miroszki Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Cudowne to dzisiejsze spotkanko było - niestety mogę stwierdzić to wyłącznie oglądając tę relację... Ale mimo to bardzo przyjemnie się oglądało zdjęcia! ;) Mam nadzieję, że uda Ci się szybko przywrócić do porządanego stanu ubranie, aparat no i Aysa rzecz jasna! Pozdrawiam ;) Quote
Anecioreczek Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 OJ Ays Ays..:shake: wiesz Ty co.. Teraz idź wyprać Pani Ubranie!:evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ale boskie foty!!! sznaucer przepiękny!!! briard i tosa - rewelka a FIgusia i tak zawsze będzie naj naj najcudowniejsza :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Sory ze dopiero teraz ale nie dawno co wstałam , wczoraj gadałam z Martą do 2 w nocy na gg :cool3: Mamut jest krowiasty i tyle :roll: Eria próbowałam naprawde zrobic ładniejsze zdjecie sznaucerka ale przez tego głupka mi sie nie udało. Aneciereczek zmiana banerka i avatorka <wow> ale ładnie pewnei twórczosc Erii:evil_lol: Ays nie upierze bo nie umie zreszta ja tez :oops: :oops: :oops: (wstyd sie przyznać) wiec czekam na zlitowanie TZ albo mamusi :p zdjecia zaraz wgram do fotosika wiec moze bedziecie miały przed moim wyjsciem bo znowu idziemy na spotkanko, zeby misiek sie resocjalizował ;) Quote
eria Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ja nie robiłam banerka Anecioreczek! wygląda jakby dzieło luthien :cool3: :cool3: Quote
haska_12 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Widziałam wczorajsze fotki :loveu: Swietne :loveu: Ta biała psinka to husky, prawda? :loveu: Quote
Usia Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 tak to husky i to od nas z DGM ale ja nie nie wiem jak sie nazywaja bo nie mogłam podejsc.Włascicielka stała również z Psem SH i ja po jednej wywrotce miałam juz dosyc szarpania sie z Aysem Eria upppssss co za gafa:oops: Quote
Marta_Ares Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Usia napisał(a):Sory ze dopiero teraz ale nie dawno co wstałam , wczoraj gadałam z Martą do 2 w nocy na gg :cool3: Ty to masz dobrze:eviltong: Zanim sie polozylam to bylo ok 3.00 a o 5.30 Ares zrobil pobudke... zaczal wymiotowac i to jeszcze na dywan:cool1: :shake: :shake: wiec mialam troche roboty w nocy a no i wstalam o 8.00 bo musialam antybiotyk wziasc. Wiec za duzo sobie dzisiaj nie pospalam:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 eria napisał(a):ja nie robiłam banerka Anecioreczek! wygląda jakby dzieło luthien :cool3: :cool3: zgadza sie:P dzieło Luthien ;) Quote
arystokratka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Anecioreczek napisał(a):zgadza sie:P dzieło Luthien ;) Ona robi boskie bannerki :* Quote
Usia Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 wiem 1-y mój banerek i drugi był dziełem luthien a potem to juz Eria stała sie moim nadwornym banerkowcem :D Quote
Usia Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 dobra zeby nie było nowe fotki wam dam zeby nikt nie marudził po za tym coś tu za cicho wszyscy o nas zapomnieli zdjecia z wczoraj jeszcze ciag dalszy: Miesiek juz bez kaganca czai sie na Fige :) Figa( bez maku) ginie w tle, mamy kameleona Czoko wraca do domu :( Quote
Usia Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Ays myslał ze pomnik psa to potencjalny przeciwnik.Prezył sie ze o rany potem obwachiwał a na koncu obsiusiał niestety miałam na sobie rolki i nie zdazyłam zareagowac :mad: jedyne zdjecie jakie udało mi sie zrobic bo aparat zaszwankował A tu juz sesja z 8 miesieczna bokserka za która nie mogłam nadazyc z obiektywem i fotkami , zabawa az wrzała obydwa bydlaki szalały i ganiały boksie.:razz: i sie poddała dziewczyna próby dominacji Ays w przeświadczeniu ze dogoni bokserke wreszcie staneły Bokserka w całej okazałosci Quote
eria Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 cześć Ulka! śliczne fotki spacerkowe !! moja Figusia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agushka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Cześć Usia :) Bardzo mi się podoba to "jedyne" zdjęcie :loveu: Quote
haska_12 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Bardzo ładna pieska :loveu: :evil_lol: :loveu: To kundelek? Quote
Usia Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 tak to kundelek i to dogomaniacki:p (Figa bez maku) adoptowana zreszta tez od nas Eria błagam tylko nie ULKa (blllleeeee) :modla: :modla: :modla: Powieccie jaki jest jeszcze dobry program(oprócz Image) do wgrywania fotek bo mi fotosik zaszwankował totalnie:niewiem::niewiem:.Na 60 zdjec wybranych wgrywa mi tylko albo az 20 i trwa to około godziny naprawde !!!! jestem załamana:wallbash:.Zdaza sie tez ze wgrywa zdjecia, kaze wybrac rozdzielczosc a potem nagle pojawia sie komunikat ze nie znalazł strony :/ dostaje kota :stupid: :stupid: :stupid: Quote
Marta_Ares Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ja nie zapomnialam o was, ale wczorajszy wieczor mialam zajety, najpier spotkanie z Tz-tem:evil_lol: a pozniej do 2 w nocy pisanie pracy na polski (8 kartek A4):roll: i nie mialam czasu wpasc. Super fotki:loveu: i Ays bez kaganca:multi: :loveu: :loveu: SLICZNE bydlaki:loveu: :loveu: Quote
Czoko Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ja zaczęłam wgrywać w Fotosiku po 10 zdjęć a i tak sprawdzam wielkość po zmniejszeniu bo miałam różne dziwne niespodzianki - np. wkleiłam za duży format na Dogo bo nie sprawdziłam, przy wklejaniu większej ilości zdjęć też mi się zacinało i trwało strasznie długo - ale zostaję od września tutaj bo jest po polsku i mam już duzo albumów. Quote
eria Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Usia mi tu na gygy strzela fochy z przytupem,a ja kilkadziesiąt razy na dzień tu jestem!!!! nie będę przecież za każdym razem się wpisywać! Quote
Usia Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 a trzeba :nono: za kazdym razem zeby kazdy wiedział ze jestes kilka razy :eviltong: ide robic obiado kolacje buziak dziewuszki Quote
eria Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 dobra!!!!!!!!!! teraz za każdym razem jak wejdę to się wpiszę! sama chciałas:evil_lol: Quote
Usia Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 oj chyba zaczne sie bac:crazyeye: :evil_lol: Quote
kalina. Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witam Usiu co to za piesek ten po prawej str banerka bo pooodobdy jest do Soni Behemotki...:lol: . Quote
Recommended Posts