Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Moja siostra czyli ania-sister i ja wpłaciłyśmu po 10 zł za 12/2012 , weszła też deklaracja za 12/2012 od cioteczki Bjuta 10 zł za co śliczne dziękujemy!
Stan Binga na dziś : 460,53

Edited by caryca26
Posted

[quote name='Incia']Poszła stała, przepraszam za opóźnienie...[/QUOTE]

Nie przepraszaj , jakie tam opóźnienie:)

Weszły wpłaty za 12/2012 od cioteczek Incia 20 zł i Koelka 10 zł
Ślicznie dziękuję cioteczki!

Posted

jakiś czas mało zaglądałam na dogo....
niemniej u Bronia - grubonia wszystko w porządku, nadal nie można o nim powiedzieć że jest chudzinką ale porusza sie zdecydowanie raźniej więc na pewno jest szczuplejszy... potrafi odbić sie i stać na tylnich nóżkach opierając sie o coś przednimi łapkami... ale Bronio generalnie oszczędza kalorie... głównie można go spotkać jednak w koszyczku... bez dobrego powodu Grubonio nie traci kalorii ;) Bronio już od dłuższego czasu ma ładny nosek - taki jak trzeba (bo jak pamiętacie miał strasznie spękany na początku) ale ciągle jeszcze ma futerko nie takie śliczne jak potrzeba, troszke takie zbyt matowe... mimo że cały czas daję mu witaminki i olej omega3 to futerko nie jest idealne... myślę że na spokojnie w nowym roku trzeba by mu zrobić badanko kontrolne jak sie ma teraz ta wątróbka i trzustka.... a w ogóle to mam jakieś śniegowe fotki Bronia potem wstawie...

Posted

[quote name='kikou']jakiś czas mało zaglądałam na dogo....
niemniej u Bronia - grubonia wszystko w porządku, nadal nie można o nim powiedzieć że jest chudzinką ale porusza sie zdecydowanie raźniej więc na pewno jest szczuplejszy... potrafi odbić sie i stać na tylnich nóżkach opierając sie o coś przednimi łapkami... ale Bronio generalnie oszczędza kalorie... głównie można go spotkać jednak w koszyczku... bez dobrego powodu Grubonio nie traci kalorii ;) Bronio już od dłuższego czasu ma ładny nosek - taki jak trzeba (bo jak pamiętacie miał strasznie spękany na początku) ale ciągle jeszcze ma futerko nie takie śliczne jak potrzeba, troszke takie zbyt matowe... mimo że cały czas daję mu witaminki i olej omega3 to futerko nie jest idealne... myślę że na spokojnie w nowym roku trzeba by mu zrobić badanko kontrolne jak sie ma teraz ta wątróbka i trzustka.... a w ogóle to mam jakieś śniegowe fotki Bronia potem wstawie...[/QUOTE]

Super się czyta takie wieści. Dzięki Tobie Bronio ma teraz raj na ziemi. Cieszę się , że nosek wrócił do normy. Co do badań to jak najbardziej jestem za. W jego wieku trzeba mieć wszystko pod kontrolą. Ale Ty cały czas trzymasz rękę na pulsie.
Dziękuję kochana za wszystko bo nasze chłopaki Bronio i Górnik lepiej trafić nie mogły.

Posted

Bronio - juz nie taki grubonio zimową porą....
Bronio jest strasznie śmieszny...
tak na podłodze to czasem troche "popyskuje" ale jak sie go tylko weźmie na rączki to Bronio jest najłagodniejszym barankiem i mógłby tak sie kiziać bez końca...

Posted

[quote name='caryca26']Bronio prezentuje się świetnie i widzę , że lubi zajmować strategiczną pozycję na brzuchu pańci:)[/QUOTE]

bo my z Broniem tworzymy tajny pakt dumnych posiadaczy oponki na brzuszkach... ;)

• 2 weeks later...
Posted

Weszły pieniążki za styczeń od cioteczki Bjuta 10 zł za co dziękuję z całego serca!
Martka wpłata od pietruchy204 jest z grudnia a Ty wpisałaś do stycznia , popraw proszę żeby się nie mieszało.
Puściłam dzisiaj do kikou 300 zł za styczeń.
Stan konta Binga na dziś : 325,53