Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ma :D
furciaczek ta kropka w twoim podpisie u mnie jest szara a jak bys była on... to by była zielona czyli jestes nie widoczna bo jestes zalogowana na dogo ale nikt nie widzi czy jestes czy nie :razz:

Posted

ja wam tyle zdjec dałam a wy tylko tyle komentarzy, strzelam focha i nie bedzie teraz zdjec przez jakis czas korzystajcie z tego co macie :cool1: zobaczymy co potraficie

Posted

Usia; napisał(a):
ja wam tyle zdjec dałam a wy tylko tyle komentarzy, strzelam focha i nie bedzie teraz zdjec przez jakis czas korzystajcie z tego co macie :cool1: zobaczymy co potraficie

Ja ci dam focha :mad: :mad: :mad: Może po prostu jeszcze do ciebie reszta widowni nie dotarła ;)

Posted

Z nadmiaru nauki mnie tu dzisiaj nie było, wreszcie zdjęcia po jasnoku :loveu: :evil_lol: a nie czarne tło ze świecącymi punktami :evil_lol:
A ta piłka jest całkiem twarda czy z niej jest trochę upuszczone powietrze żeby mógł ją chwycić ???? Bo takiej twardej to chyba niebardzo... Hmm.

Posted

Fajny piłkarz z niego :lol: Z naszym Piniem mógłby założyć drużynę, tylko Piniek mu hmmm pod brzuchem przejdzie :) A poza tym proszę proszę, u Was nawet na dworze zakaz palenia :lol::lol:

Posted

kurcze wczesniej zajsc nie moglam bop ciagle walcze z netem:( nie dobry sluchac sie nei chce;/
noo porsze jakiego pillarzyka mamy:)
sliiiicznyy :loveu: :loveu: :loveu:

mam jescze poytanko z innej beczki co jest napisane na drzwiach stodoly??????bo tak meni to zaciekawilo:):eviltong:

Posted

no i tak ma byc :)
zaraz wstawie wam jeszcze kilka fotek a poniewaz dzisiaj sie przenosze do TZ i nie bede miała dostepu do netu wiec musze sie pozegnac na jakis czas :(

Posted

witam Magdus
oto zdjecia zebyscie nie mówili ze was zaniedbuje :
tak na do widzenia jeszcze kilka potek cielaka z piłka tylko poniewaz sa pionowe to ich nie powieksze bo mi sie dostanie za razmiar:eviltong:

Posted

Ays to dopiero gość :evil_lol: Jak je to jest najsłodszy ;)
Ps.A tak a propo jedzenia, to warczy jak mu zabierasz miskę? Niektóre psy są takie, że nie pozwalają dotknąć jedzenia nawet właścicielowi...

Posted

Ja tam proponuję urządzić imprę pod nieobecność Usi... :diabloti:
Zaczynamy spokojnie... :beerchug: potem chlup :popcorn: ... i szalejemy :cunao: :drink1: :drinka: :knajpa: :drinking:

Posted

ola ja jestem z a impreza zawsze jak mnie nei ma to trwa imprezka na galerii to teraz ja siem zabawie jak kogos nie ma:)i od rana
impreza udanana nananaannananaaa:)
:drinka: :knajpa: :drinking::cunao: :drink1: :drinka: :knajpa: :drinking::beerchug: i tak przez caly dzinen.....:)