, wiec ja sie bic o nie nie bede Quote
lilo Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Tekla to Ty masz daniele????? co sie z tym robi ?? zawsze sie zastanawiam... czy to takie domowe zwierzaczki do kochania czy w innym celu hodowane... Quote
jambi Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 lilo napisał(a):Tekla to Ty masz daniele????? co sie z tym robi ?? zawsze sie zastanawiam... czy to takie domowe zwierzaczki do kochania czy w innym celu hodowane... ale Ty sie nawet nie przyznawaj, że jeszcze nie widziałaś danieli Tekli!!! to Ty nie byłas w Jej galerii????? jak to co sie robi? karmi sie i robi sie zdjęcia :grins: Tekla64 napisał(a):juz widzialam i se wyobrazilam jak ide w tych cudnych butach z wiaderm owsa do moich danieli hihihi ja se tez wyobraziłam.... oparskałam monitor :roflt: przepraszam kochana... ale sama pomyśl ... Twoi sąsiedzi.... Ci to by już zwatpili maksymalnie... a poza tym chrzanić sąsiadów! jakoś tak nie wyobrażam sobie takich butków w połączeniu z trawą, zwierzakami, przestrzenią, naturą... ;) Quote
Tekla64 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 generalnie wsio zalezy po co sie je trzyma my je jemy! znaczy na miesko ale wiele gospodarstw agro maj po pare sztuk dla atrakcji, sa i ogromne hodowle po pare set lub nawet tys sztuk na export taka jest prawda sorki znowu ta maoja krotka skleroza Quote
Recommended Posts