Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stałe :
Amica – 10 zł
kmurdz - 10 zł

Razem : 20 zł

Jednorazowe:
Negrita8 – 50 zł
bela51 – 10 zł + 50 zł
arim – 30 zł
znajoma Asik007 – 50 zł
beka – 20 zł
chita - 20 zł
Wiktoria F – 20 zł
paulinken - coś??
malicja – coś ??

Razem :
250 zł

Ja deklarowałam 50 zł miesięcznie od kwietnia więc w kwietniu zapłacę za transport (TZ zgodził się poczekać ) , więc swoją deklarację mogę w maju wpłacić , ale liczę , że już innemu psu bo sonia będzie w domu :)

Zaraz zadzwonię do Donki , poproszę o zdjęcia i biorę się za ogłoszenia .

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem.Sonia pierwszy dzień była wystraszona-nawet na spacerach chodziła grzecznie na smyczy.Dzisiaj juz się wyluzowała-ciągnie jak dzika:-).Uwielbia zabawę piłką i patykami.Jest wesołym psem.Nie wykazuje agresji w stosunku do ludzi.Ma zapalenie oka -podaje jej krople dostarczone przez Anie.Jutro zrobię zdjęcia .

Posted

Dzięki Iwonko za wieści :) A ja błagam o deklarację !!!! Trzeba szybko robić sterylkę bo jak mała dostanie cieczki to Iwonka nam oszaleje z tyloma nie kastrowanymi psiakami i kto się naszą sonią zajmie ??

Jeszcze jedno u Iwony kastracja wyjdzie około 400 zł , więc myślę , że przywiozę Sonię do siebie , u mnie koszt kastracji to około 200 zł + 100 zł paliwo , więc chyba warto bo 100 zł zostaje w skarbonce Soni .

Posted

[quote name='Anja2201']Dzięki Iwonko za wieści :) A ja błagam o deklarację !!!! Trzeba szybko robić sterylkę bo jak mała dostanie cieczki to Iwonka nam oszaleje z tyloma nie kastrowanymi psiakami i kto się naszą sonią zajmie ??

Jeszcze jedno u Iwony kastracja wyjdzie około 400 zł , więc myślę , że przywiozę Sonię do siebie , u mnie koszt kastracji to około 200 zł + 100 zł paliwo , więc chyba warto bo 100 zł zostaje w skarbonce Soni .

a akcja sterylizacja nie pomoze w oplaceniu sterylki?
jest jeszcze akcja kastracja-dofinansowanie 150zl
http://www.dogomania.pl/threads/130324-Akcja-kastracja-Przyjaciele-Czterech-%C5%81ap

Posted

[quote name='kmurdz']moge tylko 10 miesiecznie dorzucic. dajcie znak jak bedzie zbiorka. trzymam kciuki za sunie!

moge tylko 10 miesiecznie dorzucic. dajcie znak jak bedzie zbiorka. trzymam kciuki za sunie!

Bardzo dziękujemy :) Konto wyślę zaraz na pw

Posted

[quote name='tayga']Przepraszam, że dopiero teraz, ale miałam problemy z kompem. Nie pozwalało mi załozyć wydarzenia. A może to fb był przeładowany.
Zaprosiłam 334 osoby, teraz Wasza kolej :)
http://www.facebook.com/event.php?eid=203735309655092&pending

Przydadzą się lepsze fotki.
Jeśli trzeba coś zmienić lub kogoś zrobić współadministratorem to proszę krzyczeć

Dzięki ogromne , a ja mam może głupie pytanie , ale jak mam zapraszać ludzi ??

Posted

Przelewam dzisiaj 100 zł dla suni z bazarku katarzyny09. Pieniadze mialy byc dla Paris, ale ONeczka juz grzeje kosmaty tyłeczek w swoim domu.
Bardzo dziekujemy Kasiu !

Juz przelane :lol:.