Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinabuck napisał(a):
Usia KOOOOOOOOOPE LAT :):):):):):):):):):)))::):):)): CUDO TA TWOJA MAMUCICA

a no koooooooooope :D co tam u Ciebie

Posted

a u mnie nic zapraszam do nas do galerii :D:D:D:D:D:D ja studiuje resocjalizacje mam 3 psa znaczy sie to mojej mamy blizej wakacji wyprowadzam sie na wynajmowane mieszkanko z Buckiem i Chapsem ...no a tak poza tym to nic ciekawego

Posted

ewelinabuck napisał(a):
a u mnie nic zapraszam do nas do galerii :D:D:D:D:D:D ja studiuje resocjalizacje mam 3 psa znaczy sie to mojej mamy blizej wakacji wyprowadzam sie na wynajmowane mieszkanko z Buckiem i Chapsem ...no a tak poza tym to nic ciekawego

u szalejesz dziewczyno szalejesz, ja czekam na 3-go mamuta :D tylko troche musze namówic TZ tak bardziej ;) bo jak mam jezdzic z 1-m psem na wystawy to przeciez mi sie nie opłaca ;p a i tak jeszcze 1/2 roku siedze w domu wiec akurat mogłabym wychować szczeniura nowego :] wiec mój monolog cały czas jest wysłuchiwany ale jestem juz blisko <hihi> a po za tym czekam na dobre skojarzenie po fajnych rodzicach,bo nie moge sie zdecydowac...

do galerii zajrze napewno predzej czy później :)

Posted

no ja tez bym chciala mamucia ale nie mam warunkow a na wynajmowane mieszkanie nie wezme 3 psa w tym drugiego duzego wiec pozostaje mi poczekac troche ze 2 latka moze. a od swojego tz mam pozwolenie na 3 malamutki w przyszlosci :)::):):):):):):):) ja chce 5 tak wogole :D:d 2 pozostale ukryje w szafie i sie nie zorientuje:P:P a ze marynarz to pomysli ze pies na przechowanie:):)

Posted

sesja zdjeciowa z dzisiejszego spaceru z osobami z dogo :) ponieważ moje mamuty sa awychowalne (nie dziwie sie majac taka pania) wiec brak zdjec w towarzystwie, psy puszczane były na zmiane tzn kiedy biegała Shina(taka jest chyba pisownia) to i Wanta mogła ganiać bo sie ładnie bawiły, ale Sheyna juz musiała biegać sama, bo cała 3-a to dziewczyny które na smyczach sie tolerowały, puszczone luzem próbowały sie jedna przez druga zdominowac

Ja z jedna z lasek (figa weekend spedza u babcii:D)

zdj.Aaricia

moje ulubione zdjęcie -> my sie poprostu uwielbiamy :D

Posted

Cała 3-a śliczne portreciki (tylko do Sheyny nie chciało mi sie kucac jak robiłam fotke-ach ta pani :D)

tej lalki nie musze przedstawiać :D

Shina

Wanta

Ania (Aaricia) 2-e sprawy:
a)popraw mnie jeśli mam literówke w imieniu Twojego psa,bo nie jestem pewna w 100% ze pisze dobrze <zawstydzony> to samo u Moni :)
b)mam nadzieje ze nie gniewasz sie za użycie Twoich zdjęć (bez Twojej zgody-> jeszcze, mam nadzieje:D)

• 1 month later...
Posted

NA POWAŻNIE :cool:
Figosława

Sheyna

SZALEŃSTWO :520:
Nie myśl ze uda Ci sie mnie złapać

teraz mnie nie złapiesz

no oddaj, noooo

już Cie mam

chcesz patyk, chcesz?

to go nie dostaniesz :-P

faza lotu

bez komentarza :)

uśmiech :mrgreen:

Posted

Nowy nabytek :) od 2-ch tygodni w rodzinie (codzienny towarzysz Shiry)
Boss

Poważny pan

nochal :)

uśmiech

pogadać tez potrafie a co :cool:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...