Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Weszły wpłaty za listopad od Bjuta 10 zł i ania-sister 10 zł
Bardzo dziękujemy!
i ode mnie 10 zł też:)
Puściłam też dzisiaj przelew do kikou za listopad 300 zł
Stan konta Binga na dziś : 545,53 zł

Edited by caryca26
Posted

Incia napisał(a):
Binguś dobrze się ma w taką zimnicę??

rozmawiałam dzisiaj z Kasią, nie ma internetu niestety :(
Binguś ma się dobrze, myślę, że zimna się raczej nie boi - ma warstewkę ochronną ;)

Posted

Bjuta napisał(a):
Kikou prosiła, o telefon. Znaczy, żeby ktoś zadzwonił w sprawie Bronka.

Próbowałam się dzisiaj dodzwonić ale nikt nie odbierał. Podaj mi proszę na pw numer telefonu do kikou bo może mam zły...

Posted

caryca26 napisał(a):
Próbowałam się dzisiaj dodzwonić ale nikt nie odbierał. Podaj mi proszę na pw numer telefonu do kikou bo może mam zły...

masz na pewno dobry, nie uległ zmianie, tylko trzeba dzwonić "do skutku", Kasia zajmując się swoim "szpitalikiem" nie zawsze może odebrać..... ja też kilka razy próbowałam, zanim się dodzwoniłam

Posted

[quote name='Bjuta']Udało się? :)[/QUOTE]

No nie mam szczęścia. Próbuje o różnych porach ale albo zajęte albo abonent nieosiągalny.
Ale będę próbować dalej.

Dzisiaj weszły pieniążki od :
- piescofajnyjest 40,00
- Roland_de 25,00
- Randa 50,00
Ślicznie wszystkim dziękuję!

Posted

[quote name='Incia']Poszła właśnie stała za listopad, przepraszam za opóźnienie:oops:[/QUOTE]

Nie ma za co cioteczko, co to za opóźnienie:)
Pieniążki właśnie dotarły - 20 zł
Bradzo dziękujemy!

Posted

Bingulec zaprasza na bazarek , którego adresatem jest między innymi jego współlokator Górnika.
Zapraszam do butiku dla pań i panów:)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235351-Mega-butik-dla-pa%C5%84-i-pan%C3%B3w-na-ka%C5%BCd%C4%85-por%C4%99-roku-r%C3%B3%C5%BCne-rozmiary-OTWARTE-do-30-11-20-00/page3[/url]

Posted

pikola napisał(a):
Dziekuje za potwierdzenie.:lol:Caryca pieknie prowadzisz finanse.Wszystko wpisane,powiadamiasz na watku.Super!

A dziękuję za uznanie ale akurat w poście rozliczeniowym Binga uzupełnia martka1982 bo to jej wątek , ja tylko jestem skarbnikiem i powiadamiam jak wejdą wpłaty. Ja prowadzę między innymi wątek Górniczka.
Ale jestem księgową z zawodu więc jakoś te rozliczenia ogarniam:)