haska_12 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 furciaczek napisał(a):ogolnie to ja mam obsesje na punkcie KORNA:loveu: :loveu: :loveu: ale inne rodzaje ciezszej muzyki tyz lubie:loveu: Furciaczek to ty masz takie klimaty jak ja patrze :cool3: ;) :cool3:hehe.. Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Korn :loveu: :loveu: :loveu: Moja ulubiona piosenka to coming undone Quote
furciaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 a jak widze johnatana to normalnie sie rozplywam:loveu: a piosenka hmm ostatnio mam faze na A.D.I.D.A.S...ale wiekszosc ich utworow jest suuuper Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Moją miłością jest jeszcze System of a Down :loveu: Trochę Nightwish, a z łagodniejszych rytmów H.I.M. i Green Day :p Quote
haska_12 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Ja też koffam SOAD.i green day... Killerpilze ... :p Quote
furciaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 nightwish tez lubie ale za green dayem to jakos nieprzepadam... Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 furciaczek; napisał(a):nightwish tez lubie ale za green dayem to jakos nieprzepadam... Ja też kiedyś nie przepadałam... do czasu aż usłyszałam "american idiot" :loveu: Potem kuzyn pożyczył mi ich płytę i tak się zaczęło... :eviltong: Ale się tu muzycznie zrobiło :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
furciaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 hehe ciekawe co usia powie jak wroci i zobaczy co tu sie dzialo:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Dokładnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No ale jak to się mówi, jak kota nie ma, to myszy charcują :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
haska_12 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Ola&Kora napisał(a):Dokładnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No ale jak to się mówi, jak kota nie ma, to myszy charcują :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evilbat: :ghost_2: :evilbat: Quote
eria Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 to ja mam pomysł, wklej ola ze dwie jakieś fotki, żeby takiego offa biduli nie robić, a potem wracamy do imprezy :evil_lol: Quote
Kamila Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 To ja sie chyba spoznilam na imprezke(wszystko przez to ze nie mam powiadomien :angryy: )ale co tam :megagrin: :sweetCyb: :popcorn: :facelick: :drinking: :drinka: :drink1: :beerchug: :chlup: :knajpa: :popcorn: :facelick: :drinking: :drinka: :drink1: :beerchug: :knajpa: Quote
Cerber Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Cześć Kochana Usiu, ja przepraszam, że tak zaniedbuje Twoją galerię... :oops: :oops: :oops: mam małe problemy w domku...:-( Quote
Usia Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 :oops: No wiec tak po 1-e to zabije za te imprezy :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: po 2-e Ola koniecznie napisz mi swój sms-a ze swoim nr kom.;) po 3-e czemu tu tak mało fot a tak duzo gadanie :eviltong: ale dobrze gadajcie sobie imprezujcie i pijcie zdrowie moje i psów nawet sie sama dołacze do imprezki :drink1: :drinka: :beerchug: :chlup: :drinking::knajpa: :popcorn::drinka: :facelick: :drink1: po 4-e Cerberku nie ma problemu i tak wazne ze jesteś:multi: z reszta ciesze sie ze wszystkie jestescie :eviltong: :eviltong: foty postaram sie jakies wstawic do fotosika wiec Ola bedzie mogla wam cos dac ;) Quote
eria Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 ja juz nie wiem co mam myśleć, czy ten post pisała Usia czy tylko Ola się podszyła :diabloti: :shake: Quote
Usia Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 po za tym o ranyyyyyyyyyyyyyyyyy ja mam juz tyle postów Ola gdzie ty pisałas :razz: :razz: :razz: przyznaj sie !!! Strasznie za wami tesknie wybaczcie mi te nie obecnosci ale ja naprawde nie mam jak wejsc i odwiedzić wasze galerie dzisiaj dałam rade skoczyc tylko do Cerberka i na gadu no i tu i juz musze mykać :( ale wybaczycie mi to prawda?? Marta jak ma sie twój malamut :eviltong: ?? Ola Kora cały czas gania za piłka ?? Haska ja twój Hasior , cały czas chodzi zagłodzony i poluje na kury z pekinka?? Kamila mam nadzieje ze Lala jest zdrowa i grzeczna tam z toba za wielkim morzem?? Eria a jak twóje "małe" bydlaki bardzo szaleja ?? Furciaczek jak Furia z Prezesem ?? piszcie mi nawet tutaj jak wasze psiaki bo jak sie dostane juz do netu to nie mam czasu zajrzec do was :placz: Ja ma sie jakos i psiaki tez chodzimy smutni bo nie mamy jeszcze swojego domku ale juz nie długo mam nadzieje i bedzie dobrze.I bedziemy do was wchodzic do galeri i przyjedziemy do swietej 3-ki wreszcie.Mam nadzieje bynajmniej to wszystko spełnić czas pokaze. Dobra juz musze sie zegnac.trzynmac si9e dziewuszki nie robic mi tu bałaganu zbytniego ;) nie upijać sie mi za bardzo i czekac na mnie grzecznie:calus::hand: :calus: :calus: :hand: :glaszcze: :glaszcze: :calus: :glaszcze::calus: :hand: :hand: no nie moge sie z wami rozstać ale teraz naprawde juz musze papapapappapapapapa i jeszcze wiecej całusów dla kazdej z was bo gdyby nie wy to by nas tu nie było i za to was kocham. To dla was za to ze jestescie moje ulubione wiersze :p "Nie idzi prze demną - moge nie nadazyc Nie idz za mną - nie umiem prowadzić idz przy mym boku -poprostu badz mym przyjacielem" "Chociaz tysiace kilometrów dziela mnie od was Chodz moi sasiedzi to sami barbazyncy zawsze stawiam na stole dwie filizanki " "rzyjaciel to ktos do kogo mozesz zadzwonic w srodku nocy a on i tak cie wysłucha bez mrugniecia oka" "Przyajciel to ktos kto jest tylko dla tego ze go potrzebujesz" całusy Quote
Usia Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 A ja mam juz tyle postów i to jest powód do picie przeoczyłam moje 1000 postów ale jak bede do chodzić do 100 strony to powieccie chce to zobaczyc i wiedzieć o tym te dwa posty i ten pisałam ja osobiscie słoneczka jestem z wami całym sercem.Jej nawet nie wiecie jak ja naprawde za wami teskniłam.:placz: :placz: :placz: musze juz isc a nie chce.ola pilnuj tu porzadku i napisz mi tego sms-a ze swoim nr tylko nie zapomnij papapapa moje kochane Quote
furciaczek Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 witaj usia:multi: fajnie ze wpadlas chociaz na chwile :) moje zwierzaki czuja sie dobrze, mam nadzieje ze i twoje tez :) Quote
eria Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Usia, "Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Mexyku', a on na to odpowie: 'nic się nie martw, zaraz tam będę.'" Foxi i Kreoś dobrze się mają i Usiowe bydlaki pozdrawiają :lol: Quote
Dobcia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Usiu, setna stronka już niedługo;) U nas w porządeczku, czarnulek i Azulek ślą pozdrowionka:lol: Quote
Ola&Kora Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Usiu :buzi: :buzi: :buzi: :calus: :calus: :calus: Jaka szkoda ze mnie wczoraj na gg nie bylo... :-( Byśmy sobie pogadały A mój numer komórki ci napsiałam na gg ;) Na razie nice moge ci nawet smsa puścić, bo już dłuższy czas nie mam nic na koncie. Ale jak tylko naładuje sobie karte, to zadzwonie do ciebie ;) Kora czuje sie nieźle, za piłeczką nadal szaleje i tylko czekamy aż śnieg spadnie i pójdziemy na saneczki :p Pozdrowionka ;) A imprezka... hmmm... imprezka musi być!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Niedługo dam foteczki ;) Quote
Alynkaaa Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 wiatam was:)wkoncu dotaralam do Usi i powoli nadrabiam ta cala gadanine bo bablii soie rozgaldaly niemilosiernie:) ale damy rade:) narazie buziaki zostawiam i lece dalej :) Quote
haska_12 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 To nie możemy już imprezować? :( :diabloti: :( Quote
eria Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 kto powiedział że nie możemy !!!! :bigcool: :popcorn: :drinka: :laola: :beerchug: :cunao: :knajpa: :pepsi: :drinking: :drink1: :drinka: :drink1: :cunao: Quote
Recommended Posts