Nutusia Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Mądre dziewczynki - kotki są całkiem fajne, jeśli im się w drogę nie wchodzi. Niestety, są tacy, którzy tego zrozumieć nie potrafią lub... nie chcą :) A co tam u Rykitka, bo dawno żadnych wieści nie było... Quote
ronja Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Rykito ma się świetnie. śpi ze mną i z psami w jednym łózku. na szczęscie nie jest kotem wychodzącym. pod koniec maja czeka nas amputacja kikutka łapki. trochę się tym martwię, bo nie chcę, by cierpiał, ale nie ma wyjścia. Sisi interesuje się Dakocią, ale nie robi jej krzywdy. Tereska też była zainteresowana - pokojowo zainteresowana Quote
Nutusia Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 W takim razie trzymam kciukasy za zabieg Rykitka. Nie jest wychodzący bo nie chce czy boicie się go wypuszczać - tak z ciekawości :) A dziewczynki mądre i grzeczne - interesować się można, bo to w końcu domownik, a nie ganiać całkiem "nie pokojowo" jak niektóry chłopak!!! Quote
ronja Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Rykito nie pcha się do wyjścia. Obserwuje świat ze swojego fotela. Kaluchny jest niereformowalny, tylko szuka okazji, by Dakocię pogonić Quote
mysza 1 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Rykito w ogóle najchętniej by spał i siedział na fotelu ;) Quote
Nutusia Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Jak mój Dzionek. Odkąd stracił jajka, do końca życia nie wyszedł poza ogród - ba, poza trawnik nawet! Najchętniej to na taras, na słoneczko i chwatit. No, chyba że np. szłam pielić - wtedy mi towarzyszył. Wywalał grube brzucho w truskawkach i mruczał jak traktor :) Quote
mysza 1 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Zapraszam na bazarek na psie długi, towar erotyczny ;) http://www.dogomania.pl/threads/207575-TANIE-PREZERWATYWY-erotyczne-gad%C5%BCety-na-d%C5%82ugi-ps%C3%B3w-do-22.05-do-21-kup-teraz-!?p=16856527#post16856527 Quote
Ellig Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Piekne zdjecia Sisi:) Jaka karme je sunia, mam w domu 20 kg worek kupionej karmy, moze bedzie potrzebna dla suni? Quote
ronja Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Sisi je teraz razem z Tereską bosch fish i kartofelek. Tak naprawdę każda karma dla niej będzie dobra. Quote
Ellig Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 W takim razie mam 20 kg karmy dla niej:) Musze tylko zorientowac sie kto w najblizszym czasie bedzie do Was jechal Ronju? Gdybys cos wiedziala to prosze o info na e-maila. Quote
ronja Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 dzieki, Elu. kochana jesteś. teraz to nie wiem kto się wybiera, chyba kolej Ewy Marty się zbliża:) Quote
Ellig Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='ronja']dzieki, Elu. kochana jesteś. teraz to nie wiem kto się wybiera, chyba kolej Ewy Marty się zbliża:)[/QUOTE] Swietnie to porozmawiam z Ewa:) Quote
mysza 1 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Ellig napisał(a):W takim razie mam 20 kg karmy dla niej:) Musze tylko zorientowac sie kto w najblizszym czasie bedzie do Was jechal Ronju? Gdybys cos wiedziala to prosze o info na e-maila. Ojej, ale dzień prezentów się trafił, przeogromne dzięki :loveu: Gdyby Ewa nie mogła czy nie wybierała się na razie to my jakoś odbierzemy karmę. Quote
Nutusia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 I ja zawsze mogę odebrać. Szczególnie gdyby Tata Ronji znów przejeżdżał przez moją okolicę :) Quote
ronja Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 tata jeździ co weekend, co prawda jęczy, że mu nie po drodze, ale córce nie odmówi;) Quote
Nutusia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Nie wiem tylko czy dam radę do końca tego tygodnia do Ellig podjechać (i czy będzie w domu). Rozumiem, że w razie czego przyszły weekend też byłby aktualny?... Quote
ronja Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 nawet bardziej przyszly, bo ja wyjeżdzam teraz na 3 dni i nie chcialabym ciągać taty, jak nie bedę mogła się z nim zobaczyć nawet ps. a Sisi już nie taka straszna dla innych suczek. Wczoraj poznała się z Gałeczką i luzik:) Quote
Nutusia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 No to super! Jakoś sobie poukładam marszruty, żeby trafić do Ellig :) Quote
Ewa Marta Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Mam już karmę dla Sisi w samochodzie:-) Bylam u Eluni i jak zwykle wyjechałam z pełnym bagażnikiem:-) Mam 15 kg karmy dla Kalucha i super szczelny i mocno zamykany pojemnik, żeby się do karmy nie dobierał. Mam 20 kg dla Sisi i do tego całe 20 kg!!! pysznych ciasteczek dla wszystkich psiaków bez wyjątku:-) A jak kocury będą chciały, to też mogą jeść:-) Do tego jeszcze kilka takich prasowanych kości, zawsze mogą sobie pociumkać, żeby im czas płynął milej:-) A dla Marty i Bartka mam niespodzienkę od Ellig i słowem nie pisnę co to jest:-) Jutro nie jadę, bo nie ma Marty, a Bartkowi nie chcę zawracać głowy, bo i bez moich odwiedzin ma pełne ręce roboty. Umówię się najpóźniej w przyszły weekend, a jak będzie trzeba, to może jakoś podrzucę wszsytko Marcie do pracy w tygodniu. Quote
mysza 1 Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Ewa Marta napisał(a):Mam już karmę dla Sisi w samochodzie:-) Bylam u Eluni i jak zwykle wyjechałam z pełnym bagażnikiem:-) Mam 15 kg karmy dla Kalucha i super szczelny i mocno zamykany pojemnik, żeby się do karmy nie dobierał. Mam 20 kg dla Sisi i do tego całe 20 kg!!! pysznych ciasteczek dla wszystkich psiaków bez wyjątku:-) A jak kocury będą chciały, to też mogą jeść:-) Do tego jeszcze kilka takich prasowanych kości, zawsze mogą sobie pociumkać, żeby im czas płynął milej:-) A dla Marty i Bartka mam niespodzienkę od Ellig i słowem nie pisnę co to jest:-) Jutro nie jadę, bo nie ma Marty, a Bartkowi nie chcę zawracać głowy, bo i bez moich odwiedzin ma pełne ręce roboty. Umówię się najpóźniej w przyszły weekend, a jak będzie trzeba, to może jakoś podrzucę wszsytko Marcie do pracy w tygodniu. O matko kochana, ale prezenty :loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
ronja Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 karma i prezenty dotarły. psiaki będą miały niezłą wyżrekę - niektórzy już próbowali:) wielkie dzieki, Elu:Rose: Quote
mysza 1 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Dziękujemy za prezenty dla psiaków :loveu: Zapraszam na bazarek z pysznymi batonikami ;) http://www.dogomania.pl/threads/207926-Batony-Mars-Snickers-Twix-Dove-kup-teraz-na-kilka-ps%C3%B3w-do-24.05-do-21?p=16893583#post16893583 Quote
Recommended Posts