Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W tym tygodniu chyba już za późno , ale mam zamiar dać ogłoszenie do lokalnej gazety , że takową sunię znalazłam , chociaż jak by ktoś szukał to by znalazł , ja siedziałam dwa dni i przeglądałam ogłoszenia o zaginionych psach jak się Sonia do mnie przyplątała , rozglądam się też po okolicy , ale brak jakichkolwiek plakatów .

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znam wątek ale utrzymuję za dużo psów w hotelach :( one nie mają żadnych deklaracji :( i mam okropne długi. Moge jednorazowo coś wpłacić.
A sterylkę koniecznie trzeba ze skarbonki zasponsorować.

Posted

Aniu dziekuje za zaproszenie . Jestem strasznie przyblokowana finansowo ,moze w kwietniu bede mogla cos troszeczke dorzucic,ale tylko jednorazowo .sorry

Posted

[quote name='paulinken']Jestem na zaproszenie. Mogę jednorazowo coś podrzucić. Na razie nie chcę się deklarować na stałe...

[quote name='mysza 1']Znam wątek ale utrzymuję za dużo psów w hotelach :( one nie mają żadnych deklaracji :( i mam okropne długi. Moge jednorazowo coś wpłacić.
A sterylkę koniecznie trzeba ze skarbonki zasponsorować.

[quote name='IVV']Aniu dziekuje za zaproszenie . Jestem strasznie przyblokowana finansowo ,moze w kwietniu bede mogla cos troszeczke dorzucic,ale tylko jednorazowo .sorry

Dziekujemy wszystkim Cioteczkom za choć jednorazowe wsparcie.

[quote name='amica']Potwierdzam swoja deklaracje. Rozumiem, że przelew bedzie zaksięgowany za marzec?

Za tą deklarację też dziękujemy.

[quote name='Mysza2']Jestem na zaproszenie, ale sama żebram:(
Anja a pisałyście tu o pomoc w zapłaceniu za sterylkę http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29

Myszko2, dzięki za przybycie, napisałam już do Sterylkowej Skarbonki :-).

Posted

Nie wierzę, że własciciel się znajdzie. Owczarków u nas porzuconych zawsze pod dostatkiem.
Ale Aniu warto do TIT-u i Famki dać ze zdjęciem. Może ktoś ja sobie wypatrzy?

Posted

Niestety nasz TOZ nie wygrał przetargu i najprawdopodobniej nie będę mogła Soni przenieść do schronu bo od 1 kwietnia schronisko nasze nie ma zarządcy i ja wolę zamiast liczyć na schron zbierać deklarację , wysłałam dzisiaj ze 100 PW , ale jak widać odzew nie wielki :(

Posted

Anja2201 napisał(a):
było by super , ale niestety ja jeśli chodzi o FB potrafię się zalogować i na tym koniec :D

Ja niestety tez.:oops: Poprosilam pewna wspaniala dogomaniaczke, moze znajdzie czas.

Posted

bela51 napisał(a):
Ja niestety tez.:oops: Poprosilam pewna wspaniala dogomaniaczke, moze znajdzie czas.

To o mnie? Dziękuję :)
Oczywiście zrobię fb. Potrzebuję konto do wpłat (na priv) z adresem, bo rozsyłać trzeba zaraz po odzewie, żeby nikt się nie rozmyślił.
Muszę przeczytać dokładnie wątek, ściągnąć fotki, jedną przerobić na zdjęcie główne.
Jak znajdę chwile to zrobię dzisiaj, lub z rana. Link wkleję tutaj.

Posted

tayga napisał(a):
to o mnie? Dziękuję :)
oczywiście zrobię fb. Potrzebuję konto do wpłat (na priv) z adresem, bo rozsyłać trzeba zaraz po odzewie, żeby nikt się nie rozmyślił.
Muszę przeczytać dokładnie wątek, ściągnąć fotki, jedną przerobić na zdjęcie główne.
Jak znajdę chwile to zrobię dzisiaj, lub z rana. Link wkleję tutaj.

dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Konto wysyłam na pw .

Posted

ze stałą - na razie ciężko, ale mogę coś na początku kwietnia..
i gdybyście bazarek dla niej organizowały, dam jakieś fanty

ona jest śliczna i młodziutka, powinna szybko domek znaleźć..

Posted

Anja2201 napisał(a):
było by super , ale niestety ja jeśli chodzi o FB potrafię się zalogować i na tym koniec :D

Udostępnie sunie fb :)
Pora na podsumowanie jaki jest stan deklaracji jedn. i stałych. Wtedy dobrze w tytule wpisać ile brakuje za miesiąc hotelowania. W przypadku psa na którego zbierałam to pomogło!!