eria Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 www czyli : Wesołych Świąt Usiu !!!!!!!!!!!!!!!! Wracaj do nas szybciutko !!!!! Wymiziaj psiaki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witam Usiu kochana, daaaaaawnoe mnie u Ciebie nie było...:oops: :oops: :oops: :oops: ale juz jestem... chciałam żyuczyć szczesliwego nowego roku, chociaż i tak jeszcze pewnie do Ciebie wpadne... Quote
Ola&Kora Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Cześć Usiu.... :calus: :calus: :calus: Dawno mnie tu nie było... :oops: :oops: :oops: I jeszcze obiecałam ci że foteczki wstawię... :oops: Ale ostatnio coś mi dię nie układa i nawet dla siebie nie mam często czasu, więc proszę, nie miej mi za złe że nie dałam tych foteczek.... :oops: Quote
Usia Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 czesc dziewczynki jej jak ja tesknie za wami przyjechałam na chwilke do siostry bo musze napisac referaty i mi net jest potrzebny zeby sciagnac troche info wiec moge z wami pogadac <- ale tylko troszke:eviltong: . Zaraz do was wróce i wszystko napisze wiec czekac grzeczniutko :):):):) Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Hejka :* no to czkeam na wiesci, a kiedy bedziesz miala swoj net?? Quote
Usia Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 pytanie powinno byc kiedy sie wprowadzisz a to powinno nastapic koło stycznia wiec moze wtedy pomysle o necie Co u nas: Cały czas mieszkamy u TZ.Ja chodze do szkoły, zaczełam pracowac w weekendy dorywczo i w swieta zachorowałam na angine ropna ale chyba juz mi działa antybiotyk i troche lepiej ze mna ;) bede zyc . Psy maja sie swietnie, po swietach idziemy razem z kotami na akcje odrobaczenia i odpchlenia.Co do Aysa ostatnio była awantura z psem TZ skonczyło sie tylko na zadrapaniach a no i TZ ma sszyta reke i 3-y rany na reku bo próbował je rozdzielic ale juz teraz wszystko w porzadku i szwy mu zdjeli, wiec nie trzeba sie bac o jego zdrowie ;) na koniec kilka fotek nbo musze juz isc własna nora to podstawa i nie zabierze jej nikt pogon za mamutem dorwała drania i dała mu becki Panienka sie zmeczyła wiec teraz cos na łapy maseczka z błota najlepsza:p cos dla rozrywki butelka w pysk, maseczka na łapkach i do domu :cool1: przygotowanie do kapieli ciag dalszy nastapi jak do was przybede na nowo Quote
eria Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 boski spacer - zwłaszcza jego zakończenie!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Usia Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 hej dziewczynki chciałam tylko zakomunikowac ze za max 2-a tygodnie wracam do was i nadrobie zaległosci :) a tym czasem piszcie co u was buziak :*:*:*:*:* Quote
Ola&Kora Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Cześć Usiu :*:*:*:*:*:*:* Już nie mogę się doczekać kiedy wreszcie będziesz mogła wprowadzić się do nowego mieszkania :p :p :p :p :p A czy przyjedziesz do Włocławka w najbliższym czasie? ;) Bo baaardzo chciałabym żebyś pryjechała ;) I jak się miewają sierściuchy? :p :p Quote
furciaczek Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 czesc usiu:) wracaj do nas szybciutko Quote
eria Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 wracaj Usia, wracaj szybciutko !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Usia Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 DZIEN DOBRY DZIEWCZYNKI :):):):) ja tez tesknie ale cóz poradzić mysle ze w ciagu tego tygodnia juz wszystko skoncze <jupi> został tylko mój pokój do zrobienia (dokonczenie antresoli wykonczenie blatów wytapetowanie, pomalowanie sufitu, zrobienie schodów i wycyklinowanie podłóg <- nie wiadomo czy nie bede musiała zrywac jeszcze podłóg bo jesli te bedą lipne to trzebe bedzie połozyc panele:angryy: ). od sylwestra zrobilismy juz pokój mojej mamy, przeniosłam kuchnie do drugiego pokoju, wyremontowałam przedpokój, zrobiłam szafe i łazienka tez juz zrobione wiec na szczescie wiecej za mna niz przede mną. W szkole zaliczenia wiec mawet dobrze ze nie mam netu bo i tak bym nie miała czasu siedzieć :(:(:(:(:( Mój dzien wyglada tak wstaje o 6 rano szykuje sie do szkoły na 8 budze Tz który na 9 idzie do szkoły (on wychodzi z psami rano) ja ide do szkoły najczesciej mam do 14 potem jade od razu do nowego mieszkania zeby robić dalej remont. wychodze z psami (bo TZ jak rano z nimi wychodzi to od razu je zaprowadza na to nowe mieszkanie) biore sie za robote o 18 przychodzi TZ z pracy jemy 1-y posiłek i dalej do roboty.Jak konczymy najczesciej jest około 23-24.Wracamy do mieszkania TZ z bydlakami, ja odrabiam lekcje TZ karmi bydlaki i kocice i kładziemy sie około 2 w nocy i tak przez cały tydzien pracujacy.Naprawde nie wiem sama cfo mam ze sobą zrobić jestem nie przytomna nie wyspana i zmeczona.Psiaki odczuwaja to wszystko bo nie mam juz tyle czasu dla nich i np spacery nie trwaja 1h a 30 minut ale staram sie t6o jakos wynagrodzić z reszta i tak juz to nie długo bedzie trwało i za pare tygodni wszyystko wróci do normy. Co do zwierzaków to maja sie dobrze sa troche rozbite bo nie wiedza same co sie dzieje ja mam tez mniej czasu dla nich tak samo jak i TZ :( ale coś za cos.W tym miesiacu czeka nas jeszcze wizyta u weta, odrobaczenia szczepienia itp<- nic przyjemnego ;) dla siersciuchów.Po za tym musimy sie zapisac na zabiegi (sterylka dla kotek i kastracja dla Ays-a - biedak juz nie bedzie pełnym mezczyzna <hihi> musze isc pisac konspekt teraz z historii ale za nim wyjde to do was jeszcze zajrze zeby sie pozegnac :*:*:* buziaki dla was dziewczynki Quote
eria Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 kurcze a ja już miałam nadzieje że wróciłaś już teraz na stałe no....... Quote
Usia Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Dziewczynki lece juz :( ale naprawde w tym miesiacu juz do was przyjde na stałe a wtedy nastapi reaktywacja ;) Jesli chodzi o wyjazd to wybieram sie wybieram napewno <- mysle ze w moje ferie zimo0we bo innaczej nie dam rady przez te zaliczenia :/ niestety papapa i czekajcie na mnie Quote
eria Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 czekamy więc cniecierpliwie na ta reaktywację!:p Quote
Ola&Kora Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Usiu, słoneczko moje, nie wiedziałam że musisz tak ciężko pracować.... :-( Wytrzymaj jeszcze te kilka tygodni.... na pewno dasz radę, jesteś silna dziewczyna :* Uuuuu Aysiorek bedzie bez jajeczek :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
haska_12 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Juz nie mogę się doczekać odnowienia galerii :loveu: Quote
Marta_Ares Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Usia czekamy na Twoj powrot.....:shake: Quote
Usia Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Dziewczynki zrobicie mi nowy banerek i aviatorek ??? plis plis plis z duzym napisem <- REAKTYWACJA ?? Mam teraz chwilke bo mam okienko w szkole ale zaraz lece bo jeszcze musze PO powtórzyc :/ Jak dobrze pojdzie bede miała tylko 2 jedynki :multi: :multi: :multi: dla niektórych to moze nic ale miałam miec 8 jedynek ( z braku ocen-> nieobecnosci a nie z głupoty ) U nas po staremu remont nadal trwa koty i bydlaki zaniedbane ale cierpliwie czekaja konca tak jak ja. Dostałam propozycje pracy na weekendy wiec chyba nawet jak wszystko wróci do normy to nie bede miała zbytnio duzo czasu. Wszytsko stoi pod znakiem zapytania i nie wiem co robic. Z jednej strony szkoła, z drugiej praca a trzeba znalezc jeszcze czas na psiaki dom TZ i własny odpoczynek, bo o zyciu towarzyskim nie wspomne. Napisze wam juz nie długo co sie u nas dzieje z włąsnego komputerka we własnym pokoju z psami u nóg;) ale trzeba jeszcze troche poczekać. Dzisiaj zaraz po szkole jade z TZ po belki na schody i tapety do mojego pokoju i przedpokoju. Został juz tylko mój pokuj do zrobienia. wiec mam nadzieje ze sie wyrobimy. Musze juz lecieć. Tesknimy i czekamy z nie cierpliwoscia na spotkanie ze swieta 3-ka i Erią w stolicy:cool1: buziaki dziewuszki PS: mam pełno zdjec których nie widziałyscie wiec ... macie na co czekac :*:*:*:*:*:*:* Quote
furciaczek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 nio ja czekam z niecierpliwoscia i na fotki i na dzien kiedy wrocisz na stale:) Quote
Cerber Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Witam... u Ciebie to mnie chyba z rok nie było...:oops: :oops: :oops: :oops: czekam na Twoj powrót... Quote
Recommended Posts