Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Martka wpisz w pierwszym poście wpłatę 25 zł od Roland_de bo pominęłaś wcześniej i uzupełnij 10 zł od pietrucha204
Stan z tymi wpłatami na dziś to 725,53

Edited by caryca26
Posted

Bronio ma sie nieźle... nadal jest Broniem jęczoniem jak tylko widzi że inny psiak nadstawia główke do głaskania Bronio piszczy w niebogłosy, że to nie on... ale już nie jest takim Broniem Gruboniem jak na początku, ostatnio odkrył, że znowu ma siłę stać na tylnych łapkach a przednie opierać np o kolana...jak był taki bardzo kulkowaty nie miał siły tak stać..... więc mamy teraz główke bronia do kiziania nad kolanami... zdrówko dopisuje, nosek już nie popękany, chociaż samo futerko jeszcze nie takie sliczne jak być powinno..

bedzie pewnie sporo zdięć bo wybiera sie do nas Bjutka-broniowa miłosniczka ;)

Posted

To superowo , że chłopak ma się dobrze .
Już się nie mogę doczekać fotek chłopaka.
Za każdym razem jak czytam takie wieści jestem przeogromnie wdzięczna kikou , że daje tyle szczęścia naszym chłopakom Broniowi i Górnikowi.

Posted

Ucałować się nie odważyłam, ale wyściskałam! On jest właściwie przyklejony do Kikou. A Górnik też chciałby być (i Pegi) więc czasem się przeciągają. Sympatyczny dziadzio, ale charakternik. Na pewno jest szczęśliwszy mimo, że w tak dużym stadzie, z Kikou, niż u nas z panią Grażyną. Kikou go po prostu rozumie.

ten przystojniak z lewej to nasz Mongo. Z prawej Sasza.

Posted

Oj tak! Kasia mnie prosiła, żeby za dużo jej fot nie używać, ale zrobienie Bronkowi foty bez Kasi, graniczy z cudem... :oops: Kasiu, wybaczysz? :oops:

to jest chyba najładniejsze

No. Pochodziło się minutę samemu, to chyba można na rączki?