Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

foty beda teraz wczesiej siedziałam u kolezanki i myslałam ze dłuzej bede u niej ale nie wyszło i musiałam smignac wczesniej dla tego nie wstawiłam fotek ale teraz nadrobie :p

Garbaty pies -> czyt. miniatórowy wielbład

i zadowolony pies w koncu o kilka kg lzejszy ;)

Mała chyba sie zawstydziły tym co zobaczyła moja mała bedzie teraz miała problemy egzystencjonalne...

a Aysior zachowuje sie jak by sie nic nie stało :evil_lol:

ide na kolacje reszta za chwilke

Posted

ej ja nie powiedziałam co on robi to tylko wy mozecie sie tego domyslac :razz: a co wy myslicie to ja juz nie chce wiedzieć :eviltong:

moje wilkołaki

Gdzie jest pies ??

tutaj

o zachodzie słonca słychać tylko ptaków spiew i widac uszy małej

co ma Figa w pysku ??

Chyba sie mała wkurzyła

Mój misio jak zawsze niewinny

jedno z ostatnich zdjec = My<- to znaczy od lewej jak by ktos nie wiedział :Ays, ja, Figa i na górze TZ;) ale zdjecie specjalne zeby go nie było widać ;) ;) ;)

Posted

i na koniec moja twórczosc podejrzewam ze z lepszym aparatem było by lepiej ale i na tym to jakoś wyszło.Wiadomo prefesjonalistką nie jestem ale coś stworszyc umiem <- przynajmniej tak chce wierzyc ;)

Posted

moim zdaniem to jest najfajniejsze

ide sobie juz moze wieczorkiem mi sie uda jeszcze zajrzeć do was;)
papa i na wszelki wypadek dobranoc :*:*:*:*:*

Posted

Bo to nie ja robiłam zdjecie po 1-e a po 2-gie nie pytałam sie go o zgode czy moge zamiescic jego zdjecie, ale i tak jak znam zycie sie nie zgodzi :eviltong:
Dobra bo widze ze zawsze jak wstawiam wam kilkanascie fotek to uprzecie sie na jedno i tylko jedno obgadujecie wiec od dzisiaj bede wstawiać wam tylko 10-c zdjec o to moje postanowienie na nowy rok ;)

Posted

To dla Was moje kochane dziewczynki :loveu:

dobra dziewczynki ide lulu jutro rano znowu wybywam do lasu o 6 jesli mnie mama dobudzi i nie zapomni w ogóle tego zrobić. Wiecd zycze wszystkim dobrej nocki

Posted

dzień dobry, foteczki są cudowne kochana...:loveu: :loveu: :loveu: wiesz ja uż się doczekać nie mogę kiedy przyjedziesz do nas...:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Usia; napisał(a):
To dla Was moje kochane dziewczynki :loveu:

Ja też cię BARDZO lubię :loveu: :loveu: :loveu: :p :p :p :calus: :calus: :calus: :calus: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi:

Posted

Cześć, to tylko ja Ola....
Usi nie bedzie jeszcze przez około tydzień....

No a teraz zgodnie z obietnicą daję foteczki :p

Na razie tyle :p

Posted

ale suuuupweasne focie:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
a ta wszczegolnosci mnei ujela...

suuper:)

a co do Tzta to bys juz sie przyznala ze sie boisz ze go skradniemy a nie ze nie wiesz czy by sie zgodzil zebys focie jego tu wstawila...cfffaniara:eviltong: :eviltong:

Posted

hej wam :)
Wiec tak w sobote i niedziele wprowadzam sie na nowe mieszkanie ale nie wiem czy bede miała tam internet, a jesli juz to na pewno nie od razu wiec jeszcze troche bezemnie musicie wytrzymac.Ola obiecała dzielnie ze sie zaopiekuje wami i fotami i galeria wiec licze na nia.Obawiam sie ze teraz bede jeszcze mniej gdyz nie bede miała prawie w ogole dostepu do netu <- przynajmniej na to sie zapowiada :(

ale czekajcie na mnie kiedys sie zjawie ;p