Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

Posted

ojjj zezarlo mi posta :roll: kurcze :mad:

hehe wszystkie babcie sa tak kochane :loveu:

ja na babcinej dietce niezle bym przytyla, gdyby nie problem z aparatem stalym, obrecz z jednego zeba mi spadla i nie wiem czy z kawalkiem zeba [nie wiem moze sie ukruszyl] czy z klejem [jest w kolorze zebow] - i nie moge jesc za duzo :roll: - a babcia smakolykow miala, ojjj miala :evil_lol: na szczescie we wtorek mam wizyte i wszystko sie wyjasni, mam nadzieje, ze juz mi go zdejmie [aparat oczywiscie] :cool1: w koncu minelo 2,5 roku noszenia ;):cool3: - mam serdecznie dosc :mad:

postaram sie wytrzymac do jutra jesli chodzi o foteczki :diabloti:

pozdrawiam Ciebie, mordeczki i TZta :p

yhhh jeja gdzie sie kasuje posty ??? - bo tamten sie jednak wyswietlil, ja nie wiem co tu sie dzieje heheh ;)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie kasuj, po co!:lol:

Ja też nosiłam kiedyś aparacik, ale nie stały tylko taki wyjmowany, oczywiście zdejmowałam go jak tylko mama nie widziała:evil_lol:. Teraz trochę żałuję :roll:, jeden ząbek nie do końca trzyma się szeregu.:lol:

W nocy:

Rano:

Po południu.:lol:

Wypełniający obowiązki.:evil_lol:

Posted

Bo w łóżku chrapie, wierzga i puszcza bączki.:evil_lol: A do tego po 5 minutach się zagrzewa i sam złazi.:lol: Kocha swój śpiworek i co wieczór razem z Lusią sobie go ścielą, a potem Rudzio idzie spać. Czasem śpi na kocyku jak nam spadnie z łóżka.

Paolka specjalnie dla Ciebie :p - kocówa!:evil_lol:

Posted

:evil_lol:Hihihi, ona chyba tak właśnie myśli:lol:, sama paraduje z postawioną kitką i pyskuje, a Rudy potem musi się bić.:evil_lol:;)

Uff, mamy restaurację, mamy salę na imprezkę ze znajomymi, mam umówiony makijaż, jeszcze tylko kiecki wciąż brak...:lol:

Posted

Oooo nareszcie :multi: Anioleczki na fotkach :loveu: kochaniutkie mordeczki, stesknilam sie za Nimi :loveu:

co do slubu, tez bym tak chciala :roll: - strasznie trudno mi znalezc odpowiedniego faceta...

Paula to pewnie wyszlo Ci na korzysc :evil_lol: - tez bym tak chciala, ale ja mimo bolu jestem zbyt pazerna hahah :diabloti:

pozdrawiam :)

Posted

Dzięki!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dziewczyny, darujcie że ja nic ani o psach nie napiszę, ani w tej sekundzie nic nie skomentuję, bo jedyne o czym mogę gadać i myśleć od 5 godzin to...KIECUNIA!!!:multi::lol:Mam, mam ją!!!:cunao::laugh2_2::sweetCyb:Jest ładniejsza niż na zdjęciu, ręce mi się trzęsły jak otwierałam paczkę, ale jak przymierzyłam to jest miodzio!:loveu::lol:

No dobra, koniec chwalenia.:evil_lol:

Cosmo, faceci to taki dziwny gatunek, że jak ich się szuka to się dziady jakoś chowają...ale w momencie, jak się tylko odwrócisz na pięcie (hm, ale rymuję!:cool3::evil_lol:) obskakują cię ze wszystkich stron.:roll: Nie szukaj kochana, sama daj się znaleźć!:cool3: U mnie to było tak, że im bardziej się starałam, tym szybciej mnie rzucali :diabloti::evil_lol:, a jak przestałam się starać to od razu TZ się napatoczył!:lol: Na dodatek spławiałam go przez 3 tygodnie :evil_lol: bo miałam serduszko zranione i żadnego chopa nie chciałam. I teraz proszę - hajtamy się!:shiny:

Posted

Aaaaa :multi: Jest kiecunia :multi: Weź no przymierz i nam pokaż :mogla: :razz:

[quote name='Cosmo']Paula to pewnie wyszlo Ci na korzysc :evil_lol: - tez bym tak chciala, ale ja mimo bolu jestem zbyt pazerna hahah :diabloti:
Wtedy tak, ach, jaka byłam piękna i młoda :evil_lol: Ale po zdjęciu aparaciku, wszystko wróciło do normy :roll: :diabloti: Ja po prostu uwielbiam jeść i nie umiem chodzić głodna :shake: :roll:

[quote name='AśkaK']Cosmo, faceci to taki dziwny gatunek, że jak ich się szuka to się dziady jakoś chowają...ale w momencie, jak się tylko odwrócisz na pięcie (hm, ale rymuję!:cool3::evil_lol:) obskakują cię ze wszystkich stron.:roll: Nie szukaj kochana, sama daj się znaleźć!:cool3: U mnie to było tak, że im bardziej się starałam, tym szybciej mnie rzucali :diabloti::evil_lol:, a jak przestałam się starać to od razu TZ się napatoczył!:lol: Na dodatek spławiałam go przez 3 tygodnie :evil_lol: bo miałam serduszko zranione i żadnego chopa nie chciałam. I teraz proszę - hajtamy się!:shiny:
Hehe :D Dokładnie, jak przestaniesz szukać, to sam się znajdzie ;)

Posted

AśkaK napisał(a):
Tylko jak tu sobie samemu zrobić zdjęcie?:evil_lol:

furciaczek napisał(a):
Uzyj opcji samowyzwalacza:diabloti::eviltong:

Albo w lustrze :grins:

Posted

AśkaK napisał(a):
Cosmo, faceci to taki dziwny gatunek, że jak ich się szuka to się dziady jakoś chowają...ale w momencie, jak się tylko odwrócisz na pięcie (hm, ale rymuję!:cool3::evil_lol:) obskakują cię ze wszystkich stron.:roll:

przeczytajcie sobie "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" i "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" ;) :evil_lol:

Posted

:lol:Ale nie mam samowyzwalacza w aparacie!:roll::eviltong::lol:
Obiecuję że ze ślubu foteczki wstawię!
Paula, ciiiicho!:evil_lol: W lustrze to kiepsko będzie widać!:eviltong:

A fotecek psiaków nie chcecie?:cool3::lol:
Królestwo Lusi - porwane husteczki, waciki, poduszki.:evil_lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']przeczytajcie sobie "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" i "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" ;) :evil_lol:
A gdzie to można przeczytać?:lol:

Zblazowany Rudy.

Łapecki.:loveu: