Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 958
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a te robaki to cykady - uwielbiam je - niesamowicie cykają i są niegroźne zupełnie a że brzydkie ... no cóż - nie każdy może byc śliczny :)

Posted

teraz moi znajomi jadą chyba we wrześniu jakoś i namawiają nas - ale cwaniaki bo jadą jednym autem w 4 osoby i nas namawiają - tylko my bez drugiej pary :evil_lol: taka promocja :lol:

to namawiaj Zerduszko :cool3::cool3:

Posted

lilo napisał(a):
a te robaki to cykady - uwielbiam je - niesamowicie cykają i są niegroźne zupełnie a że brzydkie ... no cóż - nie każdy może byc śliczny :)

Ja się nie boję tylko brzydzę.Zresztą wszystkie robale budzą mój wstręt.A które to cykady?Ja widziałam tak jakby taką wielką szczypawę, chyba z 15 cm miała, a te drugie skojarzyły mi się z wielkimi karaluchami.

Posted

szczypawy nie widziałam żadnej - a cykady wygladaja troche jak karaluchy tylko siedzą na drzewach - najczęściej na sosnach i maja kolor kory sosnowej - takie brązowe są

Posted

lilo napisał(a):
aaa to bardziej na północ jest , tam jeszcze nie byłam :)

Tam byliśmy i jeszcze w jednym mieście, ale zapomniałam (byliśmy tam chyba jeden dzień).W Zadarze to tak całkiem, całkiem.Tam była ta gigantyczna szczypawa, a w tym drugim mieście te "karaluchy" ;).

Posted

Oficjalnie żegnam wszystkich - wyjeżdżam na urlop :) Mam nadzieję że spędzicie równie miło i spokojnie czas jak ja :) Że będzie piękna pogoda w Waszych wolnych chwilach :) Pozdrawiam gorąca - Kinga
P.S. Relacja po powrocie :)

Posted

lilo napisał(a):
Oficjalnie żegnam wszystkich - wyjeżdżam na urlop :) Mam nadzieję że spędzicie równie miło i spokojnie czas jak ja :) Że będzie piękna pogoda w Waszych wolnych chwilach :) Pozdrawiam gorąca - Kinga

A idź babo! Już myślałąm, ze odchodzisz z dogo czy jaki czort!

Będziemy czekać, miłego wypoczynku!

Posted

[quote name='lilo']nie moje ale w sieci znalezione :)
urocze są :)

He, he i moje tak spały Leo rozwalony na dużym posłaniu, a Mentor zwinięty w kłębuszek na małym.

[quote name='lilo']Oficjalnie żegnam wszystkich - wyjeżdżam na urlop :) Mam nadzieję że spędzicie równie miło i spokojnie czas jak ja :) Że będzie piękna pogoda w Waszych wolnych chwilach :) Pozdrawiam gorąca - Kinga

Oj a kiedy wracasz?Miłego wypoczynku.Będziemy czekać

• 2 weeks later...
Posted

wróciłam :) ha , było miło ale się skończyło - trzeba się zabrac do pracy . Za miesiąc ruszam z budową domu i napięcie się udziela, od jutra idę do dodatkowej pracy więc stresik był na wakacjach , a i firmę trzeba prowadzic... brrrr jak ja nie cierpię miec kredytów do spłacenia !! nie wiem kiedy ja znajdę na to wszystko czas, a tu jeszcze dom na głowie i na dogo trzeba znaelźc czas :P hahaah tak czy inaczej przez najbliższy rok będę dostępna wieczorami chyba że moje życie w cudowny sposób się odmieni :) Bo narazie zapowiada się praca na 4 etaty :)