Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

Posted

witam dziewczynki teraz bedzie pisac Ola w moim imieniu bo ja nie mam netu a strasznie mi sie za wami teskni wiec bede pisac Oli sms-y i ona mi i tak bede mogła z wami gadać ;p kocham was dziewczynki mozecie imprezowac tylko do umiaru dama nie nalezy sie schlać .. no moze czasmai w kazdym badz razie macie mojue pozwolenie:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: bede tesknić

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Usiu!
Widzę, że powiedziałaś wszystkim, że zamierzam się pod ciebie podszywać :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Obiecuję, że ta galeria nie zarośnie kurzem, stanie się teraz i moją galeroią, którą bede pielegnować i doglądać :p Masz moje słowo ;)

Posted

o kurcze... dziewuszki.. my troszkę przesadzamy.Jak Usia wróci, to nie będziemy w stanie jej się tłumaczyć :evil_lol: Ale jeden drink nie zaszkodzi ;) :drinking: i drugi... :drinking: do 3 razy sztuka ;) :drinking:

Posted

Hehehehehehe!!! Cześć kochani!!!! To ja Usia :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Hehehe, nie no dobra i tak wszyscy wiedzą że to ja, Ola :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Przez jakiś czas bede zajmować się tą galerią, dopóki nasza kochana prawdziwa Usia nie wróci ;)
Jak mi się uda to może nawet foteczki Aysa i Figi dam :multi: Więc czekajcie cierpliwie :razz:

Posted

eeeee ludzie złoci ale mętlik !!! :crazyeye:
Ola pisze jako Ola i jako Usia :roll:
no cóż - pijemy
:popcorn: :drinking: :drinking: :knajpa: :cunao: :beerchug: :chlup: :drink1: :drinking:

Posted

eria; napisał(a):
Jak to się dzieje że Ola ma foteczki Usi, czy Usia jest we włocławku czy jak, bo ja już jestem pogubiona w tym:cool1:

Rozumiem e możesz się w tym troszkę gubić ;)
Usia dała mi prócz loginu na dogo jeszcze login na fotosiku, gdzie zostawiła mi zapas kilku zdjęć, więc wstawiam foteczki za nią ;)

Posted

Wiem, że jej nie zastąpie, Usia jest jak Ania z reklamy o polopirynie (nikt nie zastąpi Ani :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Ale ona prosiła mnie o to, więc dotrzymuję słowa ;) No i macie foteczki :p
No ale powróćmy do imprezki :cool3:

:bigcool: :bigcool: :bigcool: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :popcorn: :drinking: :drinking: :cunao: :cunao: :drinka: :drinka: :drink1: :beerchug:

Posted

a co tam, Usia nas kocha !! :iloveyou:
:popcorn: :drinking: :drinking: :drink1: :beerchug: :cunao: :knajpa: :beerchug: :cunao: :drink1: :drinka: :drinking: :drinking:

Posted

Usia zaostawiła galerię pod moją opieką... ale ja nic nie wspmniałam że tu będzie grzecznie i cicho... :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

WRĘCZ PRZECIWNIE!!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

furciaczek; napisał(a):
hehe to ja przynajmniej bede wiedziec komu niezostawiac mojej galerii w razie co:eviltong:

BUAHAHAHA!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
No wiesz, jak dłuższy czas kiedyś cię nie będzie, to wtedy pojawię się ja... z flaszką wódki i heavy metalem i damy czadu!!!:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

Posted

furciaczek; napisał(a):
wiesz z flaszka to nie przychodz... ale z heavy metalem zapraszam :diabloti:

A jakie zespoły cię interesują? Bo wiesz ja tak palnęłam, ale bardziej to wolę rocka :cool3: Chociaż heavy też czasem se puszczę :cool3: