martka1982 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='feliksik']to kiedy Dumka jedzie?[/QUOTE] wyjeżdżamy jutro około godziny 13 Quote
feliksik Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='martka1982']wyjeżdżamy jutro około godziny 13[/QUOTE] ale wspaniałe wieści - ten cud zapamiętam chyba na zawsze. I zdjęcia proszę - duuuuuużo zdjęć z domku Quote
Kamila_s Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 jutro wielkiiiiiiiiiiiii dzien!!!!!!!!!!!:-)))))))))))))) Quote
martka1982 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 po odstawieniu Dumki zadzwonię do si_bcw i opowiem jej jak było to napisze Wam na wątku,żebyście nie musiały długo czekać a zdjęcia i pełna relacja będą dopiero po moim powrocie Quote
__Lara Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='martka1982']po odstawieniu Dumki zadzwonię do si_bcw i opowiem jej jak było to napisze Wam na wątku,żebyście nie musiały długo czekać a zdjęcia i pełna relacja będą dopiero po moim powrocie[/QUOTE] Super :) na Ciebie martka to zawsze można liczyć :D Quote
terra Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 To mocno trzymam kciuki, żeby wszystko było jak trzeba i za Dumeczkę, żeby jej się spodobało od razu. Quote
Cleo2008 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 hurra hurra hurra!!!!! martka ciesze sie strasznie:) prosze o zdjecia! Quote
arim Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Martko,porządziłam sie bez pytania i na FB napisalam ,że Dumka jedzie do domku do Kolobrzegu i że pieniążki,ktore wpłynely na Dumkę chcesz przekazać Maszy.Jak pokaże się Secia ,to może wklei tam zdjęcia Dumki z nowego domku.Myślę,że wypadało powiadomić tam ludzi kibicujących Dumce,a osoby ,ktore wpłacily na Dumkę,żeby wiedziały o Maszy. Quote
annavera Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Trochę mnie tu nie było i proszę jakie wieści :) Aż mi się łezka zakręciła, bo bardzo trzymałam kciuki za Dumkę. Tak się cieszę, tym bardziej że sama nad nią się zastanawiałam, a widzę, że trafiła o wiele lepiej niż by miała u mnie :multi: :multi: :multi: To już dziś ! Na dodatek na zdjęciach z kotem Dumka wygląda super :) Mam nadzieję, że dogada się z suniami rezydentkami.No i cieszę się, że jeszcze pozna spacerki nad morze w swoim życiu :) Lepszego zakończenia nie można wymarzyć :) Quote
arim Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 A ja myślałam,że Dumka i tak do Ciebie trafi,że w końcu TZ zmięknie.Annawera,ale zobacz sądzone jej było morze-jak nie w Gdyni to w Kolobrzegu :) ciekawe jak tam dziewczyny? T Quote
Olga7 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Wczoraj juz czytalam,że Dumka już znalazla dom i bardzo mnie to cieszy.Tym bardziej,że ona jest taka spokojna chyba,wycofana nieco a nawet może zrezygnowana a teraz odżyje nareszcie w swoim domu .:loveu: Oby wszystko bylo dobrze i adopcja byla udana !!! Dumka to b.ladna i mila sunia .:p Quote
annavera Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 szczerze mówiąc ja też myślałam, że w końcu do mnie przyjedzie :) Miałam w planach odwiedzić ją w wakacje i poznać osobiście z moim psiakiem. No ale myślę, że trafiła lepiej. U mnie faktycznie i ogrodu nie ma, więc i miejsca mniej, przez co byłaby w większym stresie, bo stale jest ruch w domu I dzieciaki pohałasować lubią, no a mój pies potrzebuje kompana do zabawy (choć i nieco ogłady od stonowanej suczki mógłby nabrać;) Ale dla mnie to nic straconego, bo nieszczęśliwych psiaków niestety pełno, a bardzo się cieszę, że właśnie Dumce tak dobrze się trafiło. Już nie mogę sie doczekać pierwszych relacji ;) Quote
Nano Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 terra napisał(a):Niecierpliwie czekam na wieści.... i ja czekam :) Quote
shila1404 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 miejmy nadzieje ze bedzie wiecej takich happy end-ów :D Quote
Kamila_s Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 czekamy niecierpliwie na wiadomosci i zdjeciaaaaaaaaaaaaaaaa:-))))))))))) Quote
si_bcw Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 przelałam 140zł na transport na konto martka1982 jest parę wpłat na Dumkę, ale poinformuję o nich na wątku Maczki (nie Maszy ;) ) bo na nią są przeniesione no i też tęsknie wyczekuję info, jak wszystko poszło Quote
si_bcw Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 rozmawiałyśmy ale nie mogłam być przy kompie. Dumka jest w nowym domu, z sunią ok, z kotami ok, ale była bardzo wystraszona, próbowała się chować. kolejne dni ważne i kciuki trzeba trzymać Quote
feliksik Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 oj to kciuki będziemy trzymać - Dumko daj się pokochać w nowej rodzinie Quote
Recommended Posts