Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia jest w hoteliku u Donki , pinie zbieramy na sterylkę , zobaczymy ile w poniedziałek dojdzie pieniążków , może udało by się we wtorek sunię przywieść na sterylkę ( wtedy mogło by być jeszcze taniej ) .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Sunia jest w hoteliku u Donki , pinie zbieramy na sterylkę , zobaczymy ile w poniedziałek dojdzie pieniążków , może udało by się we wtorek sunię przywieść na sterylkę ( wtedy mogło by być jeszcze taniej ) .

Nie ma przeciwwskazań zdrowotnych, by teraz przeprowadzić zabieg? Trzymam kciuki za małą.

Posted

Ona od przynajmniej 3 tygodni je regularnie ( ja ją karmiłam ) wygląd całkiem nieźle i myślę , że nie ma żadnych przeciwwskazań , poza tym pomyślmy co będzie jeśli sunia jest już w ciąży .

Posted

IVV napisał(a):
Aniu moga byc ukryte powody ....ona jest strasznie chuda ,zaniedbana ,nie dojadala...

Myślę, że wet ją dokładnie zbada, zanim zabierze się za ciachanie i w razie co zleci leczenie suni, a termin sterylki przesunie...

Posted

chita napisał(a):
poszla moja jedn deklaracja na 20zl, tylkow tytule wpisalam na Ade:roll:

Dzięki ogromne , będę wiedziała o co chodzi

Wpłaty które już dotarły :
WIKTORIA F.- 20 zł
Negrita8 - 50 zł
ARIM- 30 zł
Bela51 -10 zł
Beka - 20 zł
AS_ANIMALI - 50 zł
AMICA - 10 zł
Anja2201- 30 zł
MALICJA -30 zł
z bazarku katarzyny09 bela51 - 100 zł
ulka18 -25 zł
Razem : 365 zł

Jutro sterylka , myślę , że całkowity koszt , razem z transportem nie przekroczy 350 zł , to i tak o około 100 zł mniej niż tam na miejscu .

Posted

Sonia jest śliczna... naprawdę bardzo chciałabym pomóc, ale finansowo teraz nie najlepiej więc niestety nie będę mogła pomóc w ten sposób..:-( naprawdę wspieram duchowo sunie, bęę zaglądać;)