Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej haska czesc Ewelina no i kochana Erio.Nas dzisiaj nie bedzie poniewaz mamy mała rodzina imprezke (czyt.zlot bydła=> urodziny TZ) i nie stety ze wzgledów oczywistych nie moze byc z wami :(
Prosimy o wybaczenie i cierpliwosc a bedzie wam to nagrodzone zdjeciami .

Posted

ja znowu tu jestem :evil_lol:
a poważnie życzę udanej imprezki!!!!!!! i niech nie będzie złem koniecznym(zlot bydła) a przyjemnością :)

Posted

Urodzinki sie udały bardzo kameralnie było ale przyjemnie :p
a za to czekanie troche fotek wam obiecałam wiec dotrzymuje słowa :p
Fotki z lasu ;)
Mała nasłu****e kazdego szelestu

Czujna jak zawsze

a ays marudzi: ja nie chce tego,zdjemij mi ten kaganiec juz bede grzeczny :cool1:

Figa mi uciekła :-(

mamut :loveu:

gdzie sa psy ??:cool3:

Posted

Już wiosenne zdjęcia..! ;) Oby ta pogoda się utrzymała do następnej zimy!
Zdowolone psiaki w dobrej kondycji w świetle natury, urocze zdjęcia dwoma słowami!
Pozdrawiam ;)

Posted

ooo Ale fajowskie fotki... Moja ukochana Figuśka tam lata po lesie:multi: :multi: :multi: dawno jej nie widziałam...

Wszystkiego naj naj z okazji urodzin...
ehhhh urodziny... u wszystkich gdzie nie wejde to urodziny, każdy je wyprawia i wigóle. Ja nigdy ich nie wyprawiałam tylko zeszłoroczną 18, ale za to w tym roku nikt nawet o nich nie będzie widział, bo ja przypominać się nie będę, kiedy je mam a z tego co wiem to i tak nikt nie pmięta i tak :D także jak co roku moje urodziny wyprawione nie bedą... w sumie to teoche szkoda. No ale cóż... nie ma na co narzekać :)

Posted

to jest super:loveu: mimo ze to Ays a nie Figa

[quote name='cerber']Moja ukochana Figuśka tam lata po lesie
Figuśka jest moja i basta!!!!!

Posted

Bo Figa to kałkaz Agus nie wiedziałaś <lol>
Eria nie prawda Figa jest moja ;p
Anecioreczek hasaja/uciekaja bo jak ich pani nigdzie nie puszcza dostaja jesc raz na tydzien spacer jeden w ciagu dnia to co maja robić uciekaja przede mną :]
Hej Lui miło cie widzieć w moich skromnych progach

Dziewczynki my juz jestesmy po szkole (na szczescie) za to ide z bydlakami teraz na troche na rolki zeby pobiegały a potem z Megan na spacerek.
Wiecie co siedze przed kompem i zajadam ciastka z wczorajszej imprezki (jakimś cudem sie ostały) i bydlaki mnie tak pilnuja ze nie wiem.Ays to kota dostaje gania za własnym ogonem, skacze, wyje prosi nawet łapie mnie za reke zebami lub kładzie swoja łape na myszce byle tylko dostac ciasteczko- łakomczuch.Wyglada to komicznie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale dobra nie bede sie nasmiewać z biednego pieska, zaraz pewnie powiecie ze je głoduje to i dla tego po ciastka przychodzą ;) zaraz troche fotek wam dam tylko fotosik musi zajarzy ze cos od niego chce ;)

Posted

malenstwo

biegnie

Ays na mostku

A Figa pod

Bagienko
a po co byc czystym najpierw w jedną strone
potem w 2-ą zeby pani miała co myc

i jeszcze raz (pokaz krecenia tyłkiem ;))

wojna o patyk

pani woła, no to sobie poniuchamy Ays oczywiscie udaje ze nie słyszy

oj chyba zaczyna juz krzyczeć, lepiej sie rusze bo zaraz dojdzie do reko czynów

dobra jestem ale juz sobie ide zeby nie było :diabloti:

That's me dogi

Posted

Usia napisał(a):
That's me dogi

po jakiemu to jest? bo po angielskiemu raczej nie :evil_lol: :evil_lol:

a Ays pięknie udaje że nie słyszy -widziałam na własne oczy :evil_lol: :evil_lol:

Posted

bo to jest angielski słyszalny czy jakoś tak, ostatnio kolezanka napisała mi tak na gg i ja postanowiłam sie wam pochwalić jak dzisiejsze społeczenstwo zna jezyki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taki nowy jezyk nie mów ze go nie znasz ?? :-o :-o :-o

Posted

dziewczyny wszystkie wiesci +fotki beda wieczorem (to znaczy za jakieś 2h) bo dzisiaj wyszłam około 5 na działki i od godziny 6 łapałam Megan na smycz.A w dodatku przed chwila Ays mi sie rzucił na Negri, wiec wybaczcie teraz moja nieobecnosć ide zajac sie zwierzakami i mieszkaniem