Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy i cieszymy się ze pojawiło się światełko i nadzieja na lepszy los dla Ady.Niecierpliwie czekamy na wieści ze Ada juz w aucie jedzie do Donki!Pierwszy krok zrobiony decyzja zapadła.

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmieńmy małej imię o na Ada nie reaguje , a na Sonia tak . A teraz niespodzianka , sunia zamknięta na podwórku , szykujemy się powoli do drogi.

Daj chrupka :

lubię smyranko pod brodą :)

i jedno ładniejsze bo się pogoda poprawiła :

Posted

To słoneczko to dla Soni na lepszą przyszłość!Przemiła niespodzianka! Suni nic nie grozi! Teraz bezpieczny transport. Czekamy na wieść.Sonia chyba wie ze jest kochana bo na zdjęciach weselsza.Piękna psia pannica.No nie mogę wytrzymać BŁAGAM napiszcie że dojechała bezpiecznie.

Posted

Właśnie wróciłam do domu , Sonia ( a dokładnie to pozostawiłam Donce nadanie imienia suni) okazała się kochaną przylepą , zero agresji :):) Jest super , ale teraz potrzeba kasy , ja zaraz robię bazarek .

Aniu przepraszam , że nie dałam znać , że jedziemy , ale od rana było tyle stresów czy wszystko pójdzie ok , że zapomniałam spisać twojego numeru .

Posted

[quote name='Negrita8']jak dobrze, że jest bezpieczna, dzięki Anja 2201 i wszystkim pomagającym :)

Też bardzo się cieszę, dziękuję, szczegolnie anji i jej mężowi za transport, a Iwonce -Donce za przyjęcie Soni.
Dzięki też za zdjęcia.
Dobrze, że sunia okazała się łagodna, bo miałam wyrzuty sumienia, ze podrzucamy Donce trudnego psa- szczególnie ze wzgledu na Olę i siostrzeńca Iwonki.

Anja, tak jak słusznie powiedziałaś wczoraj - musimy teraz skupić sie na szybkiej sterylce, bo nie wiadomo, czy sunia nie jest już w ciąży.
A swoją drogą Iwonka to Anioł- przyjęła sunie praktycznie bez deklaracji.

Powiem więc "prosto z mostu" : CIOTKI- KASA - PROSIMY BARDZO.

Posted

Anja2201 napisał(a):
Już poprawiam w rozliczeniu :)

To ja zapomniałam o nicku. Podrzuce jeszcze cos Oneczce na pocztku kwietnia, ale stalej deklaracji juz chyba nie udźwigne.

Posted

[quote name='bela51']To ja zapomniałam o nicku. Podrzuce jeszcze cos Oneczce na pocztku kwietnia, ale stalej deklaracji juz chyba nie udźwigne.
Izo, dziękujemy.

Nasza kochana Laleczka - jak dobrze, że już jest bezpieczna :-).

Posted

Zadzwonię wieczorem do Donki , dowiem się jak tam nasza malutka i postaram się jakiś tekst napisać , ale u mnie z tym kiepsko , no i chyba warto na lepsze foty poczekać .

Posted

U suni wszystko ok , rano była jeszcze przestraszona , ale po południu było już lepiej , całkiem nieźle chodzi na smyczy co znaczy , że jednak na niej kiedyś chodziła , teraz musimy się zastanowić czy liczymy na to że od 1 kwietnia sonia idzie do schronu, czy staramy się ją utrzymać w hoteliku .

Posted

400 zł z jej karmą , 320 zł z naszą ( ja cały czas próbuję załatwić karmę ) .Za transport ja zapłacę w kwietniu to moje deklarowane 50 zł , postaram się też pozbierać po znajomych .