Roland_De Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Jestem na zaproszenie, 20 PLN miesiecznie dorzucam sie, pls o numer konta Quote
NikaEla Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 nie dam rady się dorzucić, ale mogę wątek podrzucić ;) Quote
martka1982 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Roland_De']Jestem na zaproszenie, 20 PLN miesiecznie dorzucam sie, pls o numer konta[/QUOTE] dziękujemy bardzo! zaraz prześlę numer konta:) Quote
Nova77 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 ja też jestem, dorzucę narazie coś jednorazowo, ale grosz do grosza.... Quote
Kamila_s Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Roland bravooo!!!!!!:-))))))) ilez to nowych osob przybyloooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))) witajcie witajcie!!!!!!!!!!!!!!:-)))))))))) Quote
himba Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Witam! Jestem na zaproszenie.Ile Dumka ma lat? jak reaguje na koty i inne psy?? Quote
Anashar Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Już mam dwa psy i inne zwierzaki więc pzygarnąć nie dam rady, mogę dać 10zł miesięcznie, więcej nie wycisnę bo już mam też inne deklaracje :( Na pewno trzeba ją wyciągać bo malutka jest tyle czasu w schronisku i jeszcze nie zaznała prawdziwej miłości to aż serce boli... Proszę tylko o przypomnienie raz w miesiącu, bo ostrzegam, że mam sporo na głowie i z moją pamięcią ostatnio gorzej... I nr. konta na pw. Quote
PACZEK Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Jestem na zaproszenie.Psinka śliczna.Ale tylko podrzucę i zapiszę bo naprawdę nie dam rady teraz z finansami ale może po10 coś psince wyślę. Proszę ewentualnie o przypomnienie bo pamięć przy tylu biedakach już szwankuje. Quote
AresekSE Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 hej! jestem na zaproszenie, postaram sie pomoc ale dopiero po niedzieli. a Dumka naprawde sliczna! renata Quote
Sabina02 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Dziekujemy baaardzo wszystkim za deklaracje!!! :loveu::multi: Jeszcze zostalo tylko 140 zl... Damy rade. :p PS. Moja pierwsza deklaracja pojdzie na dniach. Quote
danavas Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 ojeju jakie piękne nuzięta w kropeczki:) fajniutka ta wasza Dumeczka... niestety nie mogę pomóc finansowo bo moje pieski leżą z deklaracjami......choć podniosę laleczkę Quote
wujek & ciocia Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Hej mogę wpłacić jednorazowo 30 zł, poproszę o nr konta :) Quote
fizia Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Trzymam mocno kciuki!! Niestety nie mogę pomóc finansowo :( Quote
martka1982 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='himba']Witam! Jestem na zaproszenie.Ile Dumka ma lat? jak reaguje na koty i inne psy??[/QUOTE] odpisałam już na pw ale i tutaj napiszę: Dumka ma 11 lat, mogę sprawdzić jak reaguje na koty, wprowadze do kociarni i poosberwuję jeśli chodzi i psy, to Dumka czuje sie swietnie z samcami, a z suczkami to kiedys bylo tak,ze jak biegala po podworku to probowala dominowac i zamkneli ją do kojca, to bylo lata swietlne temu. teraz gdy wyprowadzamy ja na spacery akceptuje suczki bez najmniejszego problemu ale nie moge powiedziec, ze na 100% bedzie akceptowac jakas suczke w nowym miejscu, gdy juz poczuje sie tam pewnie. dziękuje wszystkim za odwiedzenie Dumeczki, osobom zainteresowanym przesyłam konto do wpłat na Dumkę dzięki dyszce od Anashar do szczęscie dzieli Dumkę nie 140zł a 130.... Quote
wujek & ciocia Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Wpłata poszła, pzdr i życzę powodzenia :) Quote
annavera Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 u Dumki nadal ciężko... brak kasy na wyjazd :( Quote
__Lara Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Pomóżcie proszę :( Toro to psi staruszek, który pomału popada w depresję :( Nie pozwólmy, by odszedł zapomniany w schronie :( Dziś BUDRYSEK widziała go w schronie całego przemokniętego, bo od 2 dni pada :( wątek: klik Quote
martka1982 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 bardzo dziękujemy! wpłąty jednorazowe również bardzo się przydadzą. Sama podróż to 700km i koszt około 200zł dziś siadam do rozsyłania dalej Quote
Agnieszka103 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Jestem na zaproszenie. Stałych deklaracji już cała masa, ale przynajmniej jednorazowo prześle kilka złotych. Poproszę o dane do przelewu Quote
martka1982 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Agnieszka103']Jestem na zaproszenie. Stałych deklaracji już cała masa, ale przynajmniej jednorazowo prześle kilka złotych. Poproszę o dane do przelewu[/QUOTE] masa, nie masa, 130 nadal brakuje:( bardzo dziękujemy za wpłate jednorazową. numer konta już przesłałam:) Quote
Recommended Posts