Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tyle pw wysłanych i nikogo:(( a czas płynie nieubłaganie...help!!!

Dumeczka przeszła dziś bardzo pozytywnie test na koty. W kociarni było ich 5, Dumka chodziła sobie między nimi, one ocierały się o nią i wykazywały zainteresowanie a ona przyjmowała to wszystko ze stoickim spokojem. Może mieszkać w domu z kotami!

Posted

Jestem na zaproszenie, niestety nie jestem w stanie pomóc stałą deklaracją, ale mogę wpłacić jednorazowo 20 zł. Sunia jest naprawdę śliczna:) Poproszę o dane do wpłaty na PW.

Posted

Hej! Mogę pomóc jakąś wpłatą jednorazową, bo mam już dużo deklaracji stałych. Proszę o namiary na konto na PW. Pozdrawiam i mam nadzieję, że Dumce się wreszcie uda i znajdzie swojego człowieka. Pozdrawiam:-)

Posted

dziękuje Agata i mparsley! zaraz przesle nr konta

bazarek będzie w tym również dla Dumki ale czekamy az si_bcw bedzie miala staly dostep do kompa, poza tym jesli psiak, dla ktorego byl ostatni bazarek faktycznie w najbliższym czasie pojedzie do domu, to Dumce przypadnie w spadku po nim 60zl z kawalkiem

Posted

[quote name='winter7']To ja mogę zadeklarować 100zł miesięcznie deklaracji stałej.
Kiedy Dumka mogłaby jechać do dt?[/QUOTE]

O Matko!!!:multi: Dziekujemy!!!! :loveu:

Posted

[quote name='winter7']To ja mogę zadeklarować 100zł miesięcznie deklaracji stałej.
Kiedy Dumka mogłaby jechać do dt?[/QUOTE]

o jezu, ale deklaracja:crazyeye: - to jeszcze nie może jechać? ile jest już stałych?