Usia Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 witam dziewczynki teraz bedzie pisac Ola w moim imieniu bo ja nie mam netu a strasznie mi sie za wami teskni wiec bede pisac Oli sms-y i ona mi i tak bede mogła z wami gadać ;p kocham was dziewczynki mozecie imprezowac tylko do umiaru dama nie nalezy sie schlać .. no moze czasmai w kazdym badz razie macie mojue pozwolenie:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: bede tesknić Quote
furciaczek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 to pijemy za twoje zdrowie Usia i zebys szybko do nas wrocila :chlup: :drinking: :cunao: :drinka: :drinka: :drink1: :cunao: :drink1: Quote
Ola&Kora Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Cześć Usiu! Widzę, że powiedziałaś wszystkim, że zamierzam się pod ciebie podszywać :eviltong: :eviltong: :eviltong: Obiecuję, że ta galeria nie zarośnie kurzem, stanie się teraz i moją galeroią, którą bede pielegnować i doglądać :p Masz moje słowo ;) Quote
Ola&Kora Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 No to jeszcze trochę imprezki :laola: :beerchug: :beerchug: :drink1: :cunao: :knajpa: :popcorn: Quote
haska_12 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Trararara... ;) :cunao::knajpa::knajpa::knajpa: Quote
Carolcia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 pozwolicie za ja tez do imprezki sie przyłącze :p ???:drinka: :drinka: :drinka: :cunao: :cunao: :drinking: :drinking: Quote
haska_12 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 o kurcze... dziewuszki.. my troszkę przesadzamy.Jak Usia wróci, to nie będziemy w stanie jej się tłumaczyć :evil_lol: Ale jeden drink nie zaszkodzi ;) :drinking: i drugi... :drinking: do 3 razy sztuka ;) :drinking: Quote
Usia Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Hehehehehehe!!! Cześć kochani!!!! To ja Usia :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Hehehe, nie no dobra i tak wszyscy wiedzą że to ja, Ola :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przez jakiś czas bede zajmować się tą galerią, dopóki nasza kochana prawdziwa Usia nie wróci ;) Jak mi się uda to może nawet foteczki Aysa i Figi dam :multi: Więc czekajcie cierpliwie :razz: Quote
eria Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 eeeee ludzie złoci ale mętlik !!! :crazyeye: Ola pisze jako Ola i jako Usia :roll: no cóż - pijemy :popcorn: :drinking: :drinking: :knajpa: :cunao: :beerchug: :chlup: :drink1: :drinking: Quote
Usia Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Dobra, teraz czas na foteczki :multi: Aysek :loveu: Figa :loveu: Bieganko Z kumplem I kopanko To na razie tyle Pozdrowionka ;) Quote
eria Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Jak to się dzieje że Ola ma foteczki Usi, czy Usia jest we włocławku czy jak, bo ja już jestem pogubiona w tym:cool1: Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 eria; napisał(a):Jak to się dzieje że Ola ma foteczki Usi, czy Usia jest we włocławku czy jak, bo ja już jestem pogubiona w tym:cool1: Rozumiem e możesz się w tym troszkę gubić ;) Usia dała mi prócz loginu na dogo jeszcze login na fotosiku, gdzie zostawiła mi zapas kilku zdjęć, więc wstawiam foteczki za nią ;) Quote
wiq Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 fotki piekne:) i metlik mam niezly...:evil_lol: Quote
haska_12 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Ale Ola nam Usi nie zastąpi :placz: Widać, ze chce to zdjąć :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Wiem, że jej nie zastąpie, Usia jest jak Ania z reklamy o polopirynie (nikt nie zastąpi Ani :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Ale ona prosiła mnie o to, więc dotrzymuję słowa ;) No i macie foteczki :p No ale powróćmy do imprezki :cool3: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :popcorn: :drinking: :drinking: :cunao: :cunao: :drinka: :drinka: :drink1: :beerchug: Quote
haska_12 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 :drinka::drinka: Usia nas chyba zabije za te "rozpuszczenie" jej galerii :evil_lol: :drinka::drinka: Quote
eria Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 a co tam, Usia nas kocha !! :iloveyou: :popcorn: :drinking: :drinking: :drink1: :beerchug: :cunao: :knajpa: :beerchug: :cunao: :drink1: :drinka: :drinking: :drinking: Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Usia zaostawiła galerię pod moją opieką... ale ja nic nie wspmniałam że tu będzie grzecznie i cicho... :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: WRĘCZ PRZECIWNIE!!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 hehe to ja przynajmniej bede wiedziec komu niezostawiac mojej galerii w razie co:eviltong: Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 furciaczek; napisał(a):hehe to ja przynajmniej bede wiedziec komu niezostawiac mojej galerii w razie co:eviltong: BUAHAHAHA!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: No wiesz, jak dłuższy czas kiedyś cię nie będzie, to wtedy pojawię się ja... z flaszką wódki i heavy metalem i damy czadu!!!:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: Quote
furciaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 wiesz z flaszka to nie przychodz... ale z heavy metalem zapraszam :diabloti: Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 furciaczek; napisał(a):wiesz z flaszka to nie przychodz... ale z heavy metalem zapraszam :diabloti: A jakie zespoły cię interesują? Bo wiesz ja tak palnęłam, ale bardziej to wolę rocka :cool3: Chociaż heavy też czasem se puszczę :cool3: Quote
furciaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 ogolnie to ja mam obsesje na punkcie KORNA:loveu: :loveu: :loveu: ale inne rodzaje ciezszej muzyki tyz lubie:loveu: Quote
Recommended Posts