Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

Posted

Hej dzien dobry wszystkim juz sobota :multi: :multi: :multi: :multi: My idziemy sie szykowac i zjesc sniadanko bo potem wszyscy idziemy na spotkanie z dogomaniakami:evil_lol: wiec czas juz na nas, potem beda zdjecia
a to dobry duszek na nowy dzien :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2:papa

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poniewaz fotki z dzisiejszego spaceru dopiero sie wgrywaja ,a ja nie wiem czy sie wyrobie zeby wam je pokazać (mam urodziny chrzesniaka) to dam wam na razie inne :p

To jest chomiczka mojego TZ (dokłądnie jego brata)zdjecia gryzonia sepcjalnie dla Eri ;)

Posted

danke danke w imieniu chomiczki, zdjecia nadal sie wgrywaja :angryy: cos mi chyba szwankuje z fotosikiem.
Eria to chyba jest dżungarski nie wiem ja sie nie znam ;)
Powiec mi jakiego uzywasz programu coś tamu ciebie czytałam ale nie moge sobie teraz przypomnieć ja sciagnełam sobie Picassa i PhotoFiltre ale mi takie ładne przeróbki nie wychodza :placz: :placz: :placz: daj no link do tego programu który ty masz zebym nie musiała ci zazdroscic;)

Posted

ja mam Corel Photo Paint i Corel Paint Shop Pro, ale ich się nie da ściągnać z neta,ja mam na płytach;)
no i mam Photo Filtre.
a banerki i przeróbki robię we wszystkich trzech,bo mają różne możliwości;)

Posted

zdjecia daje teraz :) Anusia&Saba witamy
Marta jestem juz na gg tylko na niewidocznym :eviltong:
Ewelina zajrze, zajrze badz pewna :p
Zdjecia z dzisiejszej wyprawy
Moja mała :loveu: niunia- Figusia
a to zdjecie dla Eri (złapałam jednego sznaucerka ale tylko jedna fotka bo mój mamut skrzywdził mój aparat)

i znowu Figa (bez maku oczywiscie)

Czoko

Zdjecie grupowe i innych psów
widać ewidentnie bernejskiego psa pasterskiego Basko z którym Ays sie bardzo nie lubi.Dzisiaj inteligentnie nie wziełam kaganca ze sobą i skonczyło sie to dla mnie tak ze wyladowałam na tyłku w bagnie podeptana przez tego bydlaka -bo nie chciałam zeby sobie pieski krzywde zrobiły , oczywiscie moje ciuchy w których dzisiaj byłam nie nadaja sie do chodzenia bez prania.Mój aparat tez wycierpiał bo ten głupek mnie podeptał )

i znowu Basko

a tu jakies pieski

i psiak który zawirował naszymi 3-ma dziewczynkami (2-ma Figami i Czoko) zabawa z nim była najlepsza, dziewczyny sie rozszalały :cool3:

Posted

Figa(bez maku) i Czoko
Mała zapatrzona w swoją przyszłosc

Tu chyba przed chwilą lezała pani ??

Inny pies i tyłek Figi (bez maku)

inne psy i Figa (bez maku) :p

Posted

Mamut stanoł na mnie i na aparacie albo uderzyłam smyczą (jak mnie szarpnoł do Basko) która była brudna w błocie (zreszta nadal jest Ays tez ) to troche sie dostało do obiektywu i moja lustrzanka nie chce robic zblizen a obraz jest rozmazany, ale zdolny TZ juz go naprawił i wszystko gra:cool1: :cool1: :p :p