WATACHA Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 malawaszka napisał(a):to darmozjady i nieroby sa i do paliwa się nie dorzucą :D Ale może robale powyłapują :) Quote
lilo Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 a te robaki to cykady - uwielbiam je - niesamowicie cykają i są niegroźne zupełnie a że brzydkie ... no cóż - nie każdy może byc śliczny :) Quote
Fides79 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 teraz moi znajomi jadą chyba we wrześniu jakoś i namawiają nas - ale cwaniaki bo jadą jednym autem w 4 osoby i nas namawiają - tylko my bez drugiej pary :evil_lol: taka promocja :lol: to namawiaj Zerduszko :cool3::cool3: Quote
WATACHA Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 lilo napisał(a):a te robaki to cykady - uwielbiam je - niesamowicie cykają i są niegroźne zupełnie a że brzydkie ... no cóż - nie każdy może byc śliczny :) Ja się nie boję tylko brzydzę.Zresztą wszystkie robale budzą mój wstręt.A które to cykady?Ja widziałam tak jakby taką wielką szczypawę, chyba z 15 cm miała, a te drugie skojarzyły mi się z wielkimi karaluchami. Quote
lilo Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 szczypawy nie widziałam żadnej - a cykady wygladaja troche jak karaluchy tylko siedzą na drzewach - najczęściej na sosnach i maja kolor kory sosnowej - takie brązowe są Quote
WATACHA Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Tamte biegały po werandzie w ilościach przerażających. Towarzyszko Lilo chcielismy serdecznie zaprosić Panią do naszej galerii ;) http://www.dogomania.pl/threads/205013-Dwa-typy%28corso-i-sznup%29-Mentor-zwany-czasem-Mendorem-i-Leo-inaczej-ma%C5%82y-...i-ja Quote
lilo Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 a gdzie byłas ?? tzn w jakiej miejscowości ?? Dziękujemy za zaproszenie , już idziemy :) Quote
WATACHA Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 lilo napisał(a):a gdzie byłas ?? tzn w jakiej miejscowości ?? Dziękujemy za zaproszenie , już idziemy :) W Zadarze. Quote
lilo Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 aaa to bardziej na północ jest , tam jeszcze nie byłam :) Quote
WATACHA Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 lilo napisał(a):aaa to bardziej na północ jest , tam jeszcze nie byłam :) Tam byliśmy i jeszcze w jednym mieście, ale zapomniałam (byliśmy tam chyba jeden dzień).W Zadarze to tak całkiem, całkiem.Tam była ta gigantyczna szczypawa, a w tym drugim mieście te "karaluchy" ;). Quote
Saththa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 [quote name='WATACHA'] Towarzyszko Lilo chcielismy serdecznie zaprosić Panią do naszej galerii ;) http://www.dogomania.pl/threads/205013-Dwa-typy%28corso-i-sznup%29-Mentor-zwany-czasem-Mendorem-i-Leo-inaczej-ma%C5%82y-...i-ja :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Hahahaha :siara::) Quote
wilczy zew Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 w Chorwacji nie byłam ale jeśli chodzi o zagraniczne wojaże to również polecam zabrać paszport Quote
lilo Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 nie moje ale w sieci znalezione :) urocze są :) Quote
Fides79 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 ojjj biedny wilczarz, jaką ma minkę, podusia by mi sie przydała pod łepetynkę :lol: Quote
lilo Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Oficjalnie żegnam wszystkich - wyjeżdżam na urlop :) Mam nadzieję że spędzicie równie miło i spokojnie czas jak ja :) Że będzie piękna pogoda w Waszych wolnych chwilach :) Pozdrawiam gorąca - Kinga P.S. Relacja po powrocie :) Quote
Saththa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Oooooo to ja oficjalnie zycze milego wypoczynku;) Quote
zerduszko Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 lilo napisał(a):Oficjalnie żegnam wszystkich - wyjeżdżam na urlop :) Mam nadzieję że spędzicie równie miło i spokojnie czas jak ja :) Że będzie piękna pogoda w Waszych wolnych chwilach :) Pozdrawiam gorąca - Kinga P.S. Relacja po powrocie :) A idź babo! Już myślałąm, ze odchodzisz z dogo czy jaki czort! Będziemy czekać, miłego wypoczynku! Quote
Rumi. Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 No to żegnamy i życzymy udanego urlopu i duuuuużo wypoczynku :) Quote
WATACHA Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='lilo']nie moje ale w sieci znalezione :) urocze są :) He, he i moje tak spały Leo rozwalony na dużym posłaniu, a Mentor zwinięty w kłębuszek na małym. [quote name='lilo']Oficjalnie żegnam wszystkich - wyjeżdżam na urlop :) Mam nadzieję że spędzicie równie miło i spokojnie czas jak ja :) Że będzie piękna pogoda w Waszych wolnych chwilach :) Pozdrawiam gorąca - Kinga P.S. Relacja po powrocie :) Oj a kiedy wracasz?Miłego wypoczynku.Będziemy czekać Quote
lilo Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 wróciłam :) ha , było miło ale się skończyło - trzeba się zabrac do pracy . Za miesiąc ruszam z budową domu i napięcie się udziela, od jutra idę do dodatkowej pracy więc stresik był na wakacjach , a i firmę trzeba prowadzic... brrrr jak ja nie cierpię miec kredytów do spłacenia !! nie wiem kiedy ja znajdę na to wszystko czas, a tu jeszcze dom na głowie i na dogo trzeba znaelźc czas :P hahaah tak czy inaczej przez najbliższy rok będę dostępna wieczorami chyba że moje życie w cudowny sposób się odmieni :) Bo narazie zapowiada się praca na 4 etaty :) Quote
Tekla64 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 no to witamy po powrocie wazne ze wypoczelas a teraz czekamy na relacje Quote
WATACHA Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Witamy się :).Czekamy na opowieści :).Szkoda, że będziesz mieć mniej czasu, ale może los Ci to w jakiś sposób wynagrodzi :) Quote
Recommended Posts