Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
ogolnie to ja mam obsesje na punkcie KORNA:loveu: :loveu: :loveu: ale inne rodzaje ciezszej muzyki tyz lubie:loveu:

Furciaczek to ty masz takie klimaty jak ja patrze :cool3: ;) :cool3:hehe..

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek; napisał(a):
nightwish tez lubie ale za green dayem to jakos nieprzepadam...

Ja też kiedyś nie przepadałam... do czasu aż usłyszałam "american idiot" :loveu: Potem kuzyn pożyczył mi ich płytę i tak się zaczęło... :eviltong:

Ale się tu muzycznie zrobiło :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Dokładnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No ale jak to się mówi, jak kota nie ma, to myszy charcują :diabloti: :diabloti: :diabloti:

:evilbat: :ghost_2: :evilbat:

Posted

To ja sie chyba spoznilam na imprezke(wszystko przez to ze nie mam powiadomien :angryy: )ale co tam :megagrin: :sweetCyb: :popcorn: :facelick: :drinking: :drinka: :drink1: :beerchug: :chlup: :knajpa: :popcorn: :facelick: :drinking: :drinka: :drink1: :beerchug: :knajpa:

Posted

:oops: No wiec tak
po 1-e to zabije za te imprezy :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
po 2-e Ola koniecznie napisz mi swój sms-a ze swoim nr kom.;)
po 3-e czemu tu tak mało fot a tak duzo gadanie :eviltong: ale dobrze gadajcie sobie imprezujcie i pijcie zdrowie moje i psów nawet sie sama dołacze do imprezki :drink1: :drinka: :beerchug: :chlup: :drinking::knajpa: :popcorn::drinka: :facelick: :drink1:
po 4-e Cerberku nie ma problemu i tak wazne ze jesteś:multi: z reszta ciesze sie ze wszystkie jestescie :eviltong: :eviltong: foty postaram sie jakies wstawic do fotosika wiec Ola bedzie mogla wam cos dac ;)

Posted

po za tym o ranyyyyyyyyyyyyyyyyy ja mam juz tyle postów Ola gdzie ty pisałas :razz: :razz: :razz: przyznaj sie !!! Strasznie za wami tesknie wybaczcie mi te nie obecnosci ale ja naprawde nie mam jak wejsc i odwiedzić wasze galerie dzisiaj dałam rade skoczyc tylko do Cerberka i na gadu no i tu i juz musze mykać :( ale wybaczycie mi to prawda??

Marta jak ma sie twój malamut :eviltong: ??
Ola Kora cały czas gania za piłka ??
Haska ja twój Hasior , cały czas chodzi zagłodzony i poluje na kury z pekinka??
Kamila mam nadzieje ze Lala jest zdrowa i grzeczna tam z toba za wielkim morzem??
Eria a jak twóje "małe" bydlaki bardzo szaleja ??
Furciaczek jak Furia z Prezesem ??

piszcie mi nawet tutaj jak wasze psiaki bo jak sie dostane juz do netu to nie mam czasu zajrzec do was :placz:
Ja ma sie jakos i psiaki tez chodzimy smutni bo nie mamy jeszcze swojego domku ale juz nie długo mam nadzieje i bedzie dobrze.I bedziemy do was wchodzic do galeri i przyjedziemy do swietej 3-ki wreszcie.Mam nadzieje bynajmniej to wszystko spełnić czas pokaze.
Dobra juz musze sie zegnac.trzynmac si9e dziewuszki nie robic mi tu bałaganu zbytniego ;) nie upijać sie mi za bardzo i czekac na mnie grzecznie:calus::hand: :calus: :calus: :hand: :glaszcze: :glaszcze: :calus: :glaszcze::calus: :hand: :hand:
no nie moge sie z wami rozstać ale teraz naprawde juz musze papapapappapapapapa i jeszcze wiecej całusów dla kazdej z was bo gdyby nie wy to by nas tu nie było i za to was kocham.

To dla was za to ze jestescie moje ulubione wiersze :p

"Nie idzi prze demną - moge nie nadazyc
Nie idz za mną - nie umiem prowadzić
idz przy mym boku -poprostu badz mym przyjacielem"

"Chociaz tysiace kilometrów dziela mnie od was
Chodz moi sasiedzi to sami barbazyncy
zawsze stawiam na stole dwie filizanki "

"rzyjaciel to ktos do kogo mozesz zadzwonic w srodku nocy a on i tak cie wysłucha bez mrugniecia oka"

"Przyajciel to ktos kto jest tylko dla tego ze go potrzebujesz"

całusy

Posted

A ja mam juz tyle postów i to jest powód do picie przeoczyłam moje 1000 postów ale jak bede do chodzić do 100 strony to powieccie chce to zobaczyc i wiedzieć o tym

te dwa posty i ten pisałam ja osobiscie słoneczka jestem z wami całym sercem.Jej nawet nie wiecie jak ja naprawde za wami teskniłam.:placz: :placz: :placz: musze juz isc a nie chce.ola pilnuj tu porzadku i napisz mi tego sms-a ze swoim nr tylko nie zapomnij papapapa moje kochane

Posted

Usia,
"Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Mexyku', a on na to odpowie: 'nic się nie martw, zaraz tam będę.'"

Foxi i Kreoś dobrze się mają i Usiowe bydlaki pozdrawiają :lol:

Posted

Usiu :buzi: :buzi: :buzi: :calus: :calus: :calus:
Jaka szkoda ze mnie wczoraj na gg nie bylo... :-( Byśmy sobie pogadały
A mój numer komórki ci napsiałam na gg ;) Na razie nice moge ci nawet smsa puścić, bo już dłuższy czas nie mam nic na koncie. Ale jak tylko naładuje sobie karte, to zadzwonie do ciebie ;)
Kora czuje sie nieźle, za piłeczką nadal szaleje i tylko czekamy aż śnieg spadnie i pójdziemy na saneczki :p
Pozdrowionka ;)
A imprezka... hmmm... imprezka musi być!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Niedługo dam foteczki ;)

Posted

kto powiedział że nie możemy !!!! :bigcool: :popcorn: :drinka: :laola: :beerchug: :cunao: :knajpa: :pepsi: :drinking: :drink1: :drinka: :drink1: :cunao: