Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a z kad jedziesz?? moze cie odprowadze na pociag :eviltong:
łaciaty jezor mojego psa :multi: :multi: wreszcie sie udało uchwycic chociaż kawałek

te psy wiedza co maja robic, ida twardo przez zycie nie zwazajac na flesze reporterów dogomaniackiej galerii

Posted

jeżdżę z centralnego ;)
ten poniedziałek odpada bo mam na głowie transport Koszi, ale za tydzień we wtorek będę chyba znowu w Warszawie, to może wtedy jakoś więcej czasu będzie :lol:
a ta ostatnia fota ...heh......kawałek Aysa.....

Posted

dwaj nie zmordowani kompani wyruszaja na wyprawe ostatnie przygotowania ??
i wyruszyły

i te spojrzenia

kompani szukaja zaginionego skarbu

juz zrezygnowały chociaż figowa jeszcze ma nadzieje

tam i z powrotem

i dalej w poszukiwaniu skarbu tam gdzie zachodzi słonce

i jak historia wam sie podoba tak zdobyto zachód :eviltong:

Posted

Usia; napisał(a):
Dzisiaj w nocy próbowałam cos wymysleć zeby wreszcie do was dojechać do włocławka ale znowu nie moge z przyczyn odemnie nie zaleznych :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: a naprawde byłam gotowa wsiasc juz dzisiaj rano w pociag :placz: :placz:

Usiu, w razie czego pamiętaj że możesz na mnie liczyć ;) Jeśli brakuje ci kasy, to ewentualnie uciułam kilka złotych i zapłace chociaż za bilety dla piesków ;) Bardzo bym chciała żebyś przyjechała do Włocławka :multi:

Łaciaty jęzorek śliczny :loveu: :loveu:

Posted

problem w tym ze nie mam opiekunki do babci a mama idzie na rano do pracy :-( i nie ma komu sie zajac babcia przez cały weekend a szkoda bo teraz jeszcze bym mogła do was dojechac na legitymacji szkolnej :eviltong: i akurat nic nie mam teraz

Apsa
Leśne agility? :cool3:

a jak!! moje tez coś potrafia
Apsa ty mi powiec lepiej kiedy my na konie sie umówimy wreszcie ?? bo mi sie teskni do zwierzatek kopytnych
Furciaczek
te usiasta to jak juz bedziesz sie wybierac to daj mi znac tez wtedy zajade do tego wloclawka:cool3:

nie dam Ci zadnego znaku, bo twoje zagryza moje :eviltong: a ja sie boje o moje malenstwa
Agushka
Strasznie mi się podobają takie fotki :smile:

to znaczy jakie ??
Eria
a ja weszłam do Fotosika i pooglądałam se foteczki :-D Usia super wyszłas z psiakami ;-)

yyyyyyyyy:oops: ja super? chyba mnie z kims pomyliłas ;) o jakie ci dokładnie chodzi ??
Poza tym co to za szperanie po fotosiku :mad: powinnaś grzecznie czekac razem z innymi na fotki a nie juz ogladac :eviltong: ;) oj Eria słonce co ja sie z Toba mam :evil_lol:
haska_12
To Usia ma jakies fotki na których jest z psiakami? Usia.. zapodaj :loveu::loveu:

jak bede wiedziała które to zapodam;)
Ola
Usiu, w razie czego pamiętaj że możesz na mnie liczyć ;-) Jeśli brakuje ci kasy, to ewentualnie uciułam kilka złotych i zapłace chociaż za bilety dla piesków ;-) Bardzo bym chciała żebyś przyjechała do Włocławka :multi:
Łaciaty jęzorek śliczny :loveu: :loveu:

moja mała nie bedzie gorsza od twojej ;)
Marta
Ula a jaki masz problem z przyjazdem do Włocławka?? moze wspolnie cos wymyslimy

Dzieki dziewczynki ale teraz nic nie wskuramy :( moze w przyszły weekend I'm hope

Posted

bo ja jestem niecierpliwa, stwierdziłam że w Fotosiku na pewno znajdę więcej niż w galerii ;) chodzi o to, które ktoś skomentował "dlaczego tło jest ucięte" czy jakoś tak :evil_lol: wklejaj je tu wklejaj :cool3:

Posted

Cześć Usiu :*:*:*
Ojej, jak by było fajnie gdybyś wpadła do nas w następny weekend :multi: :multi: :multi: :multi: Pamiętaj, możesz na nas liczyć jakby co ;) ;) ;)

Miłego dzinka życzem ;)

Posted

hej kochanienika:)
widze swietne plenerki masz no i spiunki tez pzresliczne:):):)
jejku jak ja wam zazdroszecze ze mozecie do wloclawka sie wybrac:)ahhhh.....czemu ja mam tak daleko:( tez z chcecia bym se z wami pobrykala tu i tam:)

mamnadzieje Usiu ze wkoncu wypali przyjazd do dziewczynek i ze foteczki beda:)

Posted

jeszcze nie na stałe bo dopiero w tym tygodniu beda sie przeprowadzac własciciele tam tego mieszkania, a jak juz to zrobia to wtedy my sie wprowadzimy, to jest bardziej skomplikowane niz wam sie wydaje.Zaraz powinnam jakieś foty wstawić :p

Posted

furciaczek; napisał(a):
ola niedba o twoja galerie:diabloti:

Wrr, wrr :diabloti: Bo cie Korą poszczuje!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Nie miałam czasu nawet na swoją galerię wchodzić...

Posted

Witaj Usiu kochana... oczywiście, przyjeżdzaj do nas ja Cię baaaaardzo chętnię przenocuję :) tylko, ze ja mieszkam skromnie więc nie przeraź sie jak bide zastaniesz u mnie w domu... :)