Tekla64 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 jak to mowia "dobrymi checiami pieklo wybrukowane" i "nadgorliwosc gorsza od dywersji" ale juz chyba taka natura przynajmniej wiekszosci ze jednak chcemy pomagac ale co do mordow .... to powiem ze kiedys po jazdach Berlin-Gdansk, chcialam umyc samochod a w maskownicy chlodnicy patrze siedzi se wrobelek , dziubkiem do przodu ,zasuszony i na maksa wcisniety tak ze go wydobyc nie moglam , w koncu sie udalo i doszlam do wniosku ,ze chlopak byl wolniejszy od nas albo bardzo chcial sie na gape przejechac ino za mocno sie wcisnal w te szczebelki, nie wiem jak dlugo z nami tak se jezdzil ale zdziwona bylam mocno ze w takiej pozycji sie dal zlapac Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 A przy okazji chciałam Wam powiedziec że mam na dachu super przystojnego faceta. Nie mój - tylko dach mi maluje :smile: Dawno nie widziałam takiego na żywo. I to wiecie taki obiektywnie , klasycznie po męsku przystojny. eeej to idź, go tam "przypadkiem" obfoć i pokaż, chociaż sobie popatrzymy ;):diabloti: Quote
Tekla64 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 no w zasadzie moglymy by se poogladac rozebranego pieknego dachdekera czemu nie? idz idz i pofoc chlopaka , ja se lubie poogladac fajnych chlopakow Quote
lilo Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 ha , próbowałam już ale mój obiektyw nie daje rady z daleka a z bliska to jak kurde ... może mu wcisnę psa na ręce i powiem " popatrz Liluś jaki miły pan , zrobimy wam zdjęcie ...uśmieeech :) " ale chyba zrobię z siebie wariatkę.... Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 no ale chyba schodzi z tego dachu, to możesz udać, że fotografujesz ogród czy cosik innego, pokombinuj deczko ;) Quote
Tekla64 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 a zalezy ci na tym co on se pomysli???? waze coby miec go uwiecznionego i do poogladania chyba po to jest co ????? no wez narobilas smaka ateraz sie krygujesz hihihi Quote
zerduszko Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Jak TZ znajdzie to zdjęcie, to mu żyłka na czole pęknie ;) Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 zerduszko napisał(a):Jak TZ znajdzie to zdjęcie, to mu żyłka na czole pęknie ;) hi hi może dobrze, że na czole a nie gdzies niżej :cool3::lol::evil_lol: Quote
lilo Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Fides79 napisał(a):no ale chyba schodzi z tego dachu, to możesz udać, że fotografujesz ogród czy cosik innego, pokombinuj deczko ;) hahah , no mogę ptaki pofotografowac :) zerduszko napisał(a):Jak TZ znajdzie to zdjęcie, to mu żyłka na czole pęknie ;) no myślę że mogłoby się źle skończyc :) dla mnie a nie dla żyłki :) Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 lilo napisał(a):hahah , no mogę ptaki pofotografowac :) no jak Ci Pan pozwoli, albo zaprezentuje to możesz i ptaki fotografować :evil_lol::errrr::errrr::megagrin: Quote
lilo Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Fides79 napisał(a):no jak Ci Pan pozwoli, albo zaprezentuje to możesz i ptaki fotografować :evil_lol::errrr::errrr::megagrin: Ty łobuziaro :P nie spodziewałam się takich niegrzecznych dziewczynek na tym forum :P A wiecie co wyczytałam ?? że kocury sa w większości lewołapne a kotki prawołapne .... nie wiem jak to sprawdzili. Kto ma kota ?? Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 lilo napisał(a):Ty łobuziaro :P nie spodziewałam się takich niegrzecznych dziewczynek na tym forum :P taaa, myślałby kto, że taka oburzona:eviltong: a kto się tu wypytywał o życie seksualne innych posiadaczy psów :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 lilo trochę inwencji twórczej i zdjęcie zrobisz a później możesz wykasować,no daj nam też ocenić ten wygląd!! Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 a co do polowania na ptaszki to Tekla własnie mi zdradziła super patent, trzeba Panu serwować dużo napoi, bo moze mu tam na tym dachu byc gorąco :lol::lol::cool3: Quote
lilo Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 a widzisz , panowie nawet kawy nie chcą - przychodzą o 6 rano i cały czas pracuja - a potem mówia do widzenia i już ich nie ma... żeby przynajmniej przysiedli w cieniu na chwilę - to nie !! co za firma... Quote
malawaszka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 lilo napisał(a):Ty łobuziaro :P nie spodziewałam się takich niegrzecznych dziewczynek na tym forum :P A wiecie co wyczytałam ?? że kocury sa w większości lewołapne a kotki prawołapne .... nie wiem jak to sprawdzili. Kto ma kota ?? ja mam koty... ale jak mam to sprawdzic? długopis im w łapy wciskać??? :lol: ale mam same baby Fides79 napisał(a):a co do polowania na ptaszki to Tekla własnie mi zdradziła super patent, trzeba Panu serwować dużo napoi, bo moze mu tam na tym dachu byc gorąco :lol::lol::cool3: bhahahaha lilo napisał(a):a widzisz , panowie nawet kawy nie chcą - przychodzą o 6 rano i cały czas pracuja - a potem mówia do widzenia i już ich nie ma... żeby przynajmniej przysiedli w cieniu na chwilę - to nie !! co za firma... skargę trzeba napisać! Quote
Fides79 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 aaa bo zamiast ich podstepem postawic przed faktem, że kawa czy tez herbata zrobione i że musza wypic, bo sie zmarnuje a Tobie przykro będzie, to Ty się pytasz czy chcą :roll: Quote
zerduszko Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 malawaszka napisał(a):ja mam koty... ale jak mam to sprawdzic? długopis im w łapy wciskać??? :lol: ale mam same baby Buahahaha, miszczu :D Zabawką im pomajtaj albo rybę rzuć ;) Czytałam o teście na łapość dla psów, ale gdzie to było.... Quote
wilczy zew Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Fides79 napisał(a):aaa bo zamiast ich podstepem postawic przed faktem, że kawa czy tez herbata zrobione i że musza wypic, bo sie zmarnuje a Tobie przykro będzie, to Ty się pytasz czy chcą :roll: dobrze gada!! Quote
lilo Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 zerduszko napisał(a):Buahahaha, miszczu :D Zabawką im pomajtaj albo rybę rzuć ;) Czytałam o teście na łapość dla psów, ale gdzie to było.... a myślę że powinnas obserwowac którą łapą częściej się posługuje :) np. którą toczy piłeczkę itp. :) Quote
zerduszko Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 No o to mi chodzi :] Test był w MP 10/2009... Quote
Tekla64 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 dziewczynki co wy nie znacie prawa pracy? w takie upaly MUSZA PIC daj im wode mineralna a nie kawe [ino na dole hihihi alebo spokojnie czekaj na efekty] i podeprzyj sie prawem , ze niby ci padna jak tych 3litrow na leb nie wypija to bedziesz podlegala karze co do testow ja mam koty i kotki ale jakos nigdy mnie nie interesowala ktora lapa ktroe czesciej siega musze se to wbic w leb i poobserwowac czym atakuja ktore hihihi Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Łooo ale mnie omineło :lol: Ja tez chcem zdjęcie Pana :) Daj popatrzeca nie sama oczy cieszysz chwalisz się nam i pokazac nie chcesz :D Quote
WATACHA Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 lilo napisał(a):a widzisz , panowie nawet kawy nie chcą - przychodzą o 6 rano i cały czas pracuja - a potem mówia do widzenia i już ich nie ma... żeby przynajmniej przysiedli w cieniu na chwilę - to nie !! co za firma... A gdzie ustawowe 15 minut przerwy ;)?Może chociaż opisz jak wygląda :) Quote
Recommended Posts