Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To może i śmiesznie brzmi ale to tak naprawdę wygląda - Lilek jest prowodyrem wszystkich wygłupów i głupich pomysłów a Lucjan jak taki wolniejszy większy kuzyn z miasta :) Lilek go szarpie , gryzie , robi mu na złośc a tamten nic wogóle...

• Replies 958
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisał lilo
Lilek: Zatop ta świnię , zatop ją !! Eee Ty to nawet świni nie potrafisz porządnie zatopic.
Lucjan :Sam ją zatop jak jesteś taki mądry
Lilek :A żebyś wiedział że jestem, patrz i podzwiaj!!
Pac , pac , pac - i łapą jej , i drugą łapą
Lilek: Ej patrz jak śmiesznie bąbelki puszcza
Lucjan: ale numer , sama puszcza!! Eee.... ej mały ale tu coś nie gra- te bąbelki za duże jakieś
Lilek: Aleś Ty głupi jest... eeeee no hmmm.... coś jest nie tak - basen się zmniejsza
Lucjan : Idioto !! Zatopiłeś nas - powietrze ucieka z basenu!!
Lilek: Sam jesteś idiotą , wyjdz z niego poprostu i nie panikuj
Lucjan : Wszystko powiem mojej mamie ..... mamoooooo
Lilek : Zamknij pysk !! przecież to świnia zatopiła , nie widzisz ??
Lucjan : Świnia ?? Hmmm.... no wiesz , może Ty masz rację
Lilo i Lucjan : Mamooooo bo świnia zatopiła baseeeennnnn !!!!

ha ha ha rewelacja, no nie mogę :errrr::roflt::roflt::roflt:

Posted

Niestety basen wytrzymał chyba tylko pół godzinki zabaw psich , potem został gumową szmatą i zniknął w czeluściach kosza na śmieci.... a psom pozostały zraszacze ogrodowe :)

Posted

chciałam im przyjemnośc zrobic i kupiłam im basen :) zeby bylo milo i wakacyjnie jak rodzina przyjezdza :) nie doceniły prezentu :(

Posted

malawaszka napisał(a):
TU BYŁAM :diabloti:

buahahahahahahhahahahahhaaaaaaaaahahahahahahahha :roflt: Tyś to jednak jest łobuziak :buzi:

Posted

lilo napisał(a):
jak to nie chciał ... kto nie chciał ?? przyznawac się tu szybciutko !!

Jam się pytała u Jambi w galerii i no nikt, no nikt mi nie pomógł:(, ale ja jestem sprytna i sama sobie znalazłam.

Posted

WATACHA napisał(a):
Jam się pytała u Jambi w galerii i no nikt, no nikt mi nie pomógł:(, ale ja jestem sprytna i sama sobie znalazłam.

U Jambi, to wszyscy chyba maja problem z czytaniem :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']U Jambi, to wszyscy chyba maja problem z czytaniem :lol:

[quote name='WATACHA']No tak, podobnież :)

:eek2:

no tegoż sie po Was nie spodziewałam.... koleżanki... phi! :obrazic:

Posted

[quote name='zerduszko']Ale to komplement :) Twoje opowieści i zdjęcia tak nas wciągają i zachwycają, że nic poza tym nie widzimy :)

tratatata... przecież wyraźnie napisałaś że "u jambi wszyscy maja problem z czytaniem" znaczy że co? nie czytacie?! to po co ja to pisze?!!

[quote name='lilo']Jambi to wogóle dziwak - licytuje jakieś paskudne buty za 110 zł !!!!!!!!!!

nie dla siebie licytuje :obrazic: a wogóle to co? że niby teraz to paskudne?! a kto sie nimi zachwycał?!

Posted

juz widzialam i se wyobrazilam jak ide w tych cudnych butach z wiaderm owsa do moich danieli hihihi

fakt buty ladne ale nie dla mnie niestety, wiec ja sie bic o nie nie bede

Posted

Tekla to Ty masz daniele????? co sie z tym robi ?? zawsze sie zastanawiam... czy to takie domowe zwierzaczki do kochania czy w innym celu hodowane...

Posted

lilo napisał(a):
Tekla to Ty masz daniele????? co sie z tym robi ?? zawsze sie zastanawiam... czy to takie domowe zwierzaczki do kochania czy w innym celu hodowane...

ale Ty sie nawet nie przyznawaj, że jeszcze nie widziałaś danieli Tekli!!! to Ty nie byłas w Jej galerii?????

jak to co sie robi? karmi sie i robi sie zdjęcia :grins:

Tekla64 napisał(a):
juz widzialam i se wyobrazilam jak ide w tych cudnych butach z wiaderm owsa do moich danieli hihihi

ja se tez wyobraziłam.... oparskałam monitor :roflt: przepraszam kochana... ale sama pomyśl ... Twoi sąsiedzi.... Ci to by już zwatpili maksymalnie... a poza tym chrzanić sąsiadów! jakoś tak nie wyobrażam sobie takich butków w połączeniu z trawą, zwierzakami, przestrzenią, naturą... ;)

Posted

generalnie wsio zalezy po co sie je trzyma
my je jemy! znaczy na miesko
ale wiele gospodarstw agro maj po pare sztuk dla atrakcji, sa i ogromne hodowle po pare set lub nawet tys sztuk na export
taka jest prawda

sorki znowu ta maoja krotka skleroza