Kamila_s Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 NO TO z rana chociaz podrzuce...moze znajdzie sie ktos nowy do deklaracji...... Quote
Gosia. Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 BARDZO PROSZĘ O POMOC !!! http://www.dogomania.pl/threads/208004-SZCZENIAK-SZUKA-DT-LUB-DS-i-znaleźć-nie-może-kto-mu-pomoże/page3 Quote
arim Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Lara Supeeeer! Może przełamiesz zlą passę Dumki! Już jest 155zł stałych! Dalej proszę!!!!! Quote
Kamila_s Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Lara super!!!!!!!!!:-))))))))))))))))))))))))) niech sie stanie cud i znajda sie jeszcze dobre anioly dla Dumki:-) Quote
__Lara Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 No muszą :) mam nadzieję, że mnie Mąż nie zabije :) wpiszę ją sobie na koncie do zdefiniowanych odbiorców. A mogę prosić o nr konta? :) Wpłacać już? :) Quote
Kamila_s Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Lara ja tez mam dluga liste deklarowanych wplat i Cie rozumiem:-) moj maz juz nawet nic nie mowi:-)))) wiem,ze na razie zbieramy wplaty i czekamy az uzbieramy odpowiednia liczbe osob by moc placic za domek tymczaoswy:-) Quote
si_bcw Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 dzięki _Lara! jak zapadnie decyzja, żeby juz wpłacać, wyślę pw:) Quote
feliksik Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Paluszek - potrącony przez auto, połamany, choroba Perthesa - zajrzyjcie, pomóżcie uzbierać kwotę na operację: http://www.dogomania.pl/threads/208818-Paluszek-potrącony-złamane-paluszki-i-nie-tylko-brak-funduszy-na-leczenie!!! Quote
__Lara Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='Kamila_s']Lara ja tez mam dluga liste deklarowanych wplat i Cie rozumiem:-) moj maz juz nawet nic nie mowi:-)))) wiem,ze na razie zbieramy wplaty i czekamy az uzbieramy odpowiednia liczbe osob by moc placic za domek tymczaoswy:-) No mój był wczoraj mega wściekły jak dowiedział się ile poszło w tym miesiącu już na psy, ale trudno :cool1: si_bcw dzięki _Lara! jak zapadnie decyzja, żeby juz wpłacać, wyślę pw:smile: Oki, to przypomnijcie mi na Pw to wtedy wpłacę :) Quote
paulinken Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 __Lara napisał(a):No mój był wczoraj mega wściekły jak dowiedział się ile poszło w tym miesiącu już na psy, ale trudno :cool1: Dlatego ja nigdy nie mówię ;) Quote
__Lara Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 paulinken napisał(a):Dlatego ja nigdy nie mówię ;) No właśnie też wychodzę z założenia, że chyba lepiej nie mówić :evil_lol::evil_lol: Quote
Secia Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 a czy już jest pomysł gdzie Dumeczka będzie miała DT? Ja daję jednorazowo 30,- proszę przypomnieć bo starość nie radość Quote
si_bcw Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Secia napisał(a):a czy już jest pomysł gdzie Dumeczka będzie miała DT? Ja daję jednorazowo 30,- proszę przypomnieć bo starość nie radość dziękujemy martka wstaw proszę do 1.posta, bo starość nie radość ;) Quote
Secia Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ponawiam pytanie czy jest pomysł na DT dla DUMKI?? Quote
si_bcw Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 martka1982 napisał(a):dziewczyny, wszystko jest w pierwszym poscie Dumka mieszkalaby u Biafry w domu pod Krakowem. jest potencjalne DT Quote
__Lara Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Hopamy, może ktoś cosik zadeklaruje dzisiaj? :) Quote
martka1982 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 niestety rozsyłanie pw nie daje żadnych rezultatów:( Quote
martka1982 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Dumeczka była z nami dziś na spacerku, szła wypłoszona przy nodze jak zawsze, tym bardziej,że nie było kumpla Dizla Quote
Recommended Posts