Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja miałam bardzo interesujący telefon w sprawie Soni , państwo chcieli by pod koniec tygodnia odwiedzić SONIĘ , jutro pogadam z Donką , ale myślę , że nie będzie problemów.

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonia właśnie ma zabieg , koszt może się okazać ciut większy ponieważ sunia waży 33 kg , nie 20 jak mówiłam , ale nie będzie więcej niż 250 zł więc i tak jest ok .
Jutro wstawię fotki bo dzisiaj brak czasu .

Posted

Sonia po sterylce , wszystko jest ok , koszt to 250 zł + 100 zł transport , z dobrych wiadomości koszt pierwszego miesiąca u Donki to 320 zł , udało mi się znaleźć sponsora karmy :)

Posted

Widok radosnego psa jest przepiękny:loveu::loveu::loveu: A ci państwo to z daleka bo Sonia to teraz gwiazda foto i bez miłych foto niespodzianek będzie smutno.

Posted

bela51 napisał(a):
Czy to Sonia tak hasa po sterylce ? Mam nadzieje, ze nie, bo to chyba nie wskazane.

Spokojnie , to jeszcze przed , dojechałyśmy za wcześnie więc zamknęłam swoje psy i puściłam Sonię :) Po nie była w stanie tak hasać

PACZEK napisał(a):
Widok radosnego psa jest przepiękny:loveu::loveu::loveu: A ci państwo to z daleka bo Sonia to teraz gwiazda foto i bez miłych foto niespodzianek będzie smutno.

Państwo z Warszawy , pan ma dzwonić i umawiać się na oglądanie Soni , ale myślę , że można kogoś na wizytę już szukać.

Posted

Sonia wygląda na zadowoloną. Te wiosenne zdjęcia krzepią. Mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie i nie będzie interesowała się szwami. Donko, czy Sonia nosi ubranko posterylizacyjne, które osłania brzuszek?

Posted

Anja2201 napisał(a):
A gdzie wszystkie ciotki ??? Kto trzyma kciuki za domek ???
No to mamy jasność wujkom kciuków trzymać nie wolno:kciuki: to jest sexizm drogie Cioteczki.A swoją drogą TY Anja2201 masz dobrą ręką do adopcji.Ale lojalnie Pana uprzeć ja mam 70 km do Warszawy,więc niech ją pokocha jak my ją kochamy:loveu:.Myślę(ha,ha,ha) że Sonia czuje się dobrze choć po zabiegu.:kciuki:KCIUKAM:kciuki: