Tymonka Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 W tym tygodniu chyba już za późno , ale mam zamiar dać ogłoszenie do lokalnej gazety , że takową sunię znalazłam , chociaż jak by ktoś szukał to by znalazł , ja siedziałam dwa dni i przeglądałam ogłoszenia o zaginionych psach jak się Sonia do mnie przyplątała , rozglądam się też po okolicy , ale brak jakichkolwiek plakatów . Quote
paulinken Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Jestem na zaproszenie. Mogę jednorazowo coś podrzucić. Na razie nie chcę się deklarować na stałe... Quote
Mysza2 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Jestem na zaproszenie, ale sama żebram:( Anja a pisałyście tu o pomoc w zapłaceniu za sterylkę http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29 Quote
mysza 1 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Znam wątek ale utrzymuję za dużo psów w hotelach :( one nie mają żadnych deklaracji :( i mam okropne długi. Moge jednorazowo coś wpłacić. A sterylkę koniecznie trzeba ze skarbonki zasponsorować. Quote
Tymonka Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Wpłynęła kolejna deklaracja : 20 zł od Beki , bardzo dziękujemy :) I przypominam o bazarku : http://www.dogomania.pl/threads/204506-Prostownica-ciuchy-i-wiele-innych-dla-Onek-Manty-i-Soni-do-25.03 Quote
amica Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Potwierdzam swoja deklaracje. Rozumiem, że przelew bedzie zaksięgowany za marzec? Quote
IVV Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Aniu dziekuje za zaproszenie . Jestem strasznie przyblokowana finansowo ,moze w kwietniu bede mogla cos troszeczke dorzucic,ale tylko jednorazowo .sorry Quote
Ania i Kajber Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='paulinken']Jestem na zaproszenie. Mogę jednorazowo coś podrzucić. Na razie nie chcę się deklarować na stałe... [quote name='mysza 1']Znam wątek ale utrzymuję za dużo psów w hotelach :( one nie mają żadnych deklaracji :( i mam okropne długi. Moge jednorazowo coś wpłacić. A sterylkę koniecznie trzeba ze skarbonki zasponsorować. [quote name='IVV']Aniu dziekuje za zaproszenie . Jestem strasznie przyblokowana finansowo ,moze w kwietniu bede mogla cos troszeczke dorzucic,ale tylko jednorazowo .sorry Dziekujemy wszystkim Cioteczkom za choć jednorazowe wsparcie. [quote name='amica']Potwierdzam swoja deklaracje. Rozumiem, że przelew bedzie zaksięgowany za marzec? Za tą deklarację też dziękujemy. [quote name='Mysza2']Jestem na zaproszenie, ale sama żebram:( Anja a pisałyście tu o pomoc w zapłaceniu za sterylkę http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29 Myszko2, dzięki za przybycie, napisałam już do Sterylkowej Skarbonki :-). Quote
ocelot Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Nie wierzę, że własciciel się znajdzie. Owczarków u nas porzuconych zawsze pod dostatkiem. Ale Aniu warto do TIT-u i Famki dać ze zdjęciem. Może ktoś ja sobie wypatrzy? Quote
Tymonka Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Niestety nasz TOZ nie wygrał przetargu i najprawdopodobniej nie będę mogła Soni przenieść do schronu bo od 1 kwietnia schronisko nasze nie ma zarządcy i ja wolę zamiast liczyć na schron zbierać deklarację , wysłałam dzisiaj ze 100 PW , ale jak widać odzew nie wielki :( Quote
chita Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ja moge pomoc jednorazowo narazie,chociaz z 20zl postaram sie wplacic... Quote
bela51 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Wplace za kilka dni co najmniej 50 zl z bazarku dla innej ONki, ktora pojechala do domu. Na razie nie wiem ile to dokladnie bedzie. Quote
bela51 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 A moze ktos oglosilby sunie na FB ? Czasem jest duzy odzew i pomoc finansowa. Quote
Tymonka Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 było by super , ale niestety ja jeśli chodzi o FB potrafię się zalogować i na tym koniec :D Quote
fochu Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 chwilowo wspomóc finansowo nie mogę ,ale podrzucam panienkę Quote
bela51 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Anja2201 napisał(a):było by super , ale niestety ja jeśli chodzi o FB potrafię się zalogować i na tym koniec :D Ja niestety tez.:oops: Poprosilam pewna wspaniala dogomaniaczke, moze znajdzie czas. Quote
Tymonka Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Ja już chyba na dzisiaj kończę bo zamiast wysyłać pw z prośbą o pomoc wysyłam ludziom dane do przelewu :D Quote
tayga Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 bela51 napisał(a):Ja niestety tez.:oops: Poprosilam pewna wspaniala dogomaniaczke, moze znajdzie czas. To o mnie? Dziękuję :) Oczywiście zrobię fb. Potrzebuję konto do wpłat (na priv) z adresem, bo rozsyłać trzeba zaraz po odzewie, żeby nikt się nie rozmyślił. Muszę przeczytać dokładnie wątek, ściągnąć fotki, jedną przerobić na zdjęcie główne. Jak znajdę chwile to zrobię dzisiaj, lub z rana. Link wkleję tutaj. Quote
Tymonka Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 tayga napisał(a):to o mnie? Dziękuję :) oczywiście zrobię fb. Potrzebuję konto do wpłat (na priv) z adresem, bo rozsyłać trzeba zaraz po odzewie, żeby nikt się nie rozmyślił. Muszę przeczytać dokładnie wątek, ściągnąć fotki, jedną przerobić na zdjęcie główne. Jak znajdę chwile to zrobię dzisiaj, lub z rana. Link wkleję tutaj. dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Konto wysyłam na pw . Quote
malicja Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 jestem i ja z PW. Podrzuce grosik, poprosze o konto Quote
sylwija Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ze stałą - na razie ciężko, ale mogę coś na początku kwietnia.. i gdybyście bazarek dla niej organizowały, dam jakieś fanty ona jest śliczna i młodziutka, powinna szybko domek znaleźć.. Quote
Havanka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jestem na zaproszenie. Jest mi bardzo przykro, że nie mogę pomóc finansowo. Quote
amica Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Anja2201 napisał(a):było by super , ale niestety ja jeśli chodzi o FB potrafię się zalogować i na tym koniec :D Udostępnie sunie fb :) Pora na podsumowanie jaki jest stan deklaracji jedn. i stałych. Wtedy dobrze w tytule wpisać ile brakuje za miesiąc hotelowania. W przypadku psa na którego zbierałam to pomogło!! Quote
Recommended Posts