ewelinabuck Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 kawal zboja z tego twojego mamutka:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Usia napisał(a):A w dodatku przed chwila Ays mi sie rzucił na Negri, wiec wybaczcie teraz moja nieobecnosć ide zajac sie zwierzakami i mieszkaniem ojej:mad: :mad: :mad::-( Quote
Kamila Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 No i chyba ktos obiecal ze wstawi fotki - to mialo byc wczoraj :mad: Czesc Usia :multi: Quote
Agushka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Cześć Usia. Co to się dzisiaj dzieje, miały być fotki i nie ma? Eria też nie dała. Dzień kobiet Was rozleniwił czy jak? Quote
eria Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 bo Eria strajkuje! ale Usia na brak odwiedzających nie może narzekać :) Quote
Usia Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Usia wczoraj sie zle czuła i poszła spać juz o 20.30 :crazyeye: :crazyeye: co mi sie zadko kiedy zdarza, dla tego fotek brak ale juz wstawiam do fotosika nowe Fotki tylko Megan i zaraz powinny byc ;) za to macie coś na poczatek :D Quote
Agushka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ciekawie wygląda ta fotka w zestawieniu z banerkiem :) Quote
Usia Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 to tak dla porównania :eviltong: zgadnijcie na co patrzy sie Figa?? Na Ays-a który robi z siebie głupka i gania za odkurzaczem :evil_lol: Quote
Czoko Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Usia']to tak dla porównania :eviltong: zgadnijcie na co patrzy sie Figa?? Na Ays-a który robi z siebie głupka i gania za odkurzaczem :evil_lol: Całkiem jak mój prawie 7 letni kot Ula mylę osobę czy kiedyś podczas planowania wspominałaś coś o kotach? Quote
Usia Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 planowania czego ?? Bo widzisz Czoko ja to juz posiadam w domu : 3-y psy;2-a koty(siostrzyczki); Szczura o slicznym imieniu- Mysza, no i rybki nie wiem czy nie dołaczy do nas jeszcze szynszyl ale to sie zobaczy. A moze ktoś chce szynszylke z klatka, bo kolezanka chce oddac a ja pertraktuje ze wszystkimi lokatorami mojego mieszkania. Zdjecia jeszcze jak mieszkalismy u TZ bydlaki Misiek wyglada jak maskotka;) Fidze nie bardzo podobały sie moje rózowe skarpety :evil_lol: czyli zdechł pies-> brała mnie na litosc ;) Pani zmieniła skarpetki na i pies ozył :p Quote
Agushka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ja bym raczej powiedziała, że właśnie tutaj one z politowaniem patrzą Ci w oczy w związku z kolorem skarpetek:evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Agushka'] ja bym raczej powiedziała, że właśnie tutaj one z politowaniem patrzą Ci w oczy w związku z kolorem skarpetek:evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt: Quote
Czoko Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dziękuję bardzo za wklejone śliczne zdjęcia - na kolejnym spacerku będzie już inne tło: w ciągu 3 tygodni moze trawka urośnie. Quote
Usia Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Wiq bardzo smieszne (wiesz ze ja w tym samym czasie jak ty pisałas u mnie, pisałam u Ciebie :evil_lol: ), Agus coś do rózowego:mad: ?? Czoko nie ma sprawy ja tylko chciałam cie przeprosić ze dopiero teraz ale na smierc zapomniałam a ty sie nie przypominałaś i tak jakoś wyszło <zawstydzony> Quote
Usia Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Czy tylko ja sie nie nadaje do kuchni:angryy: :angryy: ?? Ostatnio robiłam Bolones i miałam całe rece(bo mi cos tam bulgotało) i jezyk(próbowałam) poparzone.Wczoraj przypaliłam ryz dla psiaków, a dzisiaj kluski rozgotowałam i w dodatku spaliłam garnek, smierdzi w całym mieszkaniu i na klatce.To wszystko wasz wina, bo zamiast pilnowac jedzonka siedze z wami i gadam.Mam dwa wyjscia albo komputer przeniose do kuchni albo odstawie sie od garnków- wole to drugie:evil_lol: dobra ide pilnowac zupe pomidorowej zeby chociaz ona była dobra i dała sie zjesc ;) zaraz wracam Quote
Czoko Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Usia napisał(a):planowania czego ?? Bo widzisz Czoko ja to juz posiadam w domu : 3-y psy;2-a koty(siostrzyczki); Szczura o slicznym imieniu- Mysza, no i rybki nie wiem czy nie dołaczy do nas jeszcze szynszyl ale to sie zobaczy. Planowałaś wydatki na zwierzaki i wymieniłaś koty - więc to rzeczywiście Ty! A jakieś zdjęcia kotków masz gdzieś? [quote name='Usia']To wszystko wasz wina, bo zamiast pilnowac jedzonka siedze z wami i gadam. Nie przejmuj się ja tak kiedyś wieczorem właściwie w nocy dorwałam sie do kompa a gotowałam obiad przed pójściem na spacerek z Dogo. Quote
Usia Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 oki wiec teraz wyczekiwane zdjecia Meganki Z imprezki urodzinowej TZ o dziwo było duzo ludzi których Megi nie znała, a pomimo wszystko siedziała z nami w jednym pokoju (oczywiscie najlepiej było u mnie na kolanach)Bała sie jedynie jak spiewalismy 100 lat i jak klaskalismy kiedy TZ zdmuchnoł swieczki, ale tak była bardzo spokojna i grzeczna a to zdjecia które były robione na psim polu nie daleko miejsca zamieszkania:p Megan biegała bez smyczy chce zauwazyc Za tropem coś mam :multi: e to jakies butelki :shake: szukam dalej niuchamy Quote
Usia Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Megan zaczepia Fige Co tam masz ?? Spokojnie, Figa tylko uskutecznia zabawe której sie nauczyła od Ays-a o dziwo robi to zaskakująco delikatnie z Megi Ciocia lezy to ja pójde jej jeszcze podokuczac :diabloti: sledze cie i cała 3-ka c.d.n Quote
Usia Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 :Dog_run::bluepaw:Pogoń:bluepaw: :Dog_run: jak złapać gawrona lekcja nr 1 najpierw trzeba wypatrzec obiekt który chcemy złapać sledzimy go cały czas wzrokiem nawet gdy sie oddala powolutku zblizamy sie do obiektu (zaczaika) i gdy juz jestesmy blisko ruszamy z całych sił gonimy go nawet gdy uciaka bez wytchnienia nie odpuszczamy No chyba ze nagle sytuacja sie zmieni i to gawron bedzie ganiał nas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (tak było naprawde) wtedy szybko uciekamy do pani która obroni nas przed bestia i czekamy na pochwałe i nagrode Nudno sie was uczy az sie spiaca zrobiłam Na dzisiaj to juz wszystko zapraszam na nastepną lekcje z cyklu "zrób to sam " Podpisano :Megan ;) Quote
eria Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 śliczne fotki Megi :loveu: no i Figusia się pojawiła:loveu: :loveu: a tego po lewej mogłaś wyciąć ze zdjecia:evil_lol: : Quote
Agushka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Łapanie gawrona - rewelacja :) Serio ją gonił? Paskudne ptaszysko noooo:mad::mad: Quote
Usia Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Naprawde ja gonił :evil_lol: :evil_lol: Eria chiciałam ale nie umiem Lece na bierzmowanie (nauki) bo juz jestem spózniona To dla was dziewczynki z okazji dnia kobiet Quote
haska_12 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ale świetne foteczki :loveu: Ays'ik jest coraz piękniejszy :loveu: Ps.Wszystkiego naj :buzi: Quote
ewelinabuck Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Z okazji Dnia Kobiet pragnę złożyć Ci życzenia, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, by w każdym dniu roku uśmiech na twarzy Twej gościł tak samo często, jak w tym dniu. Bądź zawsze szczęśliwa, złym losom nieznana, uprzejma, czuła, tkliwa, przez wszystkich kochana. Quote
Marta_Ares Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 jakie sliczne spojrzenia miskow:loveu: :loveu: :loveu: Ula a Ty masz jakies fotki z bydlakami na rolkach oprocz tego 1 co kiedys pokazalas??? Quote
Recommended Posts