Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję kochane cioteczki! Każdy grosik się liczy. Kocurek , i w październiku napewno się przyda. A dzięki Tobie koelka brakuje już tylko 100 zł deklaracji:)
Martka uaktualni w pierwszym poście!
Kochane jesteście!

Posted

caryca, Bingo ma 1177 odłożone, a biorąc pod uwagę,że w każdym miesiącu będzie mu brakować 100zł, to starczy mu z tego co jest na dokładanie po stówie przez kolejne 11 miesięcy. to chyba już nie ma na co czekać. zima idzie

Posted

hankasanok napisał(a):
przepraszam Was dziewczyny za offa ale pilnie szukam kogos kto zrobi wizyte dla naszego Nero w Warszawie!!!!!! Znacie kogoś?

dla mnie raz wizytę robiła morisowa, więc polecam, choć słyszałam,że chyba nie ma jej już na dogo
może mala_czarna albo kometa? z wawy jest dużo osób, jak szukasz, to pisz od razu w jakiej dzielnicy

Posted

martka1982 napisał(a):
dla mnie raz wizytę robiła morisowa, więc polecam, choć słyszałam,że chyba nie ma jej już na dogo
może mala_czarna albo kometa? z wawy jest dużo osób, jak szukasz, to pisz od razu w jakiej dzielnicy

dzieki, to Warszawa białołeka do małej_czarnej juz napisałam, czekam na odpowiedz

Posted

Dziękuję za zaproszenie do piesia,śliczny jest. Mam już dużo deklaracji stałych i niewiele mu pomogę, ale 5zł miesięcznie wpłacę.Jak będę mogła coś więcej, to poślę