Jump to content
Dogomania

Dramat- wypadek, cierpienie bez pomocy- przerażona Sisi, dług ponad 1700 zł :(((

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mądre dziewczynki - kotki są całkiem fajne, jeśli im się w drogę nie wchodzi. Niestety, są tacy, którzy tego zrozumieć nie potrafią lub... nie chcą :) A co tam u Rykitka, bo dawno żadnych wieści nie było...

Posted

Rykito ma się świetnie. śpi ze mną i z psami w jednym łózku. na szczęscie nie jest kotem wychodzącym. pod koniec maja czeka nas amputacja kikutka łapki. trochę się tym martwię, bo nie chcę, by cierpiał, ale nie ma wyjścia.
Sisi interesuje się Dakocią, ale nie robi jej krzywdy. Tereska też była zainteresowana - pokojowo zainteresowana

Posted

W takim razie trzymam kciukasy za zabieg Rykitka. Nie jest wychodzący bo nie chce czy boicie się go wypuszczać - tak z ciekawości :) A dziewczynki mądre i grzeczne - interesować się można, bo to w końcu domownik, a nie ganiać całkiem "nie pokojowo" jak niektóry chłopak!!!

Posted

Rykito nie pcha się do wyjścia. Obserwuje świat ze swojego fotela.
Kaluchny jest niereformowalny, tylko szuka okazji, by Dakocię pogonić

Posted

Jak mój Dzionek. Odkąd stracił jajka, do końca życia nie wyszedł poza ogród - ba, poza trawnik nawet! Najchętniej to na taras, na słoneczko i chwatit. No, chyba że np. szłam pielić - wtedy mi towarzyszył. Wywalał grube brzucho w truskawkach i mruczał jak traktor :)

Posted

W takim razie mam 20 kg karmy dla niej:)
Musze tylko zorientowac sie kto w najblizszym czasie bedzie do Was jechal Ronju?
Gdybys cos wiedziala to prosze o info na e-maila.

Posted

[quote name='ronja']dzieki, Elu. kochana jesteś.
teraz to nie wiem kto się wybiera, chyba kolej Ewy Marty się zbliża:)[/QUOTE]
Swietnie to porozmawiam z Ewa:)

Posted

Ellig napisał(a):
W takim razie mam 20 kg karmy dla niej:)
Musze tylko zorientowac sie kto w najblizszym czasie bedzie do Was jechal Ronju?
Gdybys cos wiedziala to prosze o info na e-maila.

Ojej, ale dzień prezentów się trafił, przeogromne dzięki :loveu:
Gdyby Ewa nie mogła czy nie wybierała się na razie to my jakoś odbierzemy karmę.

Posted

Nie wiem tylko czy dam radę do końca tego tygodnia do Ellig podjechać (i czy będzie w domu). Rozumiem, że w razie czego przyszły weekend też byłby aktualny?...

Posted

nawet bardziej przyszly, bo ja wyjeżdzam teraz na 3 dni i nie chcialabym ciągać taty, jak nie bedę mogła się z nim zobaczyć nawet

ps. a Sisi już nie taka straszna dla innych suczek. Wczoraj poznała się z Gałeczką i luzik:)

Posted

Mam już karmę dla Sisi w samochodzie:-) Bylam u Eluni i jak zwykle wyjechałam z pełnym bagażnikiem:-) Mam 15 kg karmy dla Kalucha i super szczelny i mocno zamykany pojemnik, żeby się do karmy nie dobierał. Mam 20 kg dla Sisi i do tego całe 20 kg!!! pysznych ciasteczek dla wszystkich psiaków bez wyjątku:-) A jak kocury będą chciały, to też mogą jeść:-) Do tego jeszcze kilka takich prasowanych kości, zawsze mogą sobie pociumkać, żeby im czas płynął milej:-)
A dla Marty i Bartka mam niespodzienkę od Ellig i słowem nie pisnę co to jest:-) Jutro nie jadę, bo nie ma Marty, a Bartkowi nie chcę zawracać głowy, bo i bez moich odwiedzin ma pełne ręce roboty. Umówię się najpóźniej w przyszły weekend, a jak będzie trzeba, to może jakoś podrzucę wszsytko Marcie do pracy w tygodniu.

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Mam już karmę dla Sisi w samochodzie:-) Bylam u Eluni i jak zwykle wyjechałam z pełnym bagażnikiem:-) Mam 15 kg karmy dla Kalucha i super szczelny i mocno zamykany pojemnik, żeby się do karmy nie dobierał. Mam 20 kg dla Sisi i do tego całe 20 kg!!! pysznych ciasteczek dla wszystkich psiaków bez wyjątku:-) A jak kocury będą chciały, to też mogą jeść:-) Do tego jeszcze kilka takich prasowanych kości, zawsze mogą sobie pociumkać, żeby im czas płynął milej:-)
A dla Marty i Bartka mam niespodzienkę od Ellig i słowem nie pisnę co to jest:-) Jutro nie jadę, bo nie ma Marty, a Bartkowi nie chcę zawracać głowy, bo i bez moich odwiedzin ma pełne ręce roboty. Umówię się najpóźniej w przyszły weekend, a jak będzie trzeba, to może jakoś podrzucę wszsytko Marcie do pracy w tygodniu.

O matko kochana, ale prezenty :loveu::loveu::loveu:
Bardzo dziękujemy :loveu: