Usia Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 foty beda teraz wczesiej siedziałam u kolezanki i myslałam ze dłuzej bede u niej ale nie wyszło i musiałam smignac wczesniej dla tego nie wstawiłam fotek ale teraz nadrobie :p Garbaty pies -> czyt. miniatórowy wielbład i zadowolony pies w koncu o kilka kg lzejszy ;) Mała chyba sie zawstydziły tym co zobaczyła moja mała bedzie teraz miała problemy egzystencjonalne... a Aysior zachowuje sie jak by sie nic nie stało :evil_lol: ide na kolacje reszta za chwilke Quote
ewelinabuck Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 no nie w jakich ty pozycjach robisz psu zdjecia nieladnie;) :mad: Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 jeka z ciebie niedobra pacia:shake: tak psa zawstydzac, niedosc ze robisz mu takie kompromitujace foty to jeszcze na publicznym forum pokazujesz:mad: :evil_lol: Quote
Usia Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 ej ja nie powiedziałam co on robi to tylko wy mozecie sie tego domyslac :razz: a co wy myslicie to ja juz nie chce wiedzieć :eviltong: moje wilkołaki Gdzie jest pies ?? tutaj o zachodzie słonca słychać tylko ptaków spiew i widac uszy małej co ma Figa w pysku ?? Chyba sie mała wkurzyła Mój misio jak zawsze niewinny jedno z ostatnich zdjec = My<- to znaczy od lewej jak by ktos nie wiedział :Ays, ja, Figa i na górze TZ;) ale zdjecie specjalne zeby go nie było widać ;) ;) ;) Quote
Usia Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 i na koniec moja twórczosc podejrzewam ze z lepszym aparatem było by lepiej ale i na tym to jakoś wyszło.Wiadomo prefesjonalistką nie jestem ale coś stworszyc umiem <- przynajmniej tak chce wierzyc ;) Quote
Usia Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 moim zdaniem to jest najfajniejsze ide sobie juz moze wieczorkiem mi sie uda jeszcze zajrzeć do was;) papa i na wszelki wypadek dobranoc :*:*:*:*:* Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Heloł!!! Fotka przepiękna, tylko czemu swojego TZa o głowę skróciłaś?? :eviltong: :eviltong: Quote
Kamila Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Ola&Kora']Heloł!!! Fotka przepiękna, tylko czemu swojego TZa o głowę skróciłaś?? :eviltong: :eviltong: No wlasnie-czemu? :mad: Quote
eria Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 No właśnie o tej fotce w fotosiku mówiłam :loveu: Quote
Usia Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Bo to nie ja robiłam zdjecie po 1-e a po 2-gie nie pytałam sie go o zgode czy moge zamiescic jego zdjecie, ale i tak jak znam zycie sie nie zgodzi :eviltong: Dobra bo widze ze zawsze jak wstawiam wam kilkanascie fotek to uprzecie sie na jedno i tylko jedno obgadujecie wiec od dzisiaj bede wstawiać wam tylko 10-c zdjec o to moje postanowienie na nowy rok ;) Quote
Usia Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 To dla Was moje kochane dziewczynki :loveu: dobra dziewczynki ide lulu jutro rano znowu wybywam do lasu o 6 jesli mnie mama dobudzi i nie zapomni w ogóle tego zrobić. Wiecd zycze wszystkim dobrej nocki Quote
wiq Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 straszne postanowienie:evil_lol: a TZta skrocila o glowe, zebyscie go nie zabraly:eviltong: Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 My też cię lubimy :evil_lol: Baaaaardzo ładna focia :loveu: Jak ty koffasz swoje psiaki.. :cool3: Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 dzień dobry, foteczki są cudowne kochana...:loveu: :loveu: :loveu: wiesz ja uż się doczekać nie mogę kiedy przyjedziesz do nas...:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Usia; napisał(a):To dla Was moje kochane dziewczynki :loveu: Ja też cię BARDZO lubię :loveu: :loveu: :loveu: :p :p :p :calus: :calus: :calus: :calus: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: Quote
Usia Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Cześć, to tylko ja Ola.... Usi nie bedzie jeszcze przez około tydzień.... No a teraz zgodnie z obietnicą daję foteczki :p Na razie tyle :p Quote
Carolcia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 kurde, Was tez zaniedbałam :-( :-( :-( Ale psiaki nic sie nie zmieniły i nadal są piekne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 A mnie ta fotka urzekła :loveu: :loveu: :loveu: Jest po prostu przepiękna!!!! :loveu: Quote
Alynkaaa Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ale suuuupweasne focie:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a ta wszczegolnosci mnei ujela... suuper:) a co do Tzta to bys juz sie przyznala ze sie boisz ze go skradniemy a nie ze nie wiesz czy by sie zgodzil zebys focie jego tu wstawila...cfffaniara:eviltong: :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ojej ale mnie tu dawno nie bylo:oops: :oops: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 hej wam :) Wiec tak w sobote i niedziele wprowadzam sie na nowe mieszkanie ale nie wiem czy bede miała tam internet, a jesli juz to na pewno nie od razu wiec jeszcze troche bezemnie musicie wytrzymac.Ola obiecała dzielnie ze sie zaopiekuje wami i fotami i galeria wiec licze na nia.Obawiam sie ze teraz bede jeszcze mniej gdyz nie bede miała prawie w ogole dostepu do netu <- przynajmniej na to sie zapowiada :( ale czekajcie na mnie kiedys sie zjawie ;p Quote
furciaczek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 czesc usiaczku :) seplasam ze tak zadko zagladam ale ostatnio mam urwanie glowy:oops: tez sie przeprowadzam:p mam nadzieje ze szybko ci podlacza tego neta i wrocisz do nas na stale Quote
Recommended Posts