Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

Posted

jest swiatełko.:multi: :multi: :multi:
Dzisiaj mamy umówione spotknenie z bahawiorysta w sprawie Ays-a, oraz umówione spotkanie z weterynarzem w sprawie kastracji.
Eria pisałam na razie nie mam odpowiedzi

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Usia napisał(a):
Dzisiaj mamy umówione spotknenie z bahawiorysta w sprawie Ays-a, oraz umówione spotkanie z weterynarzem w sprawie kastracji.

Ojej Ula nawet nie wiesz jak sie ciesze:multi:Napisz koniecznie co powiedzial behawiorysta i co u Was??

Posted

Usia napisał(a):

Ojej Ula nawet nie wiesz jak sie ciesze:multi:Napisz koniecznie co powiedzial behawiorysta i co u Was??

Posted

a ja się będę cieszyć,jeśli Megan zostanie u Uli,a Ays zmieni swoje zachowanie......narazie chyba na radość za wcześnie,ale dobrze że Usia działa !!

Posted

Wiec tak wczoraj obdzwoniłam wszystkie kliniki ale w tych które były jeszcze otwarte były pozajmowane miejsca niestety na okres akcji.Bede jeszcze próbowac jutro a jak to nie pomoze Ays pojdzie normalnie na zabieg, trudno wydam wiecej ale mam nadzieje ze to cos da a działać trzeba napewno i to juz -jesli mam pomóc Meg i zapanować nad Misiakiem .
Dzisiaj bylismy na spotkaniu.Pani bardzo fajna, bardzo normalna z doswiadczeniem i podejsciem.Powiedziała ze nie jest tak zle i ze damy rade(my) a z Ays-a beda jeszcze ludzie.Za 3-4 tygodnie dołaczamy do grupy jesli wszystko pojdzie tak jak przewidujemy -czyli dobrze:p
Mamy zadana prace domowa i kilkanasie przekazan do spełnienia-damy rade.
Na spotkaniu bylismy w 5-ke czyli ja TZ Ays jako najbradziej zainteresowany i dziewczyny.
Na razie pracujemy nad Ays-em, posłuszenstwem i skupianiem uwagi na nas kiedy cos od niego chcemy.
Potem bedziemy pracowac nad agresją a potem juz konkretne szkolenie razem z grupą:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Co do Megan na razie jedzie na dom tymczasowy ale jesli z Ays-em sytuacja sie poprawi wróci do mnie :cool1: i bedziemy dalej szukac domku, z reszta P. behawiorystka tez juz powiadomiona o sytuacji i również zaangazowana w szukanie domku dla małej.
Jest dobrze bedzie jeszcze lepiej, damy rade, a pomysleć ze mogło sie to skonczyć niezbyt fajnie ;)

Posted

Dobra a skoro wytrzymałyscie tyle czasu bez zdjec to teraz fotki :p

ciag dalszy układania sie do snu:

Niuska
Głowa taka ciezka

oczy juz mi sie same zamykaja

I ja mam spać z tymi pchlarzami ??

Posted

Prawdziwe? :cool3:

Ula, ale na dobranoc to wybrałaś adekwatne zdjęcia z odpowiednimi obrazami na nich..!:) Nie zasnę przecież!

Pozdrawiam i miłej oraz spokojnej(!) nocy życzę!

Posted

Melduje się dom tymczasowy Megan.. :razz:
Jak na razie jest jeszcze bardzo wystraszona i bardzo tęskni, każdy ruch na klatce powoduje tupot małych łapek do drzwi i piski, ale w międzyczasie nieufnie obchodzi mieszkanko , rozgląda się tu i tam. Posłanko swoje własne z zabawkami ma gdzieś (chociaż chrupki z niego pozbierała baaardzo skrupulatnie ;) ) i uwaliła się oczywiscie na moim jedynym fotelu, na którym urzędują wszystkie psy i czasami ja. :evil_lol:
Aktualnie wszystkie psy śpią, a że jutro poniedziałek i ja pójdę ich śladem.
:roll:
Oby jutrzejszy dzień przyniósł coś miłego dla małego biedactwa..

Posted

Asia kopiesz lezacego, własnie myslałam jak tam sie macie i martwiłam sie o Meganke, dziekuje za wiadomosci i czekam na jutrzejsze.Smutno jakoś koło komputera bez niej:-( <-zecydowanie ja sie za szybko przywiazuje

Miroszki prawdziwe,a zdjecia dla tego takie bo ja wiem co najlepsze ;)
zaraz reszta ;)

Posted

Ays

Ja jeszcze troche poogladam TV, moge??

no nie krzycz juz przeciez leze, nie ?!

co chcesz znowu ??

Ja wcale nie chce spać

oj a moze jeeednnnnaaaakkkk....

poduszka taka miekka, kołdra taka cieplutka... <spi>

Posted

Moze i królowa ale za to jaka potem byłam usiersciona wraz z moja posciela w serduszka

Nowosc!!!!!! w srode o 17 Ays juz idze pod nóż :multi: :Cool!::multi::bigcool: :sweetCyb::multi: :multi: :happy1::laola: :kciuki: :Cool!: :laola::laugh2_2: :sweetCyb: :multi::smilecol: :bigcool: :multi: :bigok: :cool2: :laola:
bede mieć psa bez jaj-wreszcie ;) ;)

Posted

Ula!!!! WSTAWIAJ TĄ FOTĘ NA KONKURS "ZDJECIE MIESIĄCA" BO MASZ MOJE GŁOSY!! :loveu: :loveu: :loveu:
Super że Ays idzie tak szybko pod nóż!