Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='winter7']To ja mogę zadeklarować 100zł miesięcznie deklaracji stałej.
Kiedy Dumka mogłaby jechać do dt?[/QUOTE]
Oooooooooooooooooooooooooooo matkooooooooooooo:-)))))))))))
cuda jednak sie zdarzaja!!:-)))))))))
powinnas zmienic nikc z winter na summer....dzieki Tobie,az slonce zaswiecilo!!!!!:-)))))

Posted

[quote name='winter7']Ktoś mnie rozszyfrował :)

I mam pewien osobisty powód. :([/QUOTE]
Z każdym psiurkiem odchodzi jeden cudowny i idealny wszechświat to naprawdę smutne.Przykro nam bardzo.

Posted

winter7!!! dziękuję!!!!!!!!! w końcu udało się!!! Dumko pojedziesz do dt!!!!!!!!!!!! muszę ochłonąć, później napiszę......

ps. płomyczki dla Dexia [']['][']['][']

Posted

[quote name='martka1982']masa, nie masa, 130 nadal brakuje:(
bardzo dziękujemy za wpłate jednorazową. numer konta już przesłałam:)[/QUOTE]

Chodziło mi o to, że ja już mam bardzo dużo stałych deklaracji, dlatego jedyne co mogę zrobić to pomóc jednorazową wpłatą :) Numer konta już mam, dziękuję

Posted

a ja sierota źle Cię zrozumiałam Agnieszko
przekazuje schronisku info,że Dumka może jechać. muszą jakiś transport załatwić
napisałam również do Biafry prośbę aby się odezwała to dogramy szczegóły wyjazdu:)

Posted

dziękuję za zaproszenie martika1982,cieszę się,że Dumka ma już deklaracje ,ja i tak nie mogłabym pomóc finansowo:oops:,za dużo mi się nazbierało...
Życzę Dumce szczęścia na nowej drodze życia:loveu:

Posted

[quote name='martka1982']a ja sierota źle Cię zrozumiałam Agnieszko
przekazuje schronisku info,że Dumka może jechać. muszą jakiś transport załatwić
napisałam również do Biafry prośbę aby się odezwała to dogramy szczegóły wyjazdu:)[/QUOTE]

Huuura :D u Biafry będzie miała jak w niebie :D

Posted

[quote name='martka1982']a ja sierota źle Cię zrozumiałam Agnieszko [/QUOTE]
martka1982, to nie Twoja wina, to ja się źle wyraziłam :) Najważniejsze, że deklaracje udało się uzbierać i jest też kilka jednorazowych wpłat także mam nadzieję, że na transport też się uzbiera

Posted

[quote name='Kamila_s']a jednak cuda sie zdarzaja!!!:-))))))))

cud to się dopiero zdarzył!!!!! odezwał się dziś do mnie domek dla Dumki! rozmawiałyśmy wielokrotnie przez telefon, również nasza prezeska już rozmawiała z tym Państwem no i są zdecydowani! przesłali mi mnóstwo mmsów swojego domu i ogrodu, w tym również jego mieszkańców (są koty i dwie bardzo stare suczki) oraz np ogrodzenia.
A więc Dumeczka nie będzie samotna, jedyne czego Pani się obawia to tego czy nie będzie goniła kotów. na wszelki wypadek sprawdzimy ją jeszcze raz na koty, choć ostatnio była sprawdzana i zdała test w 100%. Państwo mają dwie odratowane suczki ze schroniska i niedawno odszedł im piesek. Dumka będzie latem mieszkać w ogrodzie, będzie to również czas dla niej aby zapoznać się z nowym miejscem i jego mieszkańcami. ogród jest spory, z wejściem na werandę, zaciemniony i bardzo zielony.
postanowiłam zawieźć Dumkę osobiście w najbliższy piątek. dzięki temu upewnimy się, że na pewno wszystko jest w porządku. Dom jest w Kołobrzegu.

i co Wy na to?? Pani znalazła Dumkę na dogomanii. Bardzo przejęła się jej losem, tymi 11 latami za kratami.....Nie martwcie się,że nie robimy wizyty przed adopcją. Sprawdzę dom osobiście, w najgorszym wypadku wrócę z Dumką. Pani działa na rzecz zwierząt od lat, wielu bezdomniakom uratowała już życie, wiele z nich dokarmia do tej pory, sterylizuje, szuka im domów itd. bardzo prozwierzęca rodzina.

jednocześnie, skoro uzbieraliśmy już deklaracje to czy mogę prosić osoby deklarujące o przerzucenie swoich deklaracji na tę oto suczkę?

wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/210206-Maczka-w-schronisku-ca%C5%82e-%C5%BCycie-13-lat.uwierzycie-szukamy-dt!

ona jest od 13 lat w schronisku, więc przebiła nawet Dumkę a właśnie zbieramy dla niej na dt aby mogła nauczyć się żyć.
do każdej z osób deklarujących napiszę również pw z tą prośbą.

Próbowałam skontaktować się z Biafrą, zostawiłam info na jej profilu, gdyż ma zapchaną skrzynkę, nadal jednak nie odezwała się do mnie, więc nie wie o tej sytuacji.

transport wyniesie 140zł

Posted

No kurcze top wiadomość jeszcze jestem w szoku napisz choć gdzie ten cudowny domek.
No nie mogę uwierzyć to ta pozytywna energia od Cioteczek z tego wątku. Ale foty prosimy obowiązkowo. Pies potylu latach więzienia za niewinność idzie do domu to jest hit.

Posted

[quote name='Nano']W Kołobrzegu :)[/QUOTE]:loveu::loveu::loveu:Jednak wspaniali ludzie tam mieszkają:loveu::loveu::loveu:
:kciuki::kciuki::kciuki:Kciukamy za dojazd bezpieczny:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='PACZEK']No kurcze top wiadomość jeszcze jestem w szoku napisz choć gdzie ten cudowny domek.
No nie mogę uwierzyć to ta pozytywna energia od Cioteczek z tego wątku. Ale foty prosimy obowiązkowo. Pies potylu latach więzienia za niewinność idzie do domu to jest hit.[/QUOTE]

Foty na pewno porobię jak ją zawiozę a potem to oczywiście jeśli okaże się,że umiejętności wklejania na wątek będzie brak, to zostawię maila i ja będę wstawiać:)