Usia Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 cielaczek minoł sie z piłeczka :evil_lol: :evil_lol: ostatnia fotka z piłeczka i jak wam sie podobaja ?? Quote
furciaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 swietna focia:loveu: i tez chyba ma te zmarszczki na czole:loveu: Quote
Usia Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 no ma :D furciaczek ta kropka w twoim podpisie u mnie jest szara a jak bys była on... to by była zielona czyli jestes nie widoczna bo jestes zalogowana na dogo ale nikt nie widzi czy jestes czy nie :razz: Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Dzieńdoberek Usia!!! :multi: Ała, spotkanie ze ścianą :eviltong: :eviltong: :eviltong: Prawdziwe skupienie :p A te zmarszczki... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ojej jakie sluczne foteczki. Cerber też kocha piłkę do nogi... Quote
Usia Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 ja wam tyle zdjec dałam a wy tylko tyle komentarzy, strzelam focha i nie bedzie teraz zdjec przez jakis czas korzystajcie z tego co macie :cool1: zobaczymy co potraficie Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Usia; napisał(a):ja wam tyle zdjec dałam a wy tylko tyle komentarzy, strzelam focha i nie bedzie teraz zdjec przez jakis czas korzystajcie z tego co macie :cool1: zobaczymy co potraficie Ja ci dam focha :mad: :mad: :mad: Może po prostu jeszcze do ciebie reszta widowni nie dotarła ;) Quote
eria Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Z nadmiaru nauki mnie tu dzisiaj nie było, wreszcie zdjęcia po jasnoku :loveu: :evil_lol: a nie czarne tło ze świecącymi punktami :evil_lol: A ta piłka jest całkiem twarda czy z niej jest trochę upuszczone powietrze żeby mógł ją chwycić ???? Bo takiej twardej to chyba niebardzo... Hmm. Quote
Agushka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Fajny piłkarz z niego :lol: Z naszym Piniem mógłby założyć drużynę, tylko Piniek mu hmmm pod brzuchem przejdzie :) A poza tym proszę proszę, u Was nawet na dworze zakaz palenia :lol::lol: Quote
Alynkaaa Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 kurcze wczesniej zajsc nie moglam bop ciagle walcze z netem:( nie dobry sluchac sie nei chce;/ noo porsze jakiego pillarzyka mamy:) sliiiicznyy :loveu: :loveu: :loveu: mam jescze poytanko z innej beczki co jest napisane na drzwiach stodoly??????bo tak meni to zaciekawilo:):eviltong: Quote
Carolcia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 nie ma to jak szczesliwy pies podczas zabawy :loveu: :loveu: :loveu: Piękny :D:D Quote
Usia Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 no i tak ma byc :) zaraz wstawie wam jeszcze kilka fotek a poniewaz dzisiaj sie przenosze do TZ i nie bede miała dostepu do netu wiec musze sie pozegnac na jakis czas :( Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ojej, szkoda że cię nie będzie... Wracaj jak najszybciej ;) Quote
furciaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 usia wracaj szybciutko :) skoro cie niebedzie to bedziesz miala duuuzo czasu na pstrykanie foteczek:cool3: Quote
Madzia_19 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Usia'] cóż za piękna akcja :p piłkarz jak się patrzy :p :p :p Quote
Usia Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 witam Magdus oto zdjecia zebyscie nie mówili ze was zaniedbuje : tak na do widzenia jeszcze kilka potek cielaka z piłka tylko poniewaz sa pionowe to ich nie powieksze bo mi sie dostanie za razmiar:eviltong: Quote
Usia Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Po skonczonym treningu czas na posiłek :eviltong: ide juz sobie papa Quote
haska_12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ays to dopiero gość :evil_lol: Jak je to jest najsłodszy ;) Ps.A tak a propo jedzenia, to warczy jak mu zabierasz miskę? Niektóre psy są takie, że nie pozwalają dotknąć jedzenia nawet właścicielowi... Quote
haska_12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4180c78c8cafc5d9.html Ale nurkuje :lol: :lol: :lol: Quote
Alynkaaa Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 sliczne fotyyy!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wkoncu sliczny pies to foty musza byc sliczne:) wracaj Usia szybo bo smutno bedzie bez Ciebie..... Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ja tam proponuję urządzić imprę pod nieobecność Usi... :diabloti: Zaczynamy spokojnie... :beerchug: potem chlup :popcorn: ... i szalejemy :cunao: :drink1: :drinka: :knajpa: :drinking: Quote
Marta_Ares Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 hejka narescie tu dotarlam:multi: ale duzoooo slicznych fotek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nie bede zadnej cytowac bo wszystkie a piekne:loveu: Quote
Alynkaaa Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 ola ja jestem z a impreza zawsze jak mnie nei ma to trwa imprezka na galerii to teraz ja siem zabawie jak kogos nie ma:)i od rana impreza udanana nananaannananaaa:) :drinka: :knajpa: :drinking::cunao: :drink1: :drinka: :knajpa: :drinking::beerchug: i tak przez caly dzinen.....:) Quote
Cerber Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Cześć Kochana Usiu... foteczki Aysa kopytalne... :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts