Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

Posted

Wiem ze podobny nawet z tego samego zródła bo przyjechała od Erki:p
to Megan szukamy domu dla małej ale jeszcze nie zrobiłam tematu na dogo bo nie chce zeby poszła gdzieś daleko odemnie.Przywiazałam sie do malutkiej i szukamy domku po znajomych, zebym mogła sprawdzić domek i odwiedzac malutka u nowych włąscicieli.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bo Eria podnosi galerie do góry i melduje sie tu co jakis czas.Mysli chyba ze ja zwatpie i jej odpuszcze meldowanie sie ale ja jestem cierpliwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zobaczymy kto dłuzej wytrzyma hihi.
Zdjecia Megi sa na 142 chyba zaraz znajde to dam link
Za kwiatki nie trzeba dziekowac :p to tak z dobrego serduszka
Wiq dziekowac dziekować w imieniu malutkiej :)

Posted

Misiek ciagnie ale na poczatku tylko i wtedy nie mozna nad nim zapanować ale potem to jest na odwrót i to ja go musze ciagnać z Figą
Ewelina moge cie zapewnić ze nie było by wesoło,chociaż jak by misiek był w kagancu i Buck to mogły by sie stolerować nie wiem tylko jak twój mamut bo ja swojego utrzyma i sie poszarpie ;)
Dziewczyny ide na swój film

Posted

A ja tu jestem już nie wiem, który raz dziś. Ania mi tu zamieszanie w powiadomieniach robi i co mi usina galeria wyskakuje to wchodzę :evil_lol::evil_lol:

Posted

nie jest dobrze-wchodze tu jak tylko widzę że ktoś coś napisał, a jak już wejdę to nie mam wyjścia - melduję więc że jestem ale zaraz chyba pójdę spać i mam nadzieję że moja nieobecność zostanie mi wybaczona

Posted

eria napisał(a):
nie jest dobrze-wchodze tu jak tylko widzę że ktoś coś napisał, a jak już wejdę to nie mam wyjścia - melduję więc że jestem

no patrz ja mam podobnie nawet u siebie nie mam czasu napisac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
no patrz ja mam podobnie nawet u siebie nie mam czasu napisac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Marta przez Ciebie znowu tu jestem!weźcie przestańcie tu narazie pisać bo normalnie nie mogę innych galerii odwiedzać:D

Posted

Ania, sama zaczęłaś, ja już oczopląsu dostaję i napisałam o tym na poprzedniej stronie. Usi galeria dziś w ten sposób pędzi do przodu jak orient express:evil_lol::evil_lol:

Posted

jestem!
Usia zaczęła! zrobiła se opis na gadu że za mało bywam w jej galerii! a teraz idę spać bo to się nie da tak bez przerwy meldować,co ktoś napisze to jestem ciekawa i wchodze i się melduję i tak w kółko.
a tak w ogóle Usia -za moją wytrzymałość w odwiedzaniu Twojej galerii - liczę że wkleisz mnóstwo fot!!!!!!!! Figusi oczywiście!!!! mile widziane takie ze spotkań. dobranoc:p

Posted

Eria spisz juz ??:diabloti: :diabloti: :diabloti: ja zaczełam o nie moja panno !!
zaczełam od opisu:(zreszta my zawsze gadamy na opisach;p)
*"co ja moge robić pewnie ogladam fotki Ani Foxi i Kreosia <lol2>"
swierdziłaś ze mam ogladać bo mi nie zaszkodzi
*ogladam :D
potem nie wiem co odpisałas
a no koncu
*"a ty byłaś u nas ?? ostatnio czujemy sie zaniedbani <foch z przytupem> " i to wszystko nic wiecej ;p
Czesc dziewczyny hihi gospodyni wróciła z zakupów bo jutro imprezka TZ jest czyli oczko <jupi> a pamieram jak swietowalismy jego 18 ochhh kiedy to było