Usia Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 no i u nas cisza :( zero fotek i jakos tu pusto :shake: Quote
Ola&Kora Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Usiu, kochanie właśnie miałam coś wstawić ;) Tylko że ty weszłaś... :eviltong: :eviltong: Obiecuje że dam dzisiaj jakieś foteczki ;) Quote
Usia Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 zaraz beda foty o ile ktos jeszcze chce :-( Quote
Ola&Kora Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ja też czekam na foteczki!!! (które w sumie to ja poinnam wstawić... :oops: :oops: :oops: :oops: Usiu, jeszcze raz za to cię przepraszam...) Quote
Usia Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Dobra to zaczynamy serie fotek z działeczki z tego weekendu ;) bydlaki zajadaja suszone uszka tak głodze psy ze az mi z garnka wyjadaja przykład: Ays no i wyprawa do lasu, psy wiedza co sie swieci podekscytowane napieraja na smycz usmiechniete mordy tu psy mnie szukały i oczywiscie znalazły Wilk jest dziki wilk jest zły My precious ktos tu był przede mną ... Nauka latania -> psy skacza, ja lece za nimi (troche sie nie wyrobilismy z miejscem lądowania ) tu juz sie wycfaniłam i posciłam fige bez smyczy ;) Misiek grzecznie czeka na swoja kolej i wreszcie udało sie złapac mała w czasie lotu cdn. Quote
Ola&Kora Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Hehehe, ale poleciałaś :grin: :grin: :grin: :grin: Udało ci się utrzymać na nogach? :eviltong: Quote
Usia Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Ola udało jakims cudem chociaz to łatwe nie było i pełna gracja ladowania niunia zmeczona szukamy złoza ropy mozna kopać i na lezaco w pozycji poziomej ;) mała sie zdenerwowała:roll: gdzie jest pies ?? moja kochana :loveu: czysty pies zazdrosnik walczy o dołek walka o własna ziemie i juz czysciuchne psiaki tak bydlaki ciagneły ze az mi warkoczyki fruwały :eviltong: :eviltong: na dzisiaj to juz koniec bo musze juz isc do domu ale jak sie uda to jutro cos dam papa wszystkim Quote
wiq Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 najbardziej podoba mi sie seria "ropa naftowa";) czesto ladujesz przez nie na pyszczku?:eviltong: Quote
eria Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 to jest świetne, Figusiaaa :loveu: :loveu: a ja znowu w poniedziałek będę w Warszawie....:cool3: Quote
Agushka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Co to tam takiego ciekawego było? Krecik? Quote
haska_12 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ale białasek :loveu: Dokopuje się do skarbów :diabloti: Łaa! Porywają nam Ule :evil_lol: !! Quote
Agnisia =) Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ahh... jakąż ta psiura ma cudną obrożę!!! Czyżby to prezent od przedwczesnego mikołaja, bo wygląda na nówkę??? Quote
Ola&Kora Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Psiaki idą do pracy... Hehehe co za zapał do pracy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobry z niej pracownik :eviltong: Następuje zmiana... Tak wygląda pracownik po robocie... Brudny ale szczęśliwy :eviltong: :eviltong: Nasza wspaniała Polska ma takich dobrych robotników... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 jak fajnie chodzić z dwoma psiakami na spacer:loveu: , jak czasem chodze gdzieś z jednym to normalnie jakoś pusto:cool1: jak widzę Figę i Aysa to jakbym moje widziala , tyle że większy kontrast między nimi :evil_lol: Quote
Carolcia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 jaki słodziak :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Te psiaki są zabójcze :loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Usia - śniłas mi się dzisiaj Ty i psiaki. kurcze taki realistyczny ten sen - że miziałam Figusie :loveu: :loveu: :loveu: Musimy się koniecznie spotkać jakoś w Warszawie!! Quote
furciaczek Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 witaj usiaczku :multi: foteczki sliczne a psiaki jeszcze piekniejsze:loveu: wiem ze sie powtarzam ale co ja na to poradze:oops: Quote
Usia Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 witam dziewczynki przechodze załamanie nerwowe dotyczace mojej szkoły ;) jak na razie mam tam papiery ,ale zastanawiam sie nad zmiana :roll: i nie wiem co dalej bo ja chyba do publicznej dziennej szkoły sie nie nadaje Do 18-ki coraz blizej a ja mam coraz wiekszego doła (z reszta jak zawsze przed urodzinami) Eria chetnie sie spotkam tylko zalezy od godziny ja moge koło 15-16 gdzieś w okolicach ochota -centrum ale jak by co to moge dojechać :p Dzisiaj w nocy próbowałam cos wymysleć zeby wreszcie do was dojechać do włocławka ale znowu nie moge z przyczyn odemnie nie zaleznych :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: a naprawde byłam gotowa wsiasc juz dzisiaj rano w pociag :placz: :placz: Co do psiaków to jeszcze nigdy jakos nie udało im sie mnie przewrócić z reszta ja mam praktyke od dziecka nabyta przy koniach wiec nie tak łatwo im ze mna pojdzie ;) zaraz dodam foty do fotosika i wstawie zebyscie sie nie nudzili ;) Quote
Recommended Posts