Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak to mowia "dobrymi checiami pieklo wybrukowane" i "nadgorliwosc gorsza od dywersji"
ale juz chyba taka natura przynajmniej wiekszosci ze jednak chcemy pomagac

ale co do mordow .... to powiem ze kiedys po jazdach Berlin-Gdansk, chcialam umyc samochod a w maskownicy chlodnicy patrze siedzi se wrobelek , dziubkiem do przodu ,zasuszony i na maksa wcisniety tak ze go wydobyc nie moglam , w koncu sie udalo i doszlam do wniosku ,ze chlopak byl wolniejszy od nas albo bardzo chcial sie na gape przejechac ino za mocno sie wcisnal w te szczebelki, nie wiem jak dlugo z nami tak se jezdzil ale zdziwona bylam mocno ze w takiej pozycji sie dal zlapac

• Replies 958
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A przy okazji chciałam Wam powiedziec że mam na dachu super przystojnego faceta. Nie mój - tylko dach mi maluje :smile: Dawno nie widziałam takiego na żywo. I to wiecie taki obiektywnie , klasycznie po męsku przystojny.

eeej to idź, go tam "przypadkiem" obfoć i pokaż, chociaż sobie popatrzymy ;):diabloti:

Posted

ha , próbowałam już ale mój obiektyw nie daje rady z daleka a z bliska to jak kurde ... może mu wcisnę psa na ręce i powiem " popatrz Liluś jaki miły pan , zrobimy wam zdjęcie ...uśmieeech :) " ale chyba zrobię z siebie wariatkę....

Posted

a zalezy ci na tym co on se pomysli???? waze coby miec go uwiecznionego i do poogladania chyba po to jest co ?????

no wez narobilas smaka ateraz sie krygujesz hihihi

Posted

zerduszko napisał(a):
Jak TZ znajdzie to zdjęcie, to mu żyłka na czole pęknie ;)

hi hi może dobrze, że na czole a nie gdzies niżej :cool3::lol::evil_lol:

Posted

Fides79 napisał(a):
no ale chyba schodzi z tego dachu, to możesz udać, że fotografujesz ogród czy cosik innego, pokombinuj deczko ;)

hahah , no mogę ptaki pofotografowac :)

zerduszko napisał(a):
Jak TZ znajdzie to zdjęcie, to mu żyłka na czole pęknie ;)

no myślę że mogłoby się źle skończyc :) dla mnie a nie dla żyłki :)

Posted

lilo napisał(a):
hahah , no mogę ptaki pofotografowac :)

no jak Ci Pan pozwoli, albo zaprezentuje to możesz i ptaki fotografować :evil_lol::errrr::errrr::megagrin:

Posted

Fides79 napisał(a):
no jak Ci Pan pozwoli, albo zaprezentuje to możesz i ptaki fotografować :evil_lol::errrr::errrr::megagrin:

Ty łobuziaro :P nie spodziewałam się takich niegrzecznych dziewczynek na tym forum :P

A wiecie co wyczytałam ?? że kocury sa w większości lewołapne a kotki prawołapne .... nie wiem jak to sprawdzili. Kto ma kota ??

Posted

lilo napisał(a):
Ty łobuziaro :P nie spodziewałam się takich niegrzecznych dziewczynek na tym forum :P

taaa, myślałby kto, że taka oburzona:eviltong:
a kto się tu wypytywał o życie seksualne innych posiadaczy psów :evil_lol:

Posted

a co do polowania na ptaszki to Tekla własnie mi zdradziła super patent, trzeba Panu serwować dużo napoi, bo moze mu tam na tym dachu byc gorąco :lol::lol::cool3:

Posted

a widzisz , panowie nawet kawy nie chcą - przychodzą o 6 rano i cały czas pracuja - a potem mówia do widzenia i już ich nie ma... żeby przynajmniej przysiedli w cieniu na chwilę - to nie !! co za firma...

Posted

lilo napisał(a):

A wiecie co wyczytałam ?? że kocury sa w większości lewołapne a kotki prawołapne .... nie wiem jak to sprawdzili. Kto ma kota ??

ja mam koty... ale jak mam to sprawdzic? długopis im w łapy wciskać??? :lol: ale mam same baby

Fides79 napisał(a):
a co do polowania na ptaszki to Tekla własnie mi zdradziła super patent, trzeba Panu serwować dużo napoi, bo moze mu tam na tym dachu byc gorąco :lol::lol::cool3:

bhahahaha

lilo napisał(a):
a widzisz , panowie nawet kawy nie chcą - przychodzą o 6 rano i cały czas pracuja - a potem mówia do widzenia i już ich nie ma... żeby przynajmniej przysiedli w cieniu na chwilę - to nie !! co za firma...

skargę trzeba napisać!

Posted

aaa bo zamiast ich podstepem postawic przed faktem, że kawa czy tez herbata zrobione i że musza wypic, bo sie zmarnuje a Tobie przykro będzie, to Ty się pytasz czy chcą :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja mam koty... ale jak mam to sprawdzic? długopis im w łapy wciskać??? :lol: ale mam same baby

Buahahaha, miszczu :D Zabawką im pomajtaj albo rybę rzuć ;) Czytałam o teście na łapość dla psów, ale gdzie to było....

Posted

Fides79 napisał(a):
aaa bo zamiast ich podstepem postawic przed faktem, że kawa czy tez herbata zrobione i że musza wypic, bo sie zmarnuje a Tobie przykro będzie, to Ty się pytasz czy chcą :roll:

dobrze gada!!

Posted

zerduszko napisał(a):
Buahahaha, miszczu :D Zabawką im pomajtaj albo rybę rzuć ;) Czytałam o teście na łapość dla psów, ale gdzie to było....

a myślę że powinnas obserwowac którą łapą częściej się posługuje :) np. którą toczy piłeczkę itp. :)

Posted

dziewczynki co wy nie znacie prawa pracy? w takie upaly MUSZA PIC daj im wode mineralna a nie kawe [ino na dole hihihi alebo spokojnie czekaj na efekty] i podeprzyj sie prawem , ze niby ci padna jak tych 3litrow na leb nie wypija to bedziesz podlegala karze

co do testow ja mam koty i kotki ale jakos nigdy mnie nie interesowala ktora lapa ktroe czesciej siega musze se to wbic w leb i poobserwowac czym atakuja ktore hihihi

Posted

lilo napisał(a):

A gdzie ustawowe 15 minut przerwy ;)?Może chociaż opisz jak wygląda :)