Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wszystko w porzadku u Bronia grubonia... najgłosniejszego zazdrosniczka i łobuziaka... łyka grzecznie swoje pigułki, piszczy jak tylko inne piesie garną sie do kiziania, ciagle ma oponke na brzuszku... ale juz na fotce z kapieli wyglada jakby szczuplo...
mam jakies nowe fotki.. ale dzisiaj walcze z bazarkiem, wstawie jutro... a teraz znowu goraco to piesie leniwie leza sobie w chlodniejszych katkach...

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
kochany Bronek:))
czekamy na foty i serdecznie pozdrawiamy cale towarzystwo:)

przyłączam się do pozdrowień dla Bronka i reszty, a zwłaszcza dla ich opiekunki!

Posted

Udało się póki co uzyskać pokrycie tego minusa na 127,75 zł od anonimowego darczyńcy za co z całego serca dziękujemy.
Ale chłopak jest na zero i na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda dramatycznie:(

Posted

martka1982 napisał(a):
tłuścioszek. on ma nosek suchy tak cały czas? pamiętam,że miał z tym kiedyś problem

tak,"mój" Bronio ma bardzo suchy noseczek... początkowo myślalam że to było związane z tym przeziębionkiem jakie przechodził...ale cały czas tak ma... a co mówiono wcześniej w schronie, że co to może być? .... bo są piesie co maja suche noski ale on ma tak wyschnięty ten nosio na maksa aż spekany... a w zimie jest tak samo?

Posted

ja kojarzę,że on tak miał. może to ma coś wspólnego z tą trzustką? on wcześniej łysiał i miał problemy hormonalne, to też może mieć wpływ
ten nosek można by mu czymś smarować, zwłaszcza jeśli pęka, bo wtedy go pewnie boli i czuje dyskomfort. zapytaj może weta przy okazji, psiakom smaruje się zimą łapki najzwyklejszą wazeliną, może na nosek cienką warstwę też można? ktoś coś wie na ten temat?

Posted

ja nie zapłaciłam za czerwiec i lipiec. wieczorem wpłacę 20 zł. nie zapomniałam ale cienko z kasą było:/

co do nosa - faktycznie moze to być coś albo nic. moja biała suka ma tak odkąd pamiętam ;) tylko bez pękania, nie az tak

Posted

pikola napisał(a):
Post 899:lol:

O widzisz:) A cioteczka martka1982 przeoczyła w rozliczeniowym poście , jak będzie na dogo to uaktualni i Bingo bedzie miał 10 zł na plusie:)