Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Uzupełniam wpłaty na Bingusia z utraconego okresu na dogo:( Ech , ile kasy na Bingusia przepadło - bo mi dwa jego bazarki zniknęły:(

Wpłaty :
- Randa 50 zł
- Ewa_88 25 zł
- Chomiczka 20 zł
- pietrucha204 10 zł

Posted

caryca26 napisał(a):
Uzupełniam wpłaty na Bingusia z utraconego okresu na dogo:( Ech , ile kasy na Bingusia przepadło - bo mi dwa jego bazarki zniknęły:(

Wpłaty :
- Randa 50 zł
- Ewa_88 25 zł
- Chomiczka 20 zł
- pietrucha204 10 zł

eh..tu to samo, caryca potwierdz mi proszę ile mu zostało na koncie

Posted

Witam. Ja Bingusia poznałam kiedyś osobiście, i mimo tego że podczas krótkiego spotkania ugryzł mnie dwa razy (tłumaczę sobie, że po prostu chciał zjeść ciastko które miałam w ręce, a że razem z moimi palcami, no cóż...), to i tak ciepło o Nim myślę:lol: Teraz jestem pod kreską, ale od maja proszę wpisać 20 zł miesięcznie ode mnie.

Posted

Incia napisał(a):
Witam. Ja Bingusia poznałam kiedyś osobiście, i mimo tego że podczas krótkiego spotkania ugryzł mnie dwa razy (tłumaczę sobie, że po prostu chciał zjeść ciastko które miałam w ręce, a że razem z moimi palcami, no cóż...), to i tak ciepło o nim mysle....

ja też jestem ciekawa.... bo gdzie Zabrze... Konin? Kielce? gdzie ten Bronio juz nie był.....? :) :)

A u Bronia grubonia wszystko dobrze... to bardzo mądry ale i taki trudny piesio z charakterem... no ale zwykle tak jest, że te bystre mają swoje zdanie na każdy temat.... Bronio grubonio po pierwszej fazie jak powarkiwał ze strachu bo wszystko było nowe, drugiej fazie jak sie uspokoił bo wszystko poznał i sie oswoił... wszedł w faze trzecią, poczuł sie pewnie i łobuzuje - ciutke zaczepia dwóch innych kolegów, wiekszych od siebie.... (ale tak w granicach bezpiecznego rozsądku...)

Ale dla mnie jest taki rozkoszny... bardzo lubi jak siedze nisko przy podłodze albo musze coś robic w kucki blisko ziemi, jak zamiatam, coś zcieram czy zbieram z podłogi to przybiega natychmiast i nadstawia główke do całusków....

oraz nadal jak najbardziej sygnalizuje że chce siku, nawet w nocy głośno dał wyraźny znak pod drzwiami żeby mu otworzyc...

Posted (edited)

Bingulec cisza u siebie, żebyś się nie zasiedział chłopie.... nikt nie pyta, nie dzwoni niestety

zapraszam na wątki dwóch nieszczęśliwców, dwie zupełnie inne historie ale łączy je cierpienie

Norbi, z pękniętym kręgosłupem walczy o powrót do zdrowia:
http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19012081

oraz Wenus, oddana przez właścicielkę po 12 latach od adopcji
http://www.dogomania.pl/forum/thread...9#post19012129

Edited by martka1982