Cosmo Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 ojjj zezarlo mi posta :roll: kurcze :mad: hehe wszystkie babcie sa tak kochane :loveu: ja na babcinej dietce niezle bym przytyla, gdyby nie problem z aparatem stalym, obrecz z jednego zeba mi spadla i nie wiem czy z kawalkiem zeba [nie wiem moze sie ukruszyl] czy z klejem [jest w kolorze zebow] - i nie moge jesc za duzo :roll: - a babcia smakolykow miala, ojjj miala :evil_lol: na szczescie we wtorek mam wizyte i wszystko sie wyjasni, mam nadzieje, ze juz mi go zdejmie [aparat oczywiscie] :cool1: w koncu minelo 2,5 roku noszenia ;):cool3: - mam serdecznie dosc :mad: postaram sie wytrzymac do jutra jesli chodzi o foteczki :diabloti: pozdrawiam Ciebie, mordeczki i TZta :p yhhh jeja gdzie sie kasuje posty ??? - bo tamten sie jednak wyswietlil, ja nie wiem co tu sie dzieje heheh ;) Quote
AśkaK Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Nie kasuj, po co!:lol: Ja też nosiłam kiedyś aparacik, ale nie stały tylko taki wyjmowany, oczywiście zdejmowałam go jak tylko mama nie widziała:evil_lol:. Teraz trochę żałuję :roll:, jeden ząbek nie do końca trzyma się szeregu.:lol: W nocy: Rano: Po południu.:lol: Wypełniający obowiązki.:evil_lol: Quote
Paula Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ja też nosiłam stały aparacik, schudłam wtedy 15 kg :cool3: http://img113.imageshack.us/img113/5828/dsc03770sa7.jpg Rudasek ze świnką :loveu: Aśka, dawaj jeszcze fotaski futer :loveu: :razz: Quote
AśkaK Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Bo w łóżku chrapie, wierzga i puszcza bączki.:evil_lol: A do tego po 5 minutach się zagrzewa i sam złazi.:lol: Kocha swój śpiworek i co wieczór razem z Lusią sobie go ścielą, a potem Rudzio idzie spać. Czasem śpi na kocyku jak nam spadnie z łóżka. Paolka specjalnie dla Ciebie :p - kocówa!:evil_lol: Quote
AśkaK Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 I kilka scenek z normalnego dnia w naszym domu.:lol: Quote
Paula Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Buhahaha, świetne :roflt: Rudasek kochany potworas :loveu: a Luśka jest niemożliwa z tymi swoimi wygibasami i minkami, a do tego te jej gabaryty, po prostu wymiekam :grin: http://img135.imageshack.us/img135/2122/dsc03803sy9.jpg http://img512.imageshack.us/img512/4048/dsc03817tj4.jpg :megagrin: Quote
furciaczek Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 hehe rewealcja:evil_lol: Luska to na modelke z ta figura sie nadaje:loveu: a Rudy bedzie ochroniazem gwiazdy:loveu: Quote
AśkaK Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 :evil_lol:Hihihi, ona chyba tak właśnie myśli:lol:, sama paraduje z postawioną kitką i pyskuje, a Rudy potem musi się bić.:evil_lol:;) Uff, mamy restaurację, mamy salę na imprezkę ze znajomymi, mam umówiony makijaż, jeszcze tylko kiecki wciąż brak...:lol: Quote
jonQuilla Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Cześć :) Kurde co za temperamentna babka z niej...weszła mu na głowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img512.imageshack.us/img512/4048/dsc03817tj4.jpg Quote
Cosmo Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Oooo nareszcie :multi: Anioleczki na fotkach :loveu: kochaniutkie mordeczki, stesknilam sie za Nimi :loveu: co do slubu, tez bym tak chciala :roll: - strasznie trudno mi znalezc odpowiedniego faceta... Paula to pewnie wyszlo Ci na korzysc :evil_lol: - tez bym tak chciala, ale ja mimo bolu jestem zbyt pazerna hahah :diabloti: pozdrawiam :) Quote
diabelkowa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 czesc swietna galeria :) fajnie masz w domu:evil_lol: Quote
AśkaK Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Dzięki!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziewczyny, darujcie że ja nic ani o psach nie napiszę, ani w tej sekundzie nic nie skomentuję, bo jedyne o czym mogę gadać i myśleć od 5 godzin to...KIECUNIA!!!:multi::lol:Mam, mam ją!!!:cunao::laugh2_2::sweetCyb:Jest ładniejsza niż na zdjęciu, ręce mi się trzęsły jak otwierałam paczkę, ale jak przymierzyłam to jest miodzio!:loveu::lol: No dobra, koniec chwalenia.:evil_lol: Cosmo, faceci to taki dziwny gatunek, że jak ich się szuka to się dziady jakoś chowają...ale w momencie, jak się tylko odwrócisz na pięcie (hm, ale rymuję!:cool3::evil_lol:) obskakują cię ze wszystkich stron.:roll: Nie szukaj kochana, sama daj się znaleźć!:cool3: U mnie to było tak, że im bardziej się starałam, tym szybciej mnie rzucali :diabloti::evil_lol:, a jak przestałam się starać to od razu TZ się napatoczył!:lol: Na dodatek spławiałam go przez 3 tygodnie :evil_lol: bo miałam serduszko zranione i żadnego chopa nie chciałam. I teraz proszę - hajtamy się!:shiny: Quote
Paula Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Aaaaa :multi: Jest kiecunia :multi: Weź no przymierz i nam pokaż :mogla: :razz: [quote name='Cosmo']Paula to pewnie wyszlo Ci na korzysc :evil_lol: - tez bym tak chciala, ale ja mimo bolu jestem zbyt pazerna hahah :diabloti: Wtedy tak, ach, jaka byłam piękna i młoda :evil_lol: Ale po zdjęciu aparaciku, wszystko wróciło do normy :roll: :diabloti: Ja po prostu uwielbiam jeść i nie umiem chodzić głodna :shake: :roll: [quote name='AśkaK']Cosmo, faceci to taki dziwny gatunek, że jak ich się szuka to się dziady jakoś chowają...ale w momencie, jak się tylko odwrócisz na pięcie (hm, ale rymuję!:cool3::evil_lol:) obskakują cię ze wszystkich stron.:roll: Nie szukaj kochana, sama daj się znaleźć!:cool3: U mnie to było tak, że im bardziej się starałam, tym szybciej mnie rzucali :diabloti::evil_lol:, a jak przestałam się starać to od razu TZ się napatoczył!:lol: Na dodatek spławiałam go przez 3 tygodnie :evil_lol: bo miałam serduszko zranione i żadnego chopa nie chciałam. I teraz proszę - hajtamy się!:shiny: Hehe :D Dokładnie, jak przestaniesz szukać, to sam się znajdzie ;) Quote
AśkaK Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Paula_ napisał(a):Aaaaa :multi: Jest kiecunia :multi: Weź no przymierz i nam pokaż :mogla: :razz: Tylko jak tu sobie samemu zrobić zdjęcie?:evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 AśkaK napisał(a):Tylko jak tu sobie samemu zrobić zdjęcie?:evil_lol: Uzyj opcji samowyzwalacza:diabloti::eviltong: Quote
agaciaaa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Super psie fotki :loveu: ale.... ja chce fotke Twoją w kiecuni!! Koniecznie! Quote
Ania-Sonia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Musisz pięknie wyglądać! :loveu: Czekamy na foty, nie migaj się, w końcu my możemy zobaczyć Cię w sukni przed ślubem :eviltong:;) Quote
Paula Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 AśkaK napisał(a):Tylko jak tu sobie samemu zrobić zdjęcie?:evil_lol: furciaczek napisał(a):Uzyj opcji samowyzwalacza:diabloti::eviltong: Albo w lustrze :grins: Quote
Bodziulka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 AśkaK napisał(a):Cosmo, faceci to taki dziwny gatunek, że jak ich się szuka to się dziady jakoś chowają...ale w momencie, jak się tylko odwrócisz na pięcie (hm, ale rymuję!:cool3::evil_lol:) obskakują cię ze wszystkich stron.:roll: przeczytajcie sobie "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" i "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" ;) :evil_lol: Quote
AśkaK Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 :lol:Ale nie mam samowyzwalacza w aparacie!:roll::eviltong::lol: Obiecuję że ze ślubu foteczki wstawię! Paula, ciiiicho!:evil_lol: W lustrze to kiepsko będzie widać!:eviltong: A fotecek psiaków nie chcecie?:cool3::lol: Królestwo Lusi - porwane husteczki, waciki, poduszki.:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 http://img337.imageshack.us/img337/7060/dsc03849jo4.jpg hihi jaka minka :loveu: A fotki w sukience Ci nie odpuścimy- dawaj! Może któryś z psów Ci pomoże? :evil_lol: Quote
AśkaK Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='Bodziulka']przeczytajcie sobie "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" i "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" ;) :evil_lol: A gdzie to można przeczytać?:lol: Zblazowany Rudy. Łapecki.:loveu: Quote
Bodziulka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 AśkaK napisał(a):A gdzie to można przeczytać?:lol: w empiku można kupić :cool3: fajne książeczki, szybko się czyta Quote
Recommended Posts