Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='martka1982']wyjeżdżamy jutro około godziny 13[/QUOTE]
ale wspaniałe wieści - ten cud zapamiętam chyba na zawsze. I zdjęcia proszę - duuuuuużo zdjęć z domku

Posted

po odstawieniu Dumki zadzwonię do si_bcw i opowiem jej jak było to napisze Wam na wątku,żebyście nie musiały długo czekać
a zdjęcia i pełna relacja będą dopiero po moim powrocie

Posted

[quote name='martka1982']po odstawieniu Dumki zadzwonię do si_bcw i opowiem jej jak było to napisze Wam na wątku,żebyście nie musiały długo czekać
a zdjęcia i pełna relacja będą dopiero po moim powrocie[/QUOTE]

Super :) na Ciebie martka to zawsze można liczyć :D

Posted

Martko,porządziłam sie bez pytania i na FB napisalam ,że Dumka jedzie do domku do Kolobrzegu i że pieniążki,ktore wpłynely na Dumkę chcesz przekazać Maszy.Jak pokaże się Secia ,to może wklei tam zdjęcia Dumki z nowego domku.Myślę,że wypadało powiadomić tam ludzi kibicujących Dumce,a osoby ,ktore wpłacily na Dumkę,żeby wiedziały o Maszy.

Posted

Trochę mnie tu nie było i proszę jakie wieści :) Aż mi się łezka zakręciła, bo bardzo trzymałam kciuki za Dumkę. Tak się cieszę, tym bardziej że sama nad nią się zastanawiałam, a widzę, że trafiła o wiele lepiej niż by miała u mnie :multi: :multi: :multi:
To już dziś !

Na dodatek na zdjęciach z kotem Dumka wygląda super :) Mam nadzieję, że dogada się z suniami rezydentkami.No i cieszę się, że jeszcze pozna spacerki nad morze w swoim życiu :) Lepszego zakończenia nie można wymarzyć :)

Posted

A ja myślałam,że Dumka i tak do Ciebie trafi,że w końcu TZ zmięknie.Annawera,ale zobacz sądzone jej było morze-jak nie w Gdyni to w Kolobrzegu :) ciekawe jak tam dziewczyny?
T

Posted

Wczoraj juz czytalam,że Dumka już znalazla dom i bardzo mnie to cieszy.Tym bardziej,że ona jest taka spokojna chyba,wycofana nieco a nawet może zrezygnowana a teraz odżyje nareszcie w swoim domu .:loveu: Oby wszystko bylo dobrze i adopcja byla udana !!! Dumka to b.ladna i mila sunia .:p

Posted

szczerze mówiąc ja też myślałam, że w końcu do mnie przyjedzie :) Miałam w planach odwiedzić ją w wakacje i poznać osobiście z moim psiakiem. No ale myślę, że trafiła lepiej. U mnie faktycznie i ogrodu nie ma, więc i miejsca mniej, przez co byłaby w większym stresie, bo stale jest ruch w domu I dzieciaki pohałasować lubią, no a mój pies potrzebuje kompana do zabawy (choć i nieco ogłady od stonowanej suczki mógłby nabrać;) Ale dla mnie to nic straconego, bo nieszczęśliwych psiaków niestety pełno, a bardzo się cieszę, że właśnie Dumce tak dobrze się trafiło. Już nie mogę sie doczekać pierwszych relacji ;)

Posted

przelałam 140zł na transport na konto martka1982
jest parę wpłat na Dumkę, ale poinformuję o nich na wątku Maczki (nie Maszy ;) ) bo na nią są przeniesione
no i też tęsknie wyczekuję info, jak wszystko poszło

Posted

rozmawiałyśmy ale nie mogłam być przy kompie. Dumka jest w nowym domu, z sunią ok, z kotami ok, ale była bardzo wystraszona, próbowała się chować. kolejne dni ważne i kciuki trzeba trzymać