Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobiłam banerek dla psiaka, niezbyt urodziwy ale na początek może chyba byc. Wklejajcie niech zobaczy go jak najwięcej osób
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/203343-pies-z-odmro%C5%BConym-penisem-od-3-miesi%C4%99cy-mieszka-pod-balkonem"][IMG]http://img141.imageshack.us/img141/9939/psiak2233.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='kaszanka']jak można wstawić baner do paska? Ja w takich komputerowych sztuczkach jestem słaba. - Powiedzcie to wrzucę do siebie też[/QUOTE]

Ja też długo się męczyłam zanim mi się udało, ale spróbuję wytłumaczyć. Klikasz na baner prawym przyciskiem myszki i wybierasz [I]kopiuj[/I]. Wchodzisz następnie w opcje [I]Ustawienia[/I] (na samej górze strony, obok Wyloguj się). Pojawia Ci się po lewej stronie pasek z opcjami profilu i tam jest opcja [I]Edytuj sygnaturę[/I]. Klikasz i wklejasz baner do okna (podobnego jak okno nowej wiadomości) i zatwierdzasz. Powinno się udać, chociaż nie wiem jaką masz przeglądarkę. Ja mogę to zrobić w Explorerze, ale w Firefoxie nie.

Posted

[quote name='kaszanka']No niestety nie udaje mi się :( W oknie powinien pokazać się obrazek czy jakiś link?[/QUOTE]

Od razu obrazek, nie link. Musisz wybrać opcję KOPIUJ, same kopiuj, nie kopiuj adres, czy kopiuj obrazek.

Guest monia3a
Posted

Rozmawiałam dziś z Panem opiekującym się psem, bardzo jest przejęty jego losem. Zadeklarował pomoc finansową w leczeniu, będzie szukał mu domku. Psiaka zabieram jutro razem z Kariną do weterynarza i pojedzie do hotelu, znalazła się dobra dusza, która opłaci jego pobyt na dwa miesiące. Mamy dwa miesiące więc po badaniu i zrobieniu zdjęć trzeba zacząć ogłaszać go intensywnie...

Potrzebne będzie wsparcie finansowe, bazarki i ciepłe myśli. Pomóżmy mu!

Posted

Już Monika wszystko napisała, a ja dodam tylko, że na dogomani zdarzają się ostatnio cuda! Rzadko kiedy szukałam tu pomocy dla psów, bo zawsze wydawało mi się, że wszyscy tu obecni są już tak zapsieni, zadeklarowani, że nie ma szans. A DOGOMANIACY wciąż mnie zaskakują!!!
Pani Bożenko, cichy aniele naszego psiunia DZIĘKUJĘ z całego serca!!! :loveu:
Mam nadzieję, że zajrzy Pani na wątek, a ja prześlę co trzeba wieczorem, tak jak się umówiłyśmy.

Posted

ojej jak dobrze że psiak nie pozostawiony sam sobie. Do ogłoszeń trzeba dodać kilka nowych fotek i danych do pieska - jaki wiek, jaka wielkość - bo ze zdjęć w sumie nic nie widać.

Czekamy na wieści od weterynarza.

Posted

[quote name='kaszanka']ojej jak dobrze że psiak nie pozostawiony sam sobie. Do ogłoszeń trzeba dodać kilka nowych fotek i danych do pieska - jaki wiek, jaka wielkość - bo ze zdjęć w sumie nic nie widać.

Czekamy na wieści od weterynarza.[/QUOTE]

Jutro będzie wszystko wiadomo. Dziewczyny zawiozą go do weta i tam zostanie dokładnie zbadany. Zrobią też pewnie fotki i Karina odwiezie go do hoteliku :)
Kciuki potrzebne, żeby się jutro nie ewakuował gdzieś...

Guest monia3a
Posted

A ja dziś usłyszałam propozycję imienia dla niego - Wacek :D Wacuś :eviltong:

Posted

Ale jesteście kochane dziewczyny
Czekam z niecierpliwością na jutrzejsze badania psiaka i nadal reklamuje wątek
Dziewczyny warto też zacząć zbierać deklaracje, bo nie ma pewności,że psiak po tych dwóch msc znajdzie domek

Posted

[quote name='xxxx52']jaka diagnoze postawil wet?[/QUOTE]
Jeszcze żadnej, pies jutro trafi do weta.
Wacek - jednoznacznie go charakteryzuje, sygnalizuje jego problem, jest z biglem i sexi:evil_lol: Jestem za Wackiem:multi:

Guest monia3a
Posted

Spokojnie kochane, spokojnie.
Trzeba mu wymyślić inne imie, żarty żartami ale Wackiem to on zostać nie może. Może na drugie :eviltong:

Jutro jak go zobaczę to pewnie mnie olśni i dostanie jakieś porządne imię :evil_lol: