Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już mam dwa psy i inne zwierzaki więc pzygarnąć nie dam rady, mogę dać 10zł miesięcznie, więcej nie wycisnę bo już mam też inne deklaracje :( Na pewno trzeba ją wyciągać bo malutka jest tyle czasu w schronisku i jeszcze nie zaznała prawdziwej miłości to aż serce boli...

Proszę tylko o przypomnienie raz w miesiącu, bo ostrzegam, że mam sporo na głowie i z moją pamięcią ostatnio gorzej... I nr. konta na pw.

Posted

Jestem na zaproszenie.Psinka śliczna.Ale tylko podrzucę i zapiszę bo naprawdę nie dam rady teraz z finansami ale może po10 coś psince wyślę.
Proszę ewentualnie o przypomnienie bo pamięć przy tylu biedakach już szwankuje.

Posted

ojeju jakie piękne nuzięta w kropeczki:) fajniutka ta wasza Dumeczka... niestety nie mogę pomóc finansowo bo moje pieski leżą z deklaracjami......choć podniosę laleczkę

Posted

[quote name='himba']Witam! Jestem na zaproszenie.Ile Dumka ma lat? jak reaguje na koty i inne psy??[/QUOTE]

odpisałam już na pw ale i tutaj napiszę:
Dumka ma 11 lat, mogę sprawdzić jak reaguje na koty, wprowadze do kociarni i poosberwuję
jeśli chodzi i psy, to Dumka czuje sie swietnie z samcami, a z suczkami to kiedys bylo tak,ze jak biegala po podworku to probowala dominowac i zamkneli ją do kojca, to bylo lata swietlne temu. teraz gdy wyprowadzamy ja na spacery akceptuje suczki bez najmniejszego problemu ale nie moge powiedziec, ze na 100% bedzie akceptowac jakas suczke w nowym miejscu, gdy juz poczuje sie tam pewnie.

dziękuje wszystkim za odwiedzenie Dumeczki, osobom zainteresowanym przesyłam konto do wpłat na Dumkę
dzięki dyszce od Anashar do szczęscie dzieli Dumkę nie 140zł a 130....

Posted

Pomóżcie proszę :(

Toro to psi staruszek, który pomału popada w depresję :(

Nie pozwólmy, by odszedł zapomniany w schronie :(

Dziś BUDRYSEK widziała go w schronie całego przemokniętego, bo od 2 dni pada :(

wątek: klik

Posted

[quote name='Agnieszka103']Jestem na zaproszenie. Stałych deklaracji już cała masa, ale przynajmniej jednorazowo prześle kilka złotych. Poproszę o dane do przelewu[/QUOTE]

masa, nie masa, 130 nadal brakuje:(
bardzo dziękujemy za wpłate jednorazową. numer konta już przesłałam:)