Usia Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Wiem ze podobny nawet z tego samego zródła bo przyjechała od Erki:p to Megan szukamy domu dla małej ale jeszcze nie zrobiłam tematu na dogo bo nie chce zeby poszła gdzieś daleko odemnie.Przywiazałam sie do malutkiej i szukamy domku po znajomych, zebym mogła sprawdzić domek i odwiedzac malutka u nowych włąscicieli. Quote
kalina. Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 To juz drugi 'sobowtór'Soni Behemota,są tu gdzies foteczki tej psinki;) ? Quote
wiq Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 co to za nowomodne wielokrotne meldunki?:lol: fajna ta mala sunka:cool3: Quote
ewelinabuck Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 jetsem juzz:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ciekawe jakby Buck i Ays zareagowali na siebie??pewnie nie bylo by wesolo;) sliczne fotki Quote
Anecioreczek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Usia to Ja rozumiem..że na spacerku Psy Cię ciągneły skoro na Rolkach byłaś:evil_lol: Quote
Usia Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 bo Eria podnosi galerie do góry i melduje sie tu co jakis czas.Mysli chyba ze ja zwatpie i jej odpuszcze meldowanie sie ale ja jestem cierpliwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zobaczymy kto dłuzej wytrzyma hihi. Zdjecia Megi sa na 142 chyba zaraz znajde to dam link Za kwiatki nie trzeba dziekowac :p to tak z dobrego serduszka Wiq dziekowac dziekować w imieniu malutkiej :) Quote
Usia Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Misiek ciagnie ale na poczatku tylko i wtedy nie mozna nad nim zapanować ale potem to jest na odwrót i to ja go musze ciagnać z Figą Ewelina moge cie zapewnić ze nie było by wesoło,chociaż jak by misiek był w kagancu i Buck to mogły by sie stolerować nie wiem tylko jak twój mamut bo ja swojego utrzyma i sie poszarpie ;) Dziewczyny ide na swój film Quote
Marta_Ares Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 witam ;) ;) Ja tu jestem za kazdym razem jak wchodze na dogomanie, a ze w ciagu tygodnia wchodze rzadko to juz nie moja wina....:-( Quote
Agushka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 A ja tu jestem już nie wiem, który raz dziś. Ania mi tu zamieszanie w powiadomieniach robi i co mi usina galeria wyskakuje to wchodzę :evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 nie jest dobrze-wchodze tu jak tylko widzę że ktoś coś napisał, a jak już wejdę to nie mam wyjścia - melduję więc że jestem ale zaraz chyba pójdę spać i mam nadzieję że moja nieobecność zostanie mi wybaczona Quote
Marta_Ares Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 eria napisał(a):nie jest dobrze-wchodze tu jak tylko widzę że ktoś coś napisał, a jak już wejdę to nie mam wyjścia - melduję więc że jestem no patrz ja mam podobnie nawet u siebie nie mam czasu napisac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Marta_Ares napisał(a):no patrz ja mam podobnie nawet u siebie nie mam czasu napisac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Marta przez Ciebie znowu tu jestem!weźcie przestańcie tu narazie pisać bo normalnie nie mogę innych galerii odwiedzać:D Quote
Agushka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ania, sama zaczęłaś, ja już oczopląsu dostaję i napisałam o tym na poprzedniej stronie. Usi galeria dziś w ten sposób pędzi do przodu jak orient express:evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 jestem! Usia zaczęła! zrobiła se opis na gadu że za mało bywam w jej galerii! a teraz idę spać bo to się nie da tak bez przerwy meldować,co ktoś napisze to jestem ciekawa i wchodze i się melduję i tak w kółko. a tak w ogóle Usia -za moją wytrzymałość w odwiedzaniu Twojej galerii - liczę że wkleisz mnóstwo fot!!!!!!!! Figusi oczywiście!!!! mile widziane takie ze spotkań. dobranoc:p Quote
Usia Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Eria spisz juz ??:diabloti: :diabloti: :diabloti: ja zaczełam o nie moja panno !! zaczełam od opisu:(zreszta my zawsze gadamy na opisach;p) *"co ja moge robić pewnie ogladam fotki Ani Foxi i Kreosia <lol2>" swierdziłaś ze mam ogladać bo mi nie zaszkodzi *ogladam :D potem nie wiem co odpisałas a no koncu *"a ty byłaś u nas ?? ostatnio czujemy sie zaniedbani <foch z przytupem> " i to wszystko nic wiecej ;p Czesc dziewczyny hihi gospodyni wróciła z zakupów bo jutro imprezka TZ jest czyli oczko <jupi> a pamieram jak swietowalismy jego 18 ochhh kiedy to było Quote
Marta_Ares Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dobry wieczor:evil_lol: :evil_lol: juz mi brakuje fotek bydlakow:loveu: :loveu: Quote
eria Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 u siebie nie byłam,ale tu już jestem :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 no popatrz a do nas nikt nie zaglada:placz: :placz: :placz: :placz: tez sobie musze jakieos ducha galeryjkowego poznac:lol: Quote
Recommended Posts