Usia Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 gdzie tam rzuciły one sie poprostu niuchały a mała pokazała uległosc Marta zabieraj go i nie wracaj <joke> Quote
anetta Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Jaka bidulka http://images22.fotosik.pl/6/8cf39a9758c4ce0f.jpg ten wzrok... Quote
haska_12 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Usia napisał(a):gdzie tam rzuciły one sie poprostu niuchały a mała pokazała uległosc Wiem :p Ale mówiłam to tak w przenośni :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Usia napisał(a): Marta zabieraj go i nie wracaj <joke> hehe poczekam jak z nim przyjedziesz do wloclawka, a moze spotakmy sie na zlocie??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Usia Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Marta a jedziesz ?? ze swoim TZ-tem ?? sory was ze sie nie odzywam od kilku dni ale do jutra musze zaliczyc semestr wiec rozumiecie :roll: urwanie głowy mam.Chcecie zdjecia Huga ?? :p bo jak tak to wam dam ale jak nie chcecie to sobie ide :cool1: Quote
Marta_Ares Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 jade napewno z Luiza a czy zabiore ze soba Tz-ta to sie jeszcze zobaczy:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: oczywiscie ze chcemy fotki:eviltong: Quote
Usia Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 wy nie chcecie ale ja wam i tak dam zobaczcie co wysrosło z tego małego boksia: (zdjecia od nowych włascicieli w nowym domu w niemczech) taki jestem fajny kotecek:loveu: robi co chce i kiedy chce całuuuuuuuusek usmiech Pan na podłodze a Hugo na krzesle i kanapie :p <joke> Kawał psa jednym słowem lepiej trafic nie mógł za co dziekuje osobie która posredniczyła w znalezieniu mu domku :Rose: :Rose: :Rose: Hugo jest kochany przez nowych włascicieli, mieszka w domu z ogrodem chodzi na agility(czy jak to sie pisze) i ma 2-ke opiekunów na własnosc którzy dbaja o niego i daja mu całe serduszka :loveu: :loveu: I'm very happy Quote
Marta_Ares Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 widac ze jest tam szczesliwy:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 mina posepnego rycerza:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 temu to się powodzi :loveu: :loveu: :loveu: szczęściarz!! Quote
furciaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dobrywieczorek:p wpadlam sie przywitac bo mnie cos dawno niebylo:oops: :oops: ehhh niewiem czy juz to pisalam ale bardzo sie ciesze ze moglysmy sie wtedy spotkac we wloclawku:p chcialam wstawic foty z tego spotkania ( wiem wiem ze pozno:oops: ) ale gdzies mi sie zapodzialy:angryy: ( zabije TZta:angryy: ) Quote
Usia Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Hej Gosia miło Cie widzieć :multi: :multi: :multi: :multi: wreszcie dawaj fotki dawaj bo mi sie płyta tez zapodziała (obie zabijemy TZ-tów :mad: ) Ja tez sie ciesze ze miałysmy w tedy okazje i mam nadzieje ze na jednym razie sie nie skonczy. Quote
Agushka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześć :) ale śliczne fotki widzę oczka piękne i minka :loveu::loveu: Quote
eria Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Figusia jest cała piękna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Eria o rany ty masz juz dwa płomyki :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Zapowiadam : Dzisiaj dam wam jakieś fotki ale to poznym wieczorem :cool1: cieszycie sie ?? :eviltong: Quote
eria Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 no niedawno była impreza z okazji tych płomyków, na której zjawiła się tylko niezastąpiona Tygra :lol: Quote
Usia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Własnie czytałam to u Ciebie ale ni w zab nie rozumiałam z jakiej okazji ta dzampreza ;) Quote
Usia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 teraz zdjecia ze spotkania z innymi dogomaniakami na polach Mokotowskich w stolicy:) Ays& Bajka (10 lat)-> nowa miłosc :loveu: Mój misiek gustuje w starszych i doswiadczonych dziewczynach No cóż mozna i tak Czas sie poznać dokładniej :eviltong: Mój pies biega szkoda tylko ze albo za suczką :diabloti: albo za innym psem którego warto pogryzc:angryy: Ays narozrabiał za kare siedział na smyczy, za to Bajka nie odpuszczała ;) Aysior, Bajka i potencjalny obiad :diabloti: ach.... Shojo (akita) z chyba (bo nie wiem kogo ma pod sobą) Sky (malamutka) Quote
Usia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 coś zainteresowało "pare alfa" jak to okreslił Sylwek widac kto tu rzadzi -> jak zawsze kobieta :cool1: ale jestem duzy i dumny :p Bajka w całej okazałości -piekna :loveu: Ays :loveu: Ays wreszcie sam, teraz mała da mu do wiwatu :diabloti: przyznaj sie z kim łaziłeś:mad: :mad: :mad: Ja przez ciebie musiałam siedzieć na smyczy :placz: teraz ci pokaze :diabloti: Ays-owi chyba obiad uciakał albo mała :diabloti: Quote
Usia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 jeszcze kilkanascie fotek ze spotkania a potem na spacer z bydlakami trzeba sie odstresować bo dzisiaj miałam nie ciekawy dzien :angryy: a chumorek taki "ze lepiej nie podchodzic bo gryze" Próby dominacji i Bajki i Ays-a (bez komentarza -> Bajka jest po zabiegu wiec było bezpiecznie) BAJKA AYS a jak juz sie dogadali to ... no cóż sami ocencie Misiakowi nie spodobał sie oczywiscie nowy kolega co od razu po nim widać Quote
Usia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Sky Bajka Czoko Shojo w tyle (przepraszam za mojego bydlaka:oops: ) Quote
Marta_Ares Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ile fotek moego ulubienca:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: swietna:loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 UROCZO WYGLADA AYS W NAMORDNIKU:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: NONONO BO TU JESZCZE JAKIES DZIECIACZKI POWYCHOIDZA:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześć:lol: [quote name='Usia'] No, no, no:loveu: Jakie czułości:loveu: Nie ma wątpliwości, że sie dogadały:cool3: Quote
Recommended Posts